Kret001 15.09.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Witam sąsiadów Odstapie po promocyjnej cenie stemple budowlane ok. 200 szt długość 2,80 - 3,00 m Gdyby ktoś reflektował to mam jeszcze ok. 4 palety pustaków stropowych Porotherm 23/50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 15.09.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Eurydyka - ja też szukam kogoś do wylewek, więc jak będziesz się z nimi się ugadywała to daj znać - może da radę w tym samym czasie załatwić im robotę w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 15.09.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Podbijam temat murarzy Panowie dajcie jakieś namiary. Ja bidna kobitaka sama sobie nie poradzę. HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekacm 16.09.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam Przywitamy się wraz z małżonką na " sochaczewskiej budowie ". Widzę , że wszyscy jednak mamy podobne problemy i wszyscy posuniemy sie o kilka lat do " przodu " przez budynki naszych marzeń. Ale najważniejsze jest to - co warto pamiętać - że sami tego chcieliśmy...ale narzekać tez trzeba . Pozdrawiam P.S.Mam kilka kontaktów wiec mniej więcej wiem kogo polecić a kogo nie ( bardziej wiem kogo nie ) Mam pytanie do osób które maja tynki za sobą - jaka cena jest średnio za tylko cementowo-wapienne , docierane pieskiem kwarcowym ??? Jaka jest cena za punk elektryczny i hydrauliczny ??? Nie chciałbym przepłacić rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 16.09.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam Mam pytanie do osób które maja tynki za sobą - jaka cena jest średnio za tylko cementowo-wapienne , docierane pieskiem kwarcowym ??? Jaka jest cena za punk elektryczny i hydrauliczny ??? my placilismy za tynki CW 27/mkw razem z materialem, ale jak robili u nas to mowli ze nowe umowy podpisuja juz na 30 zl/mkw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 17.09.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 P.S.Mam kilka kontaktów wiec mniej więcej wiem kogo polecić a kogo nie ( bardziej wiem kogo nie ) W takim razie daj namiary na wszelkich majstrów (począwszy od murarzy, skończywszy na tynakarzach). Może być na prv Z góry wielki dziex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DanielP 18.09.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Cześc Daniel, ja tez ma działkę na Kuznocinie, więc jesteśmy sąsiadami ) Jesli szukasz dekarza to masz go "pod nosem". Ten koleś mieszka jadąc drogą głowną w głąb Kuznocina, dom po prawo taki nieotynkowany dom z betonu komórkowego (piętrowy) , koło budowanego dużego sklepu. Jeśli będziesz mieć problem z trafieniem to na bank będą wiedzieć w okoliczym sklepie. Słyszałam że niezły z niego fachura W razie pytań - pytaj Dzięki za podpowiedź! Muszę wypuścić rurkę przez dach więc nie opłaca się ciągnąć kogoś z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DanielP 18.09.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Witam Daniel no to Kuznocin rośnie w siłę ;D Która to twoja chatka ??? moja to z zielonym dachem, rozejrzyj się a napewno ci sie żuci w oczy Kogutos, chyba Magda ostatnio pokazywała mi twój dom. Mówiła, że się wprowadzacie... o ile mowa była o Was. Nasz dom jest trochę dalej, za domem w głębi kuznocina z napisem SPRZEDAM. Nasza działka sasiaduje ze "SPRZEDAM" plecami. A tzreba przyznać, że kuznocin rośnie i robi się całkiem ładne osiedle. Licze tylko, że infrastuktura też będzie rosła chodzi mi głównie o drogi, ale na nie pewnie trzeba będzie poczekać. Pozdrawiam i zyczę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DanielP 19.09.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Witam Mam pytanie do osób które maja tynki za sobą - jaka cena jest średnio za tylko cementowo-wapienne , docierane pieskiem kwarcowym ??? Jaka jest cena za punk elektryczny i hydrauliczny ??? Nie chciałbym przepłacić rzecz jasna Cześć, Za elektryczny płaciłem 45/50 pln za punkt Za hydraulikę chyba 120/130 już dokładnie nie pamiętam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 19.09.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 czolem, gdzie i po ile zaopatrujecie sie w drewno kominkowe? i ile czasu czekacie na dostawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 19.09.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 hydraulika teraz jest ok 150zl/punkt ale i sporo drozej tez bywa a gdzie kupic groszek? ( nie mysle o puszkowanym:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 20.09.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Rozumiem, że te ceny za punkty elektryczne i hydrauliczne są już z materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 20.09.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 niestety ale 150zl za punkt to bez podatku i bez materialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 20.09.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Poszukuję namiarów na projektantów przyłączy energetycznych z ok. Teresina. Najlepiej takich, którzy załatwiali już przyłącza w ZE w Żyrardowie Za wszelkie namiary dzięki z góry! Może p. Jan Olszewski (firma jego nazywa się Joel Ac/DC)? TEL (46) 8560624. Byłem u nich (droga do nich pokręcona jest, ale jakoś się udało trafić), ale okazało się, że owszem, mogli by być pomocni, ale tylko jeśli chodziło by o ZE w Sochaczewie :/ Z Żyrardowem nie chcieli się "babrać", nawet gdy okazało się, że w tym Joelu robi mój znajomy :/ Na szczęście nakierowali mnie na babkę z Żyrardowa, która zajęła już się moją sprawą Dzięki za chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 21.09.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 u nas zaczely sie wylewki, garaz zrobiony, mozna instalowac brame w koncu a potem jeszcze sufity z ociepleniem i ocieplenie dachu, na koncu ocieplenie zewnetrzne i fajnie gdyby byla ladna pogoda zeby podeschlo troche, bo dalej to juz wykanczajaca wykonczeniowka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 22.09.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 a gdzie kupic groszek? ( nie mysle o puszkowanym:) ) jeżeli chodzi o Teresin to polecam sklep państwa Dzikowskichhttp://www.zumi.pl/535487,PHU_Benbud._Ewa_Dzikowska,Teresin,firma.html mają dobrej jakości "wyngiel" ale też kupowałem u nich cement, siatki na zbrojenia i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 22.09.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 dzieki, zajrzymy tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 22.09.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Poszukuję namiarów na projektantów przyłączy wodno - kanalizacyjnych najlepiej z ok. Teresina ale nie koniecznie. Za wszelkie namiary dzięki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 22.09.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Witam, znalazłam elektryka, który bierze od punktu 50 zł to jest cena z materiałem. Jak myślicie czy to dużo, czy ta kwota jest odpowiednia? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 22.09.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Witam, znalazłam elektryka, który bierze od punktu 50 zł to jest cena z materiałem. Jak myślicie czy to dużo, czy ta kwota jest odpowiednia? Dzięki wydaje mi sie ze cena ok, porownac mozesz np w tym wątku http://forum.muratordom.pl/ile-za-elektryka,t120564-120.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts