mareba 11.03.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Robimy tynki gipsowe, liczą sobie po 17 zł/m2, oczywiście za robociznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 14.03.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witam, mam zapytanie czy znacie osoby, które prowadzą nadzór budowlany oraz jakie pobierają za to opłaty.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 16.03.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Znamy praktycznie od tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 16.03.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 A możesz kogoś polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 16.03.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 A może się najpierw lepiej poznamy budujesz się czy tylko orientujesz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 16.03.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Buduję. Tzn mam zamiar Ok Sochaczewa. Mam zamiar w tygodniu odwiedzić zakład energetyczny w celu złożenia wniosku. Siatka juz zakupiona wiec musimy sie ogrodzić i iiiii zacznie się poszukiwanie ekipy budowlanej? Właśnie dlatego zadałam pytanie na forum Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 17.03.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Namiar poszedł na prv A w jakiej miejscowości ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 17.03.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 a u nas na dzialce zabawa z woda podziemna, mamy jakies masy wody i zakopuje nam sie rozny sprzet, wywrotka z piaskiem (wyciagaly 2 ciagniki), sami sie osobowka w krecich norkach zakopalismy i tez ciagnik byl potrzebny ponadplanowo czeka nas zatem w tym tygodniu utwardzanie wjazdu (gdzie zdobyc gruz???) i niedlugo pozniej jakis system chyba drenowania tez ogrodzenie sie zaczyna stawiac ale jeden brzeg jest w wodzie (row) i czekamy co nam zaproponuje gmina, bo ich row nie odbiera naszej wody (zarosniety i nie czyszczony przez gmine przez lata, lubia sie go wypierac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 18.03.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 A mój domek juz jest otynkowany z zewnatrz i skonczylismy scianki dzialowe (nareszcie!!!).tez bede potrzebowal gruzu i dobrej ziemi uprawowej. jakies sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ILA34 18.03.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Heja! Czy ktoś z Was lub Waszych znajomych nie szuka czasem działeczki? Prawdopodobnie na początku marca będzie na handel działeczka budowlana w Kozłowie Biskupim. Działeczka około 1000 m2. dla zainteresowanych podam na PW tel kom do mojego teścia który udzieli więcej informacji. pozdr! Kuba hej mozesz podac mi namiary??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 18.03.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Gruzu możecie skubnąć sobie z starej fabryki która znajduje się przy wyjeździe z Sochaczewa w kierunku Skierniewic (Kozłów B) na krzyżówce w prawo, leży tego masę tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 19.03.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Gruzu możecie skubnąć sobie z starej fabryki która znajduje się przy wyjeździe z Sochaczewa w kierunku Skierniewic (Kozłów B) na krzyżówce w prawo, leży tego masę tam "skubnąć"? a to tak można? to jest niczyje? czyli państfowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 19.03.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Hmmm czy można ??? Opuszczone rumowisko od kilkunastu lat poza tym mój kumpel jak miał remont mieszkania to tam wywalaliśmy pozostałości jego ścian Jak by się pytali co robisz to powiedz że zabierasz gruz który tam został składowany przez twoich znajomych i Kogut pozwolił go zabrać. Myślą że nikt nie będzie miał przeciwko jak ktoś tam posprząta plac z gruzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ILA34 20.03.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 macie może namiary na architekta z normalnymi cenami w Sochaczewie lub okolicach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 20.03.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 ILA34 jakie chcesz zmiany wprowadzić do projektu ???i ile ci krzyknęli za zmiany ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ILA34 21.03.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 w zasadzie to będzie dobudowa poddasza a cena to 3500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 21.03.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Czyli chodzi ci o podniesienie ścianki kolankowej ??? Rozumiem że to jest dom nowo stawiany ??? jeśli tak to "chyba te zmiany może nanieść (jeżeli chodzi o ściankę kolankową) kierownik budowy!. Ja na początku też chodziłem po architektach i mi podobne zeny śpiewali ale dowiedziałem się że niektóre zmiany może nanieść kierownik budowy i to zrobił za 350!!!zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 22.03.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 a jakie zmiany moze naniesc kierownik budowy? my chcemy w budynku gospodarczym dolozyc komin bo zmienila nam sie koncepcja na ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 24.03.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 kupujemy drzwi wewnętrzne - jacyś rekomendowani sprzedawcy/instalatorzy z okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 24.03.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Czyli chodzi ci o podniesienie ścianki kolankowej ??? Rozumiem że to jest dom nowo stawiany ??? jeśli tak to "chyba te zmiany może nanieść (jeżeli chodzi o ściankę kolankową) kierownik budowy!. Ja na początku też chodziłem po architektach i mi podobne zeny śpiewali ale dowiedziałem się że niektóre zmiany może nanieść kierownik budowy i to zrobił za 350!!!zł Może się mylę ale chyba nie masz racji. Jest to jednak zmiana w projekcie i to znacząca. Była mowa o tym na forum, trzeba poszukać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts