Coobah 19.02.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ja myslalem ze ty juz masz dach na gotowo bo twoj sasiad na przeciwko od dachow powiedzial ze brales od niego towar rok temu hmmm pohandlowales hahahah , faktycznie letnim okresem jest lepje klasc bo wiem jak u mnie sie przykleily ze juz nie ma sily ich odebrac tylko mowie na dachu upal wiec murzynek opalony zejdziesz i niepotrzeba bedzie wakacji na Karaibach hmmm... od dachów gość to nie taki mój sąsiad, a mówił pewnie o moim wujaszku.. nazwisko pasuje no i dach robił w zeszłym roku a wakacje będą tak czy inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ainer 20.02.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Dzieki za info, napewno skorzystam, a jeszcze jedno pytanko - w kuchni macie lub bedziecie miali kuchnię na gaz czy płytę elektryczną i jak to sie ma co do kosztów pradu i gazu ?? Czy sa duze roznice ? ja mam indukcję i bardzo jestem zadowolona i nie zamieniła bym na nic innego koszt garków nie taki duży, a i prąd nie wychodzi wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ainer 20.02.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Dzieki za info, napewno skorzystam, a jeszcze jedno pytanko - w kuchni macie lub bedziecie miali kuchnię na gaz czy płytę elektryczną i jak to sie ma co do kosztów pradu i gazu ?? Czy sa duze roznice ? ja mam indukcję i bardzo jestem zadowolona i nie zamieniła bym na nic innego koszt garków nie taki duży, a i prąd nie wychodzi wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ainer 20.02.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Dzieki za info, napewno skorzystam, a jeszcze jedno pytanko - w kuchni macie lub bedziecie miali kuchnię na gaz czy płytę elektryczną i jak to sie ma co do kosztów pradu i gazu ?? Czy sa duze roznice ? ja mam indukcję i bardzo jestem zadowolona i nie zamieniła bym na nic innego koszt garków nie taki duży, a i prąd nie wychodzi wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ainer 20.02.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Ma ktoś z Was namiary na jakiegoś szpeca od ustawienia pieca, aby węgiel się dobrze spalał, kocioł HEFa 38 kW. ja miałam problemy z hefem gdyż dobijała mi temperatura do 80 stopni problem był w ustawieniach technicznych ustawianych przez producenta przyjechał koleś z hefa z sochaczewa i to poprawiał a co do węgla , ja po nałożeniu pełnego zasobnika mam około 1 wiadro popiołu,czyli podobnież bardzo mało groszek kupuję ze śląska, przyjeżdzają ja im daje worki a oni pakują i do kotłowni mi wnoszą ....w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ainer 20.02.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Poszukuję jakiegoś dobrego parkieciarza, który układa podłogi w Sochaczewie. Witam mam pytanie do Panstwa czy ma ktos do odsprzedania deski szalunkowe i czy w Sochaczewie mozna gdzies wypozyczyc stemple budowlane? ja mam szalunkowe, ale są trochę w betonie chcemy się ich pozbyć po okazyjnej cenie szkoda piły aby je ciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 21.02.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ma ktoś z Was namiary na jakiegoś szpeca od ustawienia pieca, aby węgiel się dobrze spalał, kocioł HEFa 38 kW. ja miałam problemy z hefem gdyż dobijała mi temperatura do 80 stopni problem był w ustawieniach technicznych ustawianych przez producenta przyjechał koleś z hefa z sochaczewa i to poprawiał a co do węgla , ja po nałożeniu pełnego zasobnika mam około 1 wiadro popiołu,czyli podobnież bardzo mało groszek kupuję ze śląska, przyjeżdzają ja im daje worki a oni pakują i do kotłowni mi wnoszą ....w cenie Ainer: Hmm... A możesz zdradzić więcej szczegółów odnośnie tego węgla? Najbardziej interesuje oczywiście cena. ale jeśli to nie jakaś tajemnica to może i kontakt? Hubert: a propos HEFa, to skontaktuj się z firmą Tradeco - u mnie ustawiał wstępnie kocioł ich zaprzyjaźniony monter (firma Vis-Sol, czy jakoś tak). Zero problemów do dziś (choć kociołek mniejszy, bo tylko 18kW). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareba 23.02.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Ma ktoś namiary na rzetelnego i niedrogiego kominiarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goraf 23.02.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam ponownie po snie zimowym od wczoraj ruszylismy z instalacja elektryczna; niestety gdybysmy wiedzieli wczesniej, ze prad ktory mial byc na jesieni zeszlego roku bedzie (?) w czercwu, podciagnelibysmy instalacje w zeszlym roku. No ale to Polska wlasnie.. poszukuje teraz sprawdzonego - hydraulika - kogos do kominka - kogos do ocieplenia poddasza (welna, stelaze, plyty itd) bede wdzieczna!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 24.02.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam ponownie po snie zimowym od wczoraj ruszylismy z instalacja elektryczna; niestety gdybysmy wiedzieli wczesniej, ze prad ktory mial byc na jesieni zeszlego roku bedzie (?) w czercwu, podciagnelibysmy instalacje w zeszlym roku. No ale to Polska wlasnie.. poszukuje teraz sprawdzonego - hydraulika - kogos do kominka - kogos do ocieplenia poddasza (welna, stelaze, plyty itd) bede wdzieczna!! pozdrawiam Proszę: - hydraulika - Darek 606-444-038 - kogos do kominka - Fux Kom 602-321-563 - kogos do ocieplenia poddasza (welna, stelaze, plyty itd) - Adam 695-397-620 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda2005 24.02.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam, poszukuję dobrej i sprawdzonej firmy z Sochaczewa lub okolic do założenia klimatyzacji w domu. Możecie kogoś polecić? z góry dziękuje i pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsikZibi 24.02.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam ponownie po snie zimowym od wczoraj ruszylismy z instalacja elektryczna; niestety gdybysmy wiedzieli wczesniej, ze prad ktory mial byc na jesieni zeszlego roku bedzie (?) w czercwu, podciagnelibysmy instalacje w zeszlym roku. No ale to Polska wlasnie.. poszukuje teraz sprawdzonego - hydraulika - kogos do kominka - kogos do ocieplenia poddasza (welna, stelaze, plyty itd) bede wdzieczna!! pozdrawiam Polecamy - kominki - Pan Mieczysław 602-674-612 - ocieplenie poddasza - Pan Robert 661-429-756 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goraf 24.02.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 mam jeszcze jedno pytanie, bo podoba mi sie konkretny model mebli kuchennych z firmy Black Red White. Pytalam sie na zeromskiego w BIS -ie no i niestety oni kiedys wspolpracowali z firma BRW i Forte ale sie wycofali. Co nam Pan zaproponowal, to zeby przyniesc zdjecie tych mebli i oni moga nam je zrobic. Duzo osob na forum pozytywnie sie wypowiadalo o tej firmie, ale ten model podoba mi sie w kazdym szczegole i boje sie, ze meble robione w bisie beda odbiegac od tych z brw.. A moze ma ktos meble z BRW to gdzie kupowaliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 24.02.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 boje sie, ze meble robione w bisie beda odbiegac od tych z brw.. obawiam się, że meble z Bisa mogą jakością przebić oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 24.02.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 boje sie, ze meble robione w bisie beda odbiegac od tych z brw.. obawiam się, że meble z Bisa mogą jakością przebić oryginał popieram Coobah robili meble u mnie do kuchni z frontami szklanymi, szafę wnękowa i kuchnie u rodziców z frontami lakierowanymi i jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 26.02.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam,po roztopach i podeschnięciu ziemi będę chciał doprowadzić część działki przeznaczoną na ogród do porządku (była tam łąka + paroletni ugór). Czy ktoś z was może polecić rolnika, który niedrogo wykona podorywkę i bronowanie w Bieniewicach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 26.02.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ja też bym potrzebował takiej usługi, ale chyba popytam po sąsiadach. Jeden zza dwóch miedz ma trachtór i jakieś sprzęty, to może się skusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert_78 27.02.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Witam Wszystkich Forumowiczów, przymierzam siię do budowy domu w Sochaczewie.Na obecnym etapie szukam dobrego, sprawdzonego architekta.Wydaję mi się, że powinien być również z Sochaczewa, gdyż logistycznie będzie to niewątpliwie pewne ułatwienie.W necie znalazłem taką oto listę:http://www.budownictwo.pl/Architektoniczne%20biura--Sochaczew-w10n1s2p4.html Byłbym wdzięczny za Wasze sugestie i podzielenie się doświadczeniem w tej kwestii. Pozdrawiam i życzę udanego weekendu,Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 28.02.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witam Wszystkich Forumowiczów, przymierzam siię do budowy domu w Sochaczewie. Na obecnym etapie szukam dobrego, sprawdzonego architekta. Wydaję mi się, że powinien być również z Sochaczewa, gdyż logistycznie będzie to niewątpliwie pewne ułatwienie. W necie znalazłem taką oto listę: http://www.budownictwo.pl/Architektoniczne%20biura--Sochaczew-w10n1s2p4.html Byłbym wdzięczny za Wasze sugestie i podzielenie się doświadczeniem w tej kwestii. Pozdrawiam i życzę udanego weekendu, Robert Mi dom projektował Pan Edwin ---> http://www.budownictwo.pl/Zesp%C3%B3%C5%82-Us%C5%82ug-Projektowych-Edwin-Musia%C5%82czyk-c7190i4897585p5.html Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert_78 28.02.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dziękuję Sain za szybką reakcję i podzielenie się swoim doświadczeniem. Pozdrawiam,Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts