Martinezio 27.05.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Coobah: wydaje mi się, że trochę tłucznia ma Mr Świerszcz w Serokach, przy trasie poznańskiej. Tylko, że mówią, że on drogi... Za to sumienny - brałem od niego piach i kamyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 27.05.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam wszystkich, czy mozecie polecic jakiegos dobrego hydraulika do podlogowki, i jeszzcze jakas ekipe do tynkow wewnatrz domu? EBRH, oczywiście polecamy się do wykonania tynków wewnętrznych oraz dociepleń i elewacji. Zapraszamy na nasze budowy w celu obejrzenia naszych prac. Kontakt do mnie tak jak podał Coobah - 509 499 922 Co do hydraulika to polecam p. Wojtka tel. 602-650-239 (właśnie wykonujemy u niego tynki wewnętrzne cementowo-wapienne oraz elewacje) lub p. Darka 606-444-038 oczywista oczywistość, że polecimy p. Huberta tel: 509 499 922 a czy ktoś z Was orientuje się gdzie w naszych okolicach i po ile można załatwić jakiś tłuczeń?? dzięki Coobah za polecenie co do tłucznia to możesz zadzwonić pod ten nr 501-286-294 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 27.05.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Coobah: o, jak się dowiesz po wiela stoi tłuczeń, to kopsnij notkę na FM - przyda się na zaś, bo taras i chodniczki przed nami... Póki co to nie przymierzam się do kupna, to i dzwonić nie będę :> Ale z chęcią się dowiem co i jak :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 27.05.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Dzięki Hubert za namiary na tłuczeń... Ale temat martwy, gość z tego co mówił to ma trochę dla siebie, ponadto nie ma go w Sochaczewie, tylko gdzieś w Polsce na budowach są itp itd. Raczej niechętnie mówił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 29.05.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 czesc, a teraz na inny temat .............. pamietacie ile wzili fachowcy od was za ulozenie podbitki z metra bierzacego oraz gdzie kupic i jaki to koszt lustra na wymiar do lazienki, wklejanego w sciane.... pozdziekował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 30.05.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 czesc, a teraz na inny temat .............. pamietacie ile wzili fachowcy od was za ulozenie podbitki z metra bierzacego oraz gdzie kupic i jaki to koszt lustra na wymiar do lazienki, wklejanego w sciane.... pozdziekował Za podbitkę 50pln, zaś jeżeli chodzi o lustro to polecam szklarza z ulicy Żeromskiego z Sochaczewa, robił mi lustro do łazienki, nie pamiętam ile zapłaciłem, ale ni były to duże pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 31.05.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 czesc, a teraz na inny temat .............. pamietacie ile wzili fachowcy od was za ulozenie podbitki z metra bierzacego oraz gdzie kupic ode mnie wzięli 25 pln za metr bieżący... podbitka kupowana w DachMaxie w Paprotni na Sochaczewskiej. Jak chcesz zobaczyć jak to wygląda i jak zrobili to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 31.05.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 czesc, a teraz na inny temat .............. pamietacie ile wzili fachowcy od was za ulozenie podbitki z metra bierzacego oraz gdzie kupic i jaki to koszt lustra na wymiar do lazienki, wklejanego w sciane.... pozdziekował ja zamawiałem u szadkowskich. a gdzie oni to już nie wiem dokladnej ceny nie pamiętam, ale pamiętam że przy skali wydatków na wykończenie nie zrobiło to na mnie wrażenia (parę stów za dwa lustra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 31.05.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Szatkowski & Son siedzą teraz tuż przy stacji Teresin-Niepokalanów po stronie Paprotni. Nie sposób ominąć - woły niebieskie głoszą wieść na parę kilometrów wokół Ja swoją podbitkę kupowałem też w DachMax-ie, a zakładał mi mój majster, co mi dom stawiał przy okazji elewacji. Nie wiem, ile konkretnie za podbitkę, bo umawialiśmy się na całość. Za podbitkę też nie pamiętam ceny, niestety :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 31.05.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam, a może komuś zostało cegły (najlepiej Porotherm 11,5)? Potrzebuję trochę na ściankę wewnętrzną... A ja mam stemple dł. 2,8-3 m -polecam;) Pozdrawiam Ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsikZibi 31.05.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Po budowie została nam RBtka - chętnie odsprzedam. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. up.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 31.05.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 ana_a: odpisałem Ci na grupie błońskiej - zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 01.06.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Heeeej, orientujecie się może, czy żeby postawić ogrodzenie- jeszcze niedocelowe- trzeba mieć pozwolenie?? czy styknie jak zgłosimy to w starostwie i cofniemy je o metr i o? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 02.06.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Tymczasowego ogrodzenia placu budowy chyba nie trzeba nigdzie zgłaszać. A już na pewno nie części od strony sąsiadów - jeśli już, to tylko fragment przylegający do terenów publicznych, typu droga gminna. Zadzwoń do starostwa i Ci na pewno powiedzą Aczkolwiek czuję już, że "tymczasowe ogrodzenie placu budowy nie podlega zgłoszeniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 03.06.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 (edytowane) Heja! Jakiś spokój w grupie sochaczewskiej.... U nas w czwartek ekipa skończyła kryć dach blachą, montować rynny i podbitkę. Jest ładnie! Chwilę po rozliczeniu z ekipą została przetestowana szczelność pokrycia (deszcz przyp...lił taki, że szok!). Jak narazie nic nie cieknie Śmiem twierdzić, że dach został wykonany OK, a na dodatek całkiem estetycznie . Teraz czekamy, aż Sain znajdzie chwilę czasu i wpadnie do nas pomierzyć powierzchnię elewacji i będziemy się umawiać na narzucenie koloru na naszą szarzyznę Praca u Coobah skończona. Foty z realizacji i efektu końcowego poniżej http://img69.imageshack.us/img69/1763/cobah.jpg http://img535.imageshack.us/img535/8690/92504698.jpg http://img571.imageshack.us/img571/2192/45840356.jpg http://img9.imageshack.us/img9/1357/35370628.jpg http://img405.imageshack.us/img405/7237/48588121.jpg Edytowane 3 Czerwca 2010 przez hubertsain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 04.06.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 No i cóż.. To co napiszę to będzie nudne... No bo ile można chwalić Huberta i jego ekipy Robota wykonana świetnie, dokładnie, błyskawicznie (a tego się na prawdę nie spodziewałem!). Co ciekawe: Hubert sam dba o terminowe rozpoczęcie pracy! Nie trzeba za nim wydzwaniać, prosić się... Tym mnie mile zaskoczył, bo raczej nie jest to cecha pozostałych wykonawców z którymi miałem do czynienia Reasumując: polecam z czystym sumieniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 04.06.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Parafrazując Maxia z "Seksmisji" - fiu, fiu, no ładne cacko Coobah: czyli co, finito? Czy jeszcze coś Ci zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 04.06.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Zostało, zostało... Na poddaszu narazie mamy tylko instalacje, tynki... Trzeba ocieplić poddasze, zrobić sufity i całą resztę... No i wokół domu ogarnąć teren.... Marcin, a czy kiedykolwiek mieszkając we własnym domu można spokojnie stwierdzić, że "finito"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 04.06.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Szczerze, to chyba nigdy nie będzie finito No, ale żeby takie chociaż "finito" przez małe ef można było powiedzieć... Ehh... Końca nie widać... My teraz walczymy trochę z ogrodem, ale pogoda niesprzyja No i powoluśku dłubiemy górną łazieneczkę... Może dzisiaj zabiorę się za obmurówkę wanny... Się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 04.06.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 nioom Martinezio- tiak trza zrobić jak mówisz.... zadzwonić...uzbroić się w cierpliwość, bo będzie: "a to nie do mnie to ta pani z pokoju 28...nie, ja też nie, to ten pan z 4 .... i zapindalandos w te i w tamte...zajefajniście, ale co zrobić- Tio Polska właśnie;) Coobah- bardzo fajniusi domek no i pozazdrościć etapu na którym jesteście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts