Kogutos 02.09.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Mam do sprzedania płyty gipsowe w dobrej ceni info na prv, odbiór oczywiście osobisty w Kuznocinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 03.09.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 A tak wogóle to nawet się nie przywitałam No więc czynie to teraz : Witam wszystkich z grupy Sochaczewskiej. My z mężem mamy zamiar budować się na Altance. Budowy mają ruszyć jeszcze w tym roku. Plan jest wylać fundament ) A w przyszłym cała reszta ojjj i jeszcze zamierzamy się wprowadzić Czytam z zapartym tchem całe forum. Niestety marne mam jeszcze wiadomości na temat budowy domu, ale pracuję nad tym Projekt już wybrany i już pani architekt pracuje nad nim, a oto on: http://www.projekty24.com.pl/projekty/projekt,M03a%20Moje%20miejsce%20-%20wariant%20I%20(etap%20II),rid,1444.html. Życzę wszystkim budującym w okolicy zdrowia i cierpliwości w realizacji marzeń Mam prośbę o jakieś namiary na geodetów którzy niedrogo wytyczyli by gdzie mam kopać fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 03.09.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 a u nas podobno sie hydraulicy zbuntowali i wroca jak wyjda tynkarze najpierw mi mowiono, ze trzeba zrobic hydraulike i potem tynki, hydraulicy sie spoznili z robota i pojechali urlopowac pojawili sie tynkarze, ale tez jakos to srednio szybko idzie wrocili hydraulicy z urlopu i spotkali tynkarzy w domu, to sobie poszli czlowiek przy budowie uczy sie cierpliwosci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 03.09.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 A tak wogóle to nawet się nie przywitałam No więc czynie to teraz : Witam wszystkich z grupy Sochaczewskiej. My z mężem mamy zamiar budować się na Altance. Budowy mają ruszyć jeszcze w tym roku. Plan jest wylać fundament ) A w przyszłym cała reszta ojjj i jeszcze zamierzamy się wprowadzić Czytam z zapartym tchem całe forum. Niestety marne mam jeszcze wiadomości na temat budowy domu, ale pracuję nad tym Projekt już wybrany i już pani architekt pracuje nad nim, a oto on: http://www.projekty24.com.pl/projekty/projekt,M03a%20Moje%20miejsce%20-%20wariant%20I%20(etap%20II),rid,1444.html. Życzę wszystkim budującym w okolicy zdrowia i cierpliwości w realizacji marzeń Mam prośbę o jakieś namiary na geodetów którzy niedrogo wytyczyli by gdzie mam kopać fundamenty Niestety narazie jeszcze nie mam wytyczonych fundów. Nie wiem czy może to zrobić ten sam geodeta, który robił mapki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 03.09.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Napiszcie jak się umawialiście ze swoimi "fachowcami od murów". Czy od całości postawienia czy stawka za godzinę. Nawaliła mi chyba ekipaPODAJCIE PROSZĘ JAKIEŚ NAMIARY NA MURARZY, KTÓRZY BUDOWALI WAM CHATY Jesteśmy trochę niezorientowani w temacie ile taka ekipa za bierze za wybudoawnie stanu surowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 03.09.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 paweelo Wysyłam ci namiar na geodetkę, starsza kobieta ale bardzo miła razem z mężem przy inwentaryzacji warto z Jej usług skorzystać eurydyka jak sobie wyobrażasz robienie tynków gdy są rury na zewnątrz typu przyłącze lub jedni tynkują na równo a drudzy kują miejsca na rury po kaloryfer, tego się pogodzić nie da moim skromnym zdaniem najpierw powinni być hydraulicy a później tynkarze żeby załatali dziury po rurach marcin_z Dam ci radę, znajdź sobie naprawdę Dobrych murarzy i nie patrz na cenę oraz Przede wszystkim spisz dobrze umowę !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 03.09.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 [quote name="Kogutos eurydyka jak sobie wyobrażasz robienie tynków gdy są rury na zewnątrz typu przyłącze lub jedni tynkują na równo a drudzy kują miejsca na rury po kaloryfer, tego się pogodzić nie da moim skromnym zdaniem najpierw powinni być hydraulicy a później tynkarze żeby załatali dziury po rurach nie bede sie wyklocac bo sie ciagle ucze ze sa rozne szkoly kto ma byc najpierw , a my zrobilismy laczenie szkol (niechcacy tak wyszlo bo jedni przyszli wczesniej wiedzac od kiedy wchodza tynkarze, a drudzy sie poltora dnia spoznili co w tej robocie oznacza jakas 1/5 roboty w plecy) na szczescie na razie obsluguje ich problemy maz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 04.09.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 marcin_z Dam ci radę, znajdź sobie naprawdę Dobrych murarzy i nie patrz na cenę oraz Przede wszystkim spisz dobrze umowę !! Pozdrawiam Kogutos masz dobrych murarzy? daj namiar W związku z tym całym zamieszaniem z ekipą mam takiego nerwa, że chyba zaraz wybuchę Ech z tymi budowlańcami... A to dopiero początek. Ach strach pomyśleć co będzie dalej....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 04.09.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 marcin_z moich murarzy mógłbym polecić Tylko wrogowi A ty jesteś w trakcie stawiania murów czy przed ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 05.09.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 W tym roku zaczynamy z fundamentem. W przyszłym chcemy się już wprowadzić Czyli stan surowy, dach i wykończeniówka.Nie wiem czy damy radę, ale "nadzieje zawsze umiera ostatnia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 06.09.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Dacie rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster79 07.09.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Sprzedam stemple budowlane - 200 sztuk, dlugosc od 2,80m do 4,00m. Odbior własny - Sochaczew-Plecewice-Zelazowa Wola 0-604-791-012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 08.09.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 orientuje się ktoś gdzie mogę kupić dobry filtr do wody ciągniętej ze studni? jest mocno zażelaziona i o celach spożywczych nie ma co myśleć, ale chciałbym, żeby nadawała się chociaż do prania/mycia...dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komen 09.09.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Witam, Mam do sprzedania stemple budowlane w ilości ok 150 szt. Długość od 3,0 do 4,0m. Odbiór osobisty - Kuznocin. Tel: 668 402 283 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareba 09.09.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 orientuje się ktoś gdzie mogę kupić dobry filtr do wody ciągniętej ze studni? jest mocno zażelaziona i o celach spożywczych nie ma co myśleć, ale chciałbym, żeby nadawała się chociaż do prania/mycia... dzięki. słyszałam o firmie PAWO z Brwinowa, ale nie miałam z nimi jeeszcze do czynienia, tel. 0 22 729 70 80 adres: 05-840 Brwinów, Partyzantów 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 10.09.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Poszukuję namiarów na projektantów przyłączy energetycznych z ok. Teresina. Najlepiej takich, którzy załatwiali już przyłącza w ZE w Żyrardowie Za wszelkie namiary dzięki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 11.09.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Pilnie poszukuję ludzi, którzy kryją dachy blachą. Jeśli macie jakieś namiary to proszę napiszcie.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 11.09.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Paula - polecam swoich - we wtorek zaczęli - jutro kończą - super sprawnie (tyle, że drogo dosyć) - p. Robert: 505 968668 - ale jak z terminami to nie wiem (jakby co to powołaj się na budowę w Serokach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 14.09.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Poszukuję namiarów na projektantów przyłączy energetycznych z ok. Teresina. Najlepiej takich, którzy załatwiali już przyłącza w ZE w Żyrardowie Za wszelkie namiary dzięki z góry! Może p. Jan Olszewski (firma jego nazywa się Joel Ac/DC)? TEL (46) 8560624. Robili u mnie elektrykę; nie są tani, ale porządni i właśnie pomocni jeśli chodzi o papierologię i walkę z ZE. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 15.09.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 hydraulika wzielismy finalnie forumowego, po robocie powiem czy polecam, ale jeszcze to trwa, trzeba niestety pilnowac postepu prac bardziej niz przy dotychczasowych robotach na te chwile jakos najfajniejsi byli tynkarze, chlopaki z Beskidu za Tarnowem, posprzatali po sobie, az fajnie bylo wejsc na budowe, szkoda ze inni fachowcy to ogolnie fleje jesli chodzi o balagan jaki po sobie zostawiaja nie wiem czy ta sama ekipa nam do wylewek nie wroci, bo namiar mamy tylko na kogos kto nimi zarzadza a jest lokalnie z Sochaczewa sasiedzi tez chwalili, ze chlopaki grzeczne i uprzejme teraz szukamy kogos od podwieszanego sufitu (250m2) z ociepleniem najlepiej na przyszly tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts