ainer 22.09.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ainer - wybacz!!!! Może środa? zapraszam, zapraszam wiesz , że ja non stop w chałupie, weź najmłodego inwestora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 22.09.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Czy ktoś z was kupował samemu materiały do elewacji zewnętrznej; steropian, kleje strukture ..... gdzie najtaniej można to dostać , prosze o szybka pomoc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 22.09.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Czy ktoś z was kupował samemu materiały do elewacji zewnętrznej; steropian, kleje strukture ..... gdzie najtaniej można to dostać , prosze o szybka pomoc !!! Hurotwnia DAMEX na ul. Mostowej w Sochaczewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 22.09.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Czy ktoś z was kupował samemu materiały do elewacji zewnętrznej; steropian, kleje strukture ..... gdzie najtaniej można to dostać , prosze o szybka pomoc !!! Styropian miałam najtaniej ze Styrmanna - [email protected] 605 476 206 Mają zakład produkcyjny tu w okolicach - Gawartowej Woli i jeszcze wyciągnęłam transport za darmo - bo to tylko 6 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ainer 25.09.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Czy ktoś z was kupował samemu materiały do elewacji zewnętrznej; steropian, kleje strukture ..... gdzie najtaniej można to dostać , prosze o szybka pomoc !!! myślę że jak sam popatrzysz sobie towar na pewno wyjdzie to taniej ja kupowałam styropian w Styrmmanie w garwatowej woli kleje, w anser w wiskitkach natomiast strukturę kerakolla w bigway w sochaczewie te miejsca okazały się najtańsze natomiast ekipa od elewacji jest ze staracowic brygada 7-osobowa, robia teraz u mojego brata wysoki budynek---- 4 dzień i 3 ściany juz gotowe,(styropian, siatka , klej, struktura) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ainer 25.09.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Czy ktoś z was kupował samemu materiały do elewacji zewnętrznej; steropian, kleje strukture ..... gdzie najtaniej można to dostać , prosze o szybka pomoc !!! myślę że jak sam popatrzysz sobie towar na pewno wyjdzie to taniej ja kupowałam styropian w Styrmmanie w garwatowej woli kleje, w anser w wiskitkach natomiast strukturę kerakolla w bigway w sochaczewie te miejsca okazały się najtańsze natomiast ekipa od elewacji jest ze staracowic brygada 7-osobowa, robia teraz u mojego brata wysoki budynek---- 4 dzień i 3 ściany juz gotowe,(styropian, siatka , klej, struktura) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 25.09.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Zaglądam tu do Was prawie codziennie, choć u mnie budowa stanęła do przyszłego roku... No, jeszcze jest trochę do zrobienia, bo nie zostały usunięte stemple i deski. Aż się tego troszkę boję... Po cichu kibicuję Wam w tak szybkim tempie postępujących budów... To straszny przepływ adrenaliny... i chyba Wam troszkę tego zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 25.09.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Pilnie potrzebny glazurnik !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareba 25.09.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ja swojego nie polecam. Jak go spotkam na ulicy, to chyba powieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aortyl 26.09.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 WitamBardzo tanio oddam ok.100 pustaków stropowych Teriva-1 bis. Po 2 zł. Odbiór własny Powązki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukmaster 27.09.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witam wszystkich budującyh domy.Jestem na etapie krycia dachu i chciałbym się dowiedzieć, gdzie mozna w sochaczewie lub okolicach kupić w rozsądnej cenie pape do krycia na dach?mOŻ BYĆ RÓWNIEŻ W DRUGIM GATUNKU.Za pomoc z góry dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 27.09.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witam wszystkich budującyh domy.Jestem na etapie krycia dachu i chciałbym się dowiedzieć, gdzie mozna w sochaczewie lub okolicach kupić w rozsądnej cenie pape do krycia na dach?mOŻ BYĆ RÓWNIEŻ W DRUGIM GATUNKU.Za pomoc z góry dziękuje! Witaj Podobnie jak Ty tez rozgladam sie za papa moze zdwoimy siły to jakis wiekszy rabat wywalczymy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukmaster 28.09.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Własnie, jak by się udało to z miła chęcia możemy kupić wspólnie większą ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza1256 29.09.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Asik i ZIBI- tynki cementowe - A ile biorą za m2 Poszukuję pilnie tynkarzy ręcznych i do wylewki.Okolice Błonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIOLEŃKA 29.09.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ja kupiłam wszystko w BENBUD na Wiśniowej w Teresinie. Miła obsługa i dowóz do domu. Podaję przykładowe ceny: styropian FS 15/100 frez i FS 15/120 frez po 106 zł/m3kołek L 180 0.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 30.09.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Gdzie kupowaliscie podbitkę i inne elementy potrzebne do jej montazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 30.09.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 byku666: DachMax (chyba tak się piszą) w Paprotni, przy trasie poznańskiej. Jakbyś przypadkiem wybrał podbitkę belgijską, PCV koloru brązowego a'la RAL 8017, to mogę Ci odsprzedać 3 i trochę paczki tejże, oraz trochę listew różnorakich Się mi ostało po budowie, a DachMax jakoś się nie kwapi (pomimo kilku monitów) o odbiór niewykorzystanego materiału :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 01.10.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam. Czy ktoś z Was robił już jakieś rozeznanie w sprawie węgla a konkretnie eko groszku pakowanego w worki? Gdzie możecie polecić zakup i w jakich cenach? Sprawa dość pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 01.10.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 U mnie stemple i deski usuniete, strop się trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 01.10.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Pilnie potrzebny glazurnik !! Szukaj dłużej, ale dokładniej ich sprawdzaj. Dogadaj się odnośnie każdego wymiaru płytek, zainstalowanie białego montażu i oczywiście za szlify. Nas tak wyrolowali, że szkoda gadać. Oni nadają sie do palenia fajek i picia na umór, ale dziś miareczka sie przebrała panowie koniec z tym partaczeniem. A tak wogóle to czy ktoś miał takich typów od glazury i też walili w głąba i ich wywalił, a jeszcze się z nimi nie rozliczył do końca ? Poradźcie jak to rozwiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts