Martinezio 02.10.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 zobacz na allgro Ty też popatrz dobrze: "podana cena loco Tarnów" np., albo "Podana cena dotyczy odbioru osobistego". Myślisz, że jak Ci dowalą koszta transportu powiedzmy 2000 szt, to nie wyjdzie na to samo? Pod pachę sobie tego nie wezmę, a z Tarnowa, czy Rybnika do stolicy kawałek jest... Owszem, jak masz blisko do producenta, to się opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 02.10.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Kuba , czemu KABE .... Dzwoń do MIKSPOLU na Dachowej i tam zapytaj , nr znajdziesz na stronie http://www.mikspol.pl pozdrawiam Dlaczego KABE? Bo jest dobre, przystępne cenowo... A o co mam zapytać w MIKSPOLU?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESIA 2007 02.10.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witam Coobah wydaje mi się farby firmy Kabe kupisz u Dobrzyńskich ale nie jestem pewna, kiedy robiłam remont to chyba tam były. Zawsze mozna zadzwonić i sie upewnić .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 02.10.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witam Jak dobrze pojdzie za 2-3 tygodnie odbiorę pozwolenie na bud. Jeżeli ktoś może sie podzielić informacjami o namiarach na tania koparkę ( poniżej 100zl /h), piach do wylania fundamentów oraz gdzie zaopatrywaliście sie w cement. Bedę wdzięczny paweelo a gdzie będziesz się budował ?? W Teresinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sain 02.10.2008 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witam Jak dobrze pojdzie za 2-3 tygodnie odbiorę pozwolenie na bud. Jeżeli ktoś może sie podzielić informacjami o namiarach na tania koparkę ( poniżej 100zl /h), piach do wylania fundamentów oraz gdzie zaopatrywaliście sie w cement. Bedę wdzięczny paweelo a gdzie będziesz się budował ?? W Teresinie Hmmm... więc nie wiele Ci pomogę chyba, bo ja buduje w Sochaczewie. Najtańszy cement znalazłem w hurtowni na ul. Gawłowskiej, nieopodal Zatry w stronę Żukowa, tel. do nich 692185715. Piach też od nich brałem. Jeżeli jesteś zaś z Teresina to brałem "od Ciebie" u Szatkowskich grzejniki i wyposażenie kotłowni bez pieca. Względem Sochaczewa za grzejniki V22 Purmo zapłaciłem o 1400 pln mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 02.10.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witam Coobah wydaje mi się farby firmy Kabe kupisz u Dobrzyńskich ale nie jestem pewna, kiedy robiłam remont to chyba tam były. Zawsze mozna zadzwonić i sie upewnić . Pozdrawiam Byłem dziś u Dobrzyńskich, ale oni mogą sprowadzić farby. Od ręki nie mają nawet zwykłej białej farby. Ale spoko, mam już namiar do mieszalnika Kabe w Skierniewicach. Jutro tam jedziemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 02.10.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 jaka jest cena malowania w naszych okolicach m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 02.10.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witam Jak dobrze pojdzie za 2-3 tygodnie odbiorę pozwolenie na bud. Jeżeli ktoś może sie podzielić informacjami o namiarach na tania koparkę ( poniżej 100zl /h), piach do wylania fundamentów oraz gdzie zaopatrywaliście sie w cement. Bedę wdzięczny Ja też miałam najtańszy cement z Gawłowskiej w Socho a buduję się w Serokach - wożą na drugi dzień od zamówienia, nawet po 1 palecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 03.10.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Jak juz o materiałach, to gdzie kupowaliście bloczki betonowe i po ile. Zbieram oferty a różnice są ogromne.Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 03.10.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Jak juz o materiałach, to gdzie kupowaliście bloczki betonowe i po ile. Zbieram oferty a różnice są ogromne. Z góry dzięki za pomoc Hurtownia SirBud w Błoniu: 3,80 zł/szt (cena ofertowa, nie detaliczna, szer. chyba 25 ale dokładnie nie pamiętam), Skład w Kampinosie: 3,90 zł/szt (szer. 24 cm) Budokrusz w Grodzisku Maz.: gdzieś mi wsiąkła oferta ale droższe, generalnie ujmując. Jak ktoś ma namiary na tańsze i z fakturką, to z chęcią się zapoznam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 03.10.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 proponuje do Kampinosu sie przejechac i z szefem osobiscie cene ponegocjowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 03.10.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Uwaga! Odkupię sławojkę (może być w częściach ), bez wkładu biologicznego Jak ktoś ma, to PW proszę z nr telefonu, pod którym moglibyśmy się dogadać. Odbiór tylko w soboty, niestety, lub późnym wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 04.10.2008 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Dziś (a raczej mogę już powiedzieć, że "wczoraj") byliśmy w Skierniewicach w mieszalni farb KABE. Mamy zakupiony już towar na pomalowanie parteru naszego domku. Dzień wcześniej zamówiliśmy drzwi wewnętrzne do naszego domku, boazerię korkową na ściany wiatrołapu i hollu, kupiliśmy mebelki, kabinę i tzw. "biały montaż" do naszej łazienki na parterze. W przyszłym tygodniu będą kładzione płytki w łazience i w hollu . A ja pewnie jeszcze dziś (czyli w sobotę) zacznę malowanie sufitów... Może uda nam się wprowadzić przed najbliższą zimą i postawić elegancką choinkę w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sain 04.10.2008 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 zamówiliśmy drzwi wewnętrzne do naszego domku Jakie drzwi wewnętrzne wybraliście, bo ja właśnie nie mogę się zdecydować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 04.10.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 zamówiliśmy drzwi wewnętrzne do naszego domku Jakie drzwi wewnętrzne wybraliście, bo ja właśnie nie mogę się zdecydować? Drzwi wybraliśmy DRE z serii Idea w kolorze dębu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Piotrek 09.10.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witamy Wszystkich Forumowiczów Będziemy budować nasz domek w Teresinie, bardzo chcieliśmy zalać fundamenty poźną jesienią, ale niestety ta papierologia i uprawomocnienia... mamy warunki zabudowy czekamy 14 dni i składamy papierki o pozwolenie na budowę. Szukamy solidnego a zarazem taniego (czy tak się da ) murarza, a także kierownika budowy. Będziemy wdzięczni za namiary. Czy ktoś w okolicy wybudował swój dom z silikatów? My mamy taki zamiar, ale jeszcze się wahamy. Pozdrawiamy Wszystkich, Aga i Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 11.10.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Witam wszystkich budowniczych Odstąpię za grosze 4 palety (240 szt.) pustaków stropowych Porothem 23/50 oraz po 10 pustaków kominowych Schiedla (dymowy z wentylacją i podwójny wentylacyjny) Dodatkowo zostało mi kilkadziesiąt stempli długości 2,70 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 14.10.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Proszę o paradę i wasze opinie na temat Waszych kierowników budów.( czy wymagają atestów na większość materiałów, czy ciężko uzgodnić zmiany w trakcje itp) Najlepiej na priwDziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 14.10.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ale w sensie, że co? W jakim kontekście chcesz tej parady (w zasadzie szermierki nie uprawiam, chyba, że słowną ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DanielP 16.10.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Witam,Poszukuję dobrego wykonawcy mebli do zabudowy do kuchni. Oczywiście Sochaczew i okolice. Tak żeby zrobił solidnie i niedrogo. Dziękuję za ewentualne propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts