Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tartak w Babicach, jak sie jedzie od Warszawy to jest w Babicach rondo, potem stacja benzynowa, a tartak jest po prawej, duzy i widoczny (chwile wczesniej jest tez po lewej inny)

my polecamy ten z prawej, sprawnie dostarczono najpierw te duze elementy do konstrukcji dachu, a potem laty i kontrlaty, ciesla zadowolony

tartak w Babicach, jak sie jedzie od Warszawy to jest w Babicach rondo, potem stacja benzynowa, a tartak jest po prawej, duzy i widoczny (chwile wczesniej jest tez po lewej inny)

my polecamy ten z prawej, sprawnie dostarczono najpierw te duze elementy do konstrukcji dachu, a potem laty i kontrlaty, ciesla zadowolony

Oferujemy glinkę sypką zmieszaną z piaskiem bądż z ziemią na zasypanie nierówności, podniesienie terenu itp. w nieograniczonej ilości. Czasem posiadamy podsyp (zasypanie i obsypanie fundamentów) ziemię mieszaną,piach,gruz Proszę dzwonić dowiadywać się. Realizujemy każde zamówienie. Duże 4-ro osiowe wywrotki (ok. 30t) Bardzo,

bardzo dobre ceny Warszawa i okolice. 790 292 242 [email protected]

CHCESZ PODNIEŚĆ TEREN NA SWOIEJ DZIAŁCE ZADZWOŃ.

ARTUR

Po trzech tygodniach kombinowania z gontem, zamówiłam blachę matową :wink:

Znalazłam przepiękny gont Iko, nawet widziałam go na dachu w Błoniu , ale niestety wszystkie moje typy były nieklejone po całości to odpuściłam.. :-?

Na temat rodzaju pokrycia gadałam cały czas z kolesiem z Łowickiej i na początku było ok, ale jak kolejny raz wpadłam z małym dzieckiem, czekałam godzinę i traktowali mnie na zasadzie "po co im się tu na głowę zwaliłam", to odpuściłam...

Ja rozumiem, że koniec miesiąca i może jestem przewrażliwiona, ale sama pracuję w obsłudze klienta w budowlance i nie pozwoliłabym sobie na takie traktowanie klienta :-?

Zamówienie złożyłam u pana Sylwka w "Kowalczyk-materiały budowlane" w Kampinosie - świetna obsługa, doradztwo i wyrozumiałość dla laika :D

Myślę, że dalej będziemy współpracować.

Dzięki Eurydyka za namiary na ta firmę! :lol:

A tartak w Kampinosie - słyszałam, że dobry.

Potrzebuję namiar na elektryka i hydraulika. Macie kogoś do polecenia? Dajcie znać jesli tak :)

Dzięki :D

Ps. i jak jest u nich cenowo jeśli można.

ASkuraty za tymi fachowcami się nie rozglądałam, bo elektrykę będzie robił mi kumpel - ale to raczej przysługa, bo ma na tyle dobrą robotę, że fuchy mu się nie kalkulują a ogrzewanie będą robili mi chłopaki z mojej firmy, z Trójmiasta - też w drodze wyjątku :wink: