Martinezio 06.03.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No niestety ale nie licz, że ktoś się zgłosi - każdy potrzebuje Ja muszę utwardzić gruzem np. 26 m podjazd do domu a humusu potrzebuj duuuuużo bo muszę chatę podsypać -- tak mam wysoko wyprowadzone fundamenty.... Wiesz, połudzić się zawsze można Z drugiej strony nie bardzo uśmiecha mi się ściągać od firm wyburzających, bo te zdzierają na transporcie Za 30t gruzu śpiewka zaczyna się od jakichś 800 zł netto, a najbliżej co znalazłem, to z Piaseczna aż (aczkolwiek nie najtaniej - najtaniej wychodziło mi z Rembertowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellisa 06.03.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 coooooooooo potzebujecie gruzu?a jak prosiłam zeby ktos wziął to nie było chetnych,qrde 10 ciezarowek wywiozłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jojka 06.03.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 jakby ktoś chciał namiary na super ekipę tynkarzy, to się polecam:) właśnie skończyli robić u nas naszą chatkę, i jestem zachwycona- szybko, czysto, i równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 06.03.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 coooooooooo potzebujecie gruzu?a jak prosiłam zeby ktos wziął to nie było chetnych,qrde 10 ciezarowek wywiozłam Yyyyy... A kiedy prosiłaś, bo nie widziałem? Kurde, jakbyś zaczekała z tą wywózką, to bym wziął z chęcią! A i ninjacorps by też wspomogli. Szkoda, że nie widziałem Edit: znalazłem te Twoje anonse. Niestety, w tym czasie, gdy chciałaś się tego pozbyć, to myśmy jeszcze w Zakopanem mieszkali i nawet nie było planów co do zakupu działki :/ Już pomijam fakt, że pisałaś wonczas w grupie nadarzyńsko-grodziskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 07.03.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 coooooooooo potzebujecie gruzu?a jak prosiłam zeby ktos wziął to nie było chetnych,qrde 10 ciezarowek wywiozłam Yyyyy... A kiedy prosiłaś, bo nie widziałem? Kurde, jakbyś zaczekała z tą wywózką, to bym wziął z chęcią! A i ninjacorps by też wspomogli. Szkoda, że nie widziałem Edit: znalazłem te Twoje anonse. Niestety, w tym czasie, gdy chciałaś się tego pozbyć, to myśmy jeszcze w Zakopanem mieszkali i nawet nie było planów co do zakupu działki :/ Już pomijam fakt, że pisałaś wonczas w grupie nadarzyńsko-grodziskiej Ło matko, Marinezio - taka okazja, cholerka... Może będziemy walić ogłoszenia "przyjmę gruz"???? Jestem chętna na podzielenie się kosztem transportu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Ogłoszenie z mojej strony chwilowo nieaktualne dziś przypadkiem przejeżdżałem przez Teresin, gdzie właśnie rozbierali pozostałości po jakimś budynku i "dostałem" dwie wywroty gruzu za 150 zeta a jak szukałem po firmach to wychodziło z transportem około 800 zeta za 30 ton (czyli jedna wywrota). Także dziś jakaś promocja mi się trafiła nie wiem na ile nam to starczy, ale jakby co to się przypomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsikZibi 09.03.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam, jesteśmy tu nowi... Zaczynamy budować w połowie kwietnia, projekt Ala, w gminie Nowa Sucha. http://www.domus.wroc.pl/projekt1.html?id=74&flip= czy ktoś buduje w okolicy podobny projekt? ekipę budowlaną mamy z Kaszub, szukamy dla nich kontenera (kupno lub wypożyczenie), nie możemy nic znaleźć w okolicy. może ktoś z Was coś wie na ten temat? pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 09.03.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam, jesteśmy tu nowi... Zaczynamy budować w połowie kwietnia, projekt Ala, w gminie Nowa Sucha. http://www.domus.wroc.pl/projekt1.html?id=74&flip= czy ktoś buduje w okolicy podobny projekt? ekipę budowlaną mamy z Kaszub, szukamy dla nich kontenera (kupno lub wypożyczenie), nie możemy nic znaleźć w okolicy. może ktoś z Was coś wie na ten temat? pozdrawiamy Witamy w grupie Skąd macie ekipę dokładnie, bo ja pochodzę z m. bardzo blisko Kaszub położonej Przy trasie poznańskiej w m. Paprotnia jest dystrybutor domków kempingowych. Może tam coś znajdziecie. Jakieś budy kempingowe sprzedają też w pobliżu Błonia, też przy trasie poznańskiej, ale tu z kolei jakość może być kiepska (stare używki). Ja na Waszym miejscu zastanowiłbym się nad wynajęciem kwatery u okolicznych tubylców Taniej powinno wyjść. Pozdrawiamy i życzymy ogromu samozaparcia i determinacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsikZibi 09.03.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witamy w grupie Skąd macie ekipę dokładnie, bo ja pochodzę z m. bardzo blisko Kaszub położonej Przy trasie poznańskiej w m. Paprotnia jest dystrybutor domków kempingowych. Może tam coś znajdziecie. Jakieś budy kempingowe sprzedają też w pobliżu Błonia, też przy trasie poznańskiej, ale tu z kolei jakość może być kiepska (stare używki). Ja na Waszym miejscu zastanowiłbym się nad wynajęciem kwatery u okolicznych tubylców Taniej powinno wyjść. Pozdrawiamy i życzymy ogromu samozaparcia i determinacji Dziękujemy bardzo a ekipę mamy z Luzina.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 09.03.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 a ekipę mamy z Luzina.... Aha, to tych rejonów nie znam, niestety Ja mieszkałem bliżej borów Tucholskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 09.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 a ekipę mamy z Luzina.... Aha, to tych rejonów nie znam, niestety Ja mieszkałem bliżej borów Tucholskich A ja znam, bo mieszkałam w Lęborku - Luzino miałam po drodze do pracy, w Rumii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 09.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Z Lęborka miałem paru kumpli na studiach Co to ktoś mówił, że jaki jest ten świat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 09.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 E, ja tam tylko 3 lata mieszkałam, bo jak to mówią służba, nie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 09.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ... służba ... A Ty co, Policyjantka? Tak w ogóle, to ja jestem z Człuchowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 10.03.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Koleżanki i koledzy.... Poszukiwane dwa blaszane garaże! Czy komuś z Was nie walają się po działce takie blaszaki??Znajomy szuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 10.03.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ja na razie swojego nie sprzedaję. Jeszcze mi potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsikZibi 13.03.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 ekipę budowlaną mamy z Kaszub, szukamy dla nich kontenera (kupno lub wypożyczenie), nie możemy nic znaleźć w okolicy. może ktoś z Was coś wie na ten temat? pozdrawiamy już znaleźliśmy jeszcze trzeba drzewa wyciąć i wykopy można zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violar 16.03.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam!Mam pytanie czy ktoś chciałby pozbyć się stempli i desek po budowie???Chętnie odkupię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olyv 19.03.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Heja Deski to i ja chętnie odkupię, zresztą jak coś komuś jeszcze zostało to dajcie znać - może zalega na podwórku Ps. W Jaktorowie nie sprzedają już drewna... echhh no chyba, że dodzwoniłam się nie do tego kolesia (wygrzebałam w necie taki 46 856 41 11 drewmet)... jak macie kogoś innego z tanią deską to poproszę ładnie .... Na razie najtaniej wychodzi na Mokasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 19.03.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Mi zostało parę paczek wełny 5 cm i krążek taśmy dylatacyjnej do wylewek - chętnie się pozbędę. Deski wprawdzie mam, ale chyba je zostawię - na wsi zawsze się przydadzą... Czy coś jeszcze zostało? Hmmm - musiałabym się rozejrzeć po sąsiadowej stodole Aha - chyba jeszcze trochę kształtek z kanalizy się pałęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts