kamionkal 28.09.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 skąd mają groszek i w jakiej cenie za tonę?? nie pamiętam skąd sprowadzaja groszek, ale moi rodzice kupuja u nich od paru juz lat i wszystko jest ok, bardzo ladnie sie spala. 740/t workowany, luzem chyba 680/t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 28.09.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Kamionkal - masz już ten kocioł? tak, juz zamowilem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korek_kk 28.09.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Witam poszukuję ekipy do postawienia domu, jeśli możecie polecić jakiegoś solidnego i nie za drogiego murarza to będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 29.09.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam poszukuję ekipy do postawienia domu, jeśli możecie polecić jakiegoś solidnego i nie za drogiego murarza to będę wdzięczny właśnie niedawno też miałam z tym problem, naszczęście znalazłam.... jednak z przykrością stwierdzam, że Panowie są zarobieni "po pachi". No a z drugiej strony nie mogę polecić bo nie barzdo wiem jak wykonają swoją pracę Okaże się już niebawem. Szukaj a znajdziesz, pojeździj po okolicznych budowach i pogadaj z tamtymi murarzami. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 29.09.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 A powiedzcie, jak obliczyć jaki piec potrzebuję (moc)? a jaki będziecie mieć metraż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 29.09.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 co ile planujecie ladowanie tego pieca w zimie? bo ja chce taki co sie raz na conajmniej 4 dni w bardzo zimne dni uzupelnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 29.09.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 co ile planujecie ladowanie tego pieca w zimie? bo ja chce taki co sie raz na conajmniej 4 dni w bardzo zimne dni uzupelnia Galmet 25kW który u mnie stoi ma zasobnik o pojemności 250 litrów. Elektromet o tej samej mocy ma zasobnik o pojemności 180 litrów Więc zasobnik spory, do tego sterownik pokojowy, zeby piec grzał tylko w okreslonych godzinach i mam nadzieję, że będę ładował go rzadziej niż co 4 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 29.09.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 A powiedzcie, jak obliczyć jaki piec potrzebuję (moc)? a jaki będziecie mieć metraż? Dom ma 165m2 - razem z grażem. A zasypywać chciałabym oczywiście jak najrzadziej. Co 4 dni byłoby ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 30.09.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dom ma 165m2 - razem z grażem. A zasypywać chciałabym oczywiście jak najrzadziej. Co 4 dni byłoby ok. powierzchnię masz taką jak mój domek... Przy tej powierzchni podobno wystarcza 19kW, ale jeśli nie będziesz piecem podgrzewał C.W.U. Ja będę podgrzewał i dlatego wybrałem 25kW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 30.09.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dom ma 165m2 - razem z grażem. A zasypywać chciałabym oczywiście jak najrzadziej. Co 4 dni byłoby ok. powierzchnię masz taką jak mój domek... Przy tej powierzchni podobno wystarcza 19kW, ale jeśli nie będziesz piecem podgrzewał C.W.U. Ja będę podgrzewał i dlatego wybrałem 25kW. świnto prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 30.09.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 my rozwazamy jeszcze piec na groszek + pelety, kilka telefonow wykonanych, wybor jest trudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 30.09.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 my rozwazamy jeszcze piec na groszek + pelety, kilka telefonow wykonanych, wybor jest trudny a jakie kotły bierzecie pod uwagę? Czy ktoś z Was wie gdzie można kupić farby KABE? Sochaczew, Łowicz czy Wawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 30.09.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Witam wszystkich mam pytanie odnosnie cegiel budowlanych wyprodukowanych przez cegielnie Różewo z Radzymina.Maja bardzo dobre ceny ale nie mam pojecia jaka jest jakosc ich produktow? Czy ktos moze ma dom z materialow tej cegielni. Z gory dzieki za pomoc pozdrawiam daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sain 30.09.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Sprzedam pustaki stropowe, zostały mi 2 palety, cena do ustalenia (oczywiście tanio ), odbiór w okolicach Sochaczewa. Info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 01.10.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Witam wszystkich mam pytanie odnosnie cegiel budowlanych wyprodukowanych przez cegielnie Różewo z Radzymina.Maja bardzo dobre ceny ale nie mam pojecia jaka jest jakosc ich produktow? Czy ktos moze ma dom z materialow tej cegielni. Z gory dzieki za pomoc pozdrawiam daro Czy naprawde nikt z Was nie buduje z materialow tej cegielni????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 01.10.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Witam wszystkich mam pytanie odnosnie cegiel budowlanych wyprodukowanych przez cegielnie Różewo z Radzymina.Maja bardzo dobre ceny ale nie mam pojecia jaka jest jakosc ich produktow? Czy ktos moze ma dom z materialow tej cegielni. Z gory dzieki za pomoc pozdrawiam daro Czy naprawde nikt z Was nie buduje z materialow tej cegielni????????? Co nazywasz "dobrą ceną" i za jakie materiały? Masz namiary na jakiś folder ofertowy? Ja planuję budować z pustaków Leier-a (25 P+W), na które dostałem ofertę po 6,03/szt . Producent sprawdzony przez wielu i jakoś złych opinii nie słyszałem. Co prawda to nie Wienerberger, ale też uznana marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 01.10.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 zobacz na allgro Witam wszystkich mam pytanie odnosnie cegiel budowlanych wyprodukowanych przez cegielnie Różewo z Radzymina.Maja bardzo dobre ceny ale nie mam pojecia jaka jest jakosc ich produktow? Czy ktos moze ma dom z materialow tej cegielni. Z gory dzieki za pomoc pozdrawiam daro Czy naprawde nikt z Was nie buduje z materialow tej cegielni????????? Co nazywasz "dobrą ceną" i za jakie materiały? Masz namiary na jakiś folder ofertowy? Ja planuję budować z pustaków Leier-a (25 P+W), na które dostałem ofertę po 6,03/szt . Producent sprawdzony przez wielu i jakoś złych opinii nie słyszałem. Co prawda to nie Wienerberger, ale też uznana marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 01.10.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Witam Jak dobrze pojdzie za 2-3 tygodnie odbiorę pozwolenie na bud.Jeżeli ktoś może sie podzielić informacjami o namiarach na tania koparkę ( poniżej 100zl /h), piach do wylania fundamentów oraz gdzie zaopatrywaliście sie w cement. Bedę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sain 01.10.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Witam Jak dobrze pojdzie za 2-3 tygodnie odbiorę pozwolenie na bud. Jeżeli ktoś może sie podzielić informacjami o namiarach na tania koparkę ( poniżej 100zl /h), piach do wylania fundamentów oraz gdzie zaopatrywaliście sie w cement. Bedę wdzięczny paweelo a gdzie będziesz się budował ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marniu79 01.10.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Kuba , czemu KABE .... Dzwoń do MIKSPOLU na Dachowej i tam zapytaj , nr znajdziesz na stronie http://www.mikspol.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts