Kret001 22.09.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Witam sąsiadów Chętnie pozbyłbym się pozostałości po budowie Nadal posiadam w promocyjnej cenie: - stemple budowlane już tylko ok. 120 szt długość 2,70 m, - ok. 4 palet pustaków stropowych Porotherm 23/50, - pustaki kominowe Schiedla Rondo 20 cm + wentylacja i pustaki wentylacyjne dwukanałowe (jednych i drugich starczy na wymurowanie 4 m komina) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 23.09.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Dzięki za link. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sain 23.09.2008 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Jak by ktoś potrzebował zrobić tynki gipsowe z agregatu to polecam firmę Pro-Tynk. Robili u mnie i wyszło rewelacyjnie. Telefon do właściciela 0500-37-32-38. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 24.09.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 A może wiecie gdzie teraz j można najtanie beton kupić??? A zapomniałabym jeszcze bloczki bet. Gdzie wogóle się zaopatrujecie w mat. budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sain 24.09.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Po bloczki możesz jechać do Państwa Rutkowskich na Plecewicach, cena dobra, bloczki z Budokruszu i transport gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 24.09.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Ja po "cynku" od Eurydyki zaopatruję się w Kampinosie u Kowalczyka. Świetne doradztwo i ekspresowe dostawy. http://www.kowalczyk-mb.pl/kontakt_kampinos.html No a dla Pana Sylwka to aż brak słów uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekacm 25.09.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witam wszystkich Miałem wrzucić namiary na firmy , ale ostatnio mam same " skuchy " jak kogoś pochwale i zaczekajcie cierpliwie a na pewno podam namiary na cieślę ( który w chwili obecnej u mnie działa ) i mam ekipę górali którzy dopiero co przybyli do Sochaczewa i przyznaje , że wyglądają i prezentują się ok - a to co u mnie zrobili w chwili obecnej także jest w porządku . Mają mi zrobić jeszcze szczyty i kominy i jak będę zadowolony to wrzucam ich nr na 100% - jest ich 5 i wiem , że robią od podstaw po kominy ( nie wiem jak z dachem ) , ale na pewno robią tynki i wykończeniówkę . Natomiast drewno na dach polecam z tartaku z POLESIA ( za Secyminem ) , powiem tak jak cieśla zobaczył to drewno to aż mu się pyszczek uśmiechnął , drewno jest z wycinki z Parku wiec słoje wewnątrz są nie do policzenia , jest rewelacyjne a do tego TANIE bo płaciłem 750 zł za m3 ( brutto ) , a z tego co wiem to ceny już sięgają w okolicach i 900 zł , wiec gdyby ktoś chciał to proszę pisać a podam namiary na tartak . W mat.budowlane od A do Z zaopatruję się u Tarczyka - szczerze polecam bo naprawdę maja wszystko i co do cen także jest ok. Elektryk mi krzyknął 50 zł za punk za robotę - to drogo ???Hydraulik 120 za punkt - to chyba tak w miarę z tego co widzę Wracając do elektryka to jak rozliczaliście się z nim za wyprowadzenie światła np na zewnątrz lub schody i jak za położenie instalacji to netu , telewizji i instalacji do alarmu - jak Oni sobie to liczą ??? Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 25.09.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Natomiast drewno na dach polecam z tartaku z POLESIA ( za Secyminem ) , powiem tak jak cieśla zobaczył to drewno to aż mu się pyszczek uśmiechnął , drewno jest z wycinki z Parku wiec słoje wewnątrz są nie do policzenia , jest rewelacyjne a do tego TANIE bo płaciłem 750 zł za m3 ( brutto ) , a z tego co wiem to ceny już sięgają w okolicach i 900 zł , wiec gdyby ktoś chciał to proszę pisać a podam namiary na tartak . To ja bardzo chętnie proszę o te namiary. Dzisiaj coprawda zaczęliśmy dopiero ławy lać, ale niebawem i drzewo się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster79 25.09.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witam, Sprzedam stemple budowlane 200 szt (3,0-4,0 m dlugosci), pustaki stropowe budokrusz (ok 100 szt), pustaki dzialowe 12 cm porotherm wienerberger (ok 40 szt), pustaki porotherm P+W 25 (ok 40 szt), krokwy 4-5 metrowe (8x18 cm) 15szt oraz 14x14cm (6m) 2 szt. Wszystko pozostalo po budowie domu. odbior wlasny Plecewice/Sochaczew kontakt 0-604-791-012 tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 25.09.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 a gdzie kupic groszek? ( nie mysle o puszkowanym:) ) jeżeli chodzi o Teresin to polecam sklep państwa Dzikowskich http://www.zumi.pl/535487,PHU_Benbud._Ewa_Dzikowska,Teresin,firma.html mają dobrej jakości "wyngiel" ale też kupowałem u nich cement, siatki na zbrojenia i jestem zadowolony. skąd mają groszek i w jakiej cenie za tonę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 25.09.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 a macie pomysl gdzie kupic dobry piec 25kw albo 30kw na ten groszek? mialam jedna lokalizacje ale sie okazuje ze nie specjalizuja sie w tych piecach a chcielibysmy cos naprawde dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 25.09.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Myśmy ostatnio widzieli całkiem fajny piec w Leroy Merlin w Jankach. Miał chyba ok. 20 kW, ale były też większe. Cena tego 20kW była w granicach 5000 zł, razem z podajnikiem i elektroniką. Piec wyposażony w ruszt wodny.Mam nadzieję, że nic nie pokręciłem - co ostatnimi czasy, niestety, zbyt często mi się zdarza :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sain 26.09.2008 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ja kupiłem piec 38kW firmy HEF w firmie Darmar - ul. Kochanowskiego budynek Merkury. Montować będą mi 9.09, ale wykonanie bardzo solidne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 26.09.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ja kupiłem piec 38kW firmy HEF w firmie Darmar - ul. Kochanowskiego budynek Merkury. Montować będą mi 9.09, ale wykonanie bardzo solidne. ile masz m2, że dowaliłeś aż 38 kW?? Ja montowałem piec Galmet 25 kW. Cena bardzo dobra, dostawa expresowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sain 26.09.2008 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ja kupiłem piec 38kW firmy HEF w firmie Darmar - ul. Kochanowskiego budynek Merkury. Montować będą mi 9.09, ale wykonanie bardzo solidne. ile masz m2, że dowaliłeś aż 38 kW?? Ja montowałem piec Galmet 25 kW. Cena bardzo dobra, dostawa expresowa. z garażem i kotłownią po podłodze 303m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 26.09.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 a gdzie najlepiej w sprawie piecow doradza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 26.09.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ja kupiłem piec 38kW firmy HEF w firmie Darmar - ul. Kochanowskiego budynek Merkury. Montować będą mi 9.09, ale wykonanie bardzo solidne. ile masz m2, że dowaliłeś aż 38 kW?? Ja montowałem piec Galmet 25 kW. Cena bardzo dobra, dostawa expresowa. z garażem i kotłownią po podłodze 303m2 to galancie a gdzie najlepiej w sprawie piecow doradza? na forum Muratora:) a tak poważnie: każdy doradzi Ci to co aktualnie sprzedaje, na czym ma największy zysk.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 26.09.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 ja chce doradce bezinteresownego jak to mozliwe i takich kilku w innych sprawach spotkalam, myslam ze moze i do pieca sie znajdzie... na forum mamy sporo roznych wizji i rad, czasem dosc trudno sie w nich odnalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 26.09.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Eurydyka - ja jako branżowiec polecam (z tych kotłów, z którymi miałam doczynienia) Elektrometa, Hefa, Galmeta, Kostrzewę. Nie polecam kotłów z marketów. Sama będę miała Elekrometa 25 kw na groszek z dodatkowym rusztem na drewno ii mam zamiar kupić go przez allegro. Akurat moja opinia jest niezależna bo wprawdzie handlowałam nimi ale na Pomorzu, zanim się tu przeprowadziłam A ten wybór to opinie naszych firmowych serwisantów - hydraulików. Jak ktoś będzie się decydował na taki sam kocioł co ja to proszę o kontakt- biorąc dwa może coś jeszcze utargujemy. Kamionkal - masz już ten kocioł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 27.09.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 A powiedzcie, jak obliczyć jaki piec potrzebuję (moc)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts