Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam.

Kiedy po tyle przywoziliście B-20?

Ja w Budokruszu w środę płaciłem 230 netto z dowozem z Grodziska

Pozdrawiam

Z tego samego oddziału - do moich rodziców też w naszych okolicach, 27.05 - 220 (wystarczyło spytać ile opuszczą :wink: )

A u mnie naprawdę dobry, dokładny kafelkarz poszedł w tango i pije drugi tydzień. Oszaleję. Szukam innego - ale tylko poleconego. Dajcie namiary na swoich, jeśli jesteście z nich zadowoleni.

Ja swojego byłego glazurnika mogę polecić... tylko największemu wrogowi. Podczas 1,5 miesięcznego testu naszej cierpliwości (w tym prawie 2-tygodniowej nieobecności, bo jak twierdził - komórka mu się zacięła!!! :evil: ) nie zdołał dokończyć jednej łazienki.

To prawie cud, że znalazłam drugiego, który zgodził się po nim poprawić...

A u mnie naprawdę dobry, dokładny kafelkarz poszedł w tango i pije drugi tydzień. Oszaleję. Szukam innego - ale tylko poleconego. Dajcie namiary na swoich, jeśli jesteście z nich zadowoleni.

wklejam ponownie:

zadzwoń do Daniela 513 083 973

Robią w średnim tempie, ale bardzo dokładnie..

Jak z terminami to nie wiem, pytaj....

Eurydyka - to dla Was : http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=976109

Dzięki za odzew z kontaktem do glazurników :lol:

Na razie umówiłam się z kolesiami z forum "ogłoszenia drobne", gdzie zamieściłam info o swoich poszukiwaniach a oni do mnie zadzwonili. Rozmawia się z nimi konkretnie - no ale zobaczymy... :roll:

We wtorek mają wpaśc obejrzeć budowę i będziemy się dogadywać.

Martinezio - mi sie też wydaje, że to nie jest trudne - tylko kiedy to robić??? Brać urlop po to, by szkolić swoje nowe umiejętności, niekoniecznie więcej przydatne?

Zresztą właśnie pomalowałąm garderobę i oglądając efekt stwierdziałm, że resztę zlecę ludziom, któzy się na tym znają :wink:

Jak się ma dar przekonywania, to można pogadać z tymi kierowcami, którzy jeżdżą z towarem pod remont trasy poznańskiej ;) Kruszywo pierwsza klasa... Zwłaszcza, jeśli nie będą musieli daleko zbaczać z kursu...

Jeśli się nie uda, to niestety trzeba szukać gruzowisk. Czasami też ludziki, co wożą piach, mają gruz na zbyciu. Czasami też, tak jak mi, udaje się znaleźć aktualnie prowadzone rozbiórki w swojej okolicy, gdzie za pół darmo przywiozą.

Jak się ma dar przekonywania, to można pogadać z tymi kierowcami, którzy jeżdżą z towarem pod remont trasy poznańskiej ;) Kruszywo pierwsza klasa... Zwłaszcza, jeśli nie będą musieli daleko zbaczać z kursu...

zapomnij mają GPS-y i nigdzie nie skręcą -:(

a gdzie ten towar potrzebny

Taki towar potrzebny np. w Serokach! :lol:

Martinezio - tak z "przejazdu" to ładniutko wygląda Twoja elewacja - jesteś zadowolony z jej wykonania? Jeśli tak to poproszę namiary na twoją ekipę od ocieplenia i tynków.

Ile płaciliście za szamba betonowe? Planuję 8 m3 - może ktoś takie właśnie ma?

Martinezio - tak z "przejazdu" to ładniutko wygląda Twoja elewacja - jesteś zadowolony z jej wykonania? Jeśli tak to poproszę namiary na twoją ekipę od ocieplenia i tynków.

Dziękuję :) nam też się podoba :) Elewację robiła nam ta sama ekipa, która stawiała nam domek - szybko i solidnie - 2 tygodnie i po krzyku ;) (przyklejenie syropianu, zatopienie siatki, położenie podkładu, położenie tynku, zamontowanie podbitki, wygięcie i zamontowanie parapetów zewnętrznych, otynkowanie kominów i jeszcze masę rzeczy po drodze, więc naszym zdaniem ekspres :) - więcej szczegółów w naszym dzienniku).

Gdzieś już namiar podawałem w tym wątku, ale piszę jeszcze raz:

Szef ekipy - Jacek Szymanek

+48 663 308 889

Tylko nie wiem jak u niego z termiami, bo jest raczej rozchwytywany, ale zadzwoń i zapytaj...

Okolice Kampinosu.

Pozdrawiam

A gadałeś, że wiesz? ;)

To może by pogadać oficjalnie i dogadać się co do ceny? Dlaczego by im miało nie zależeć np. sprzedać oficjalnie wywrotę 30t kruszywa? Oni to wożą hurtowo i to ciężarówami po 60t chyba, więc jedna 30tka w te czy we w te - co za różnica ;) Skład tego mają w ok. stacji BP między Górną Wsią, a Lisicami...

Oczywiście wyjdzie raczej drogo, bo takie kruszywo, niestety, kosztuje słono, ale pewnie i tak taniej, niż wyszło by ściągać specjalnie z jakiegoś kamieniołomu... Kwestia jeszcze dostępności gruzu w okolicy, bo jak jest, to oczywiście skórka nie warta wyprawki z tym kruszywem...