Beithe 04.08.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Bardzo mi się podoba Prostota, połaczenie jasnego i ciemnego drewna (ta ramka z jasnego - super), nóżki... A stół - mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 04.08.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Inezka ja mam prośbę pokaż tą twoją wyspę, bardziej no wiesz z przodu i stylu. Ja się też przymierzam zrobić namiastkę takiej wyspy. U mnie będą tylko szuflady zaraz pod blatem, chcę mieć sztućce ściereczki. A na co dzień żeby jeszcze można było przy niej usiąść. Miałam propozycję stołu ale zrezygnowałam bo byłoby za ciasno a takie rozwiązanie byłoby super. Obok Mam jadalnię więc nie potrzebny mi dodatkowy stół tylko blat roboczy. I miejsce na śniadanko z mężem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.08.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 wbrew powszechnym opiniom nie stoi tam wiecznie woda (zastrzezenia mialabym tylko do parkietu sosnowego u mnie nie stoi w ogole woda i mam w kuchni panele podlogowe, spisuja sie super A roletki pasuja i bezowe i czekoladowe i karamelowe i rude i brazowe ale ja bym teraz zdecydowala sie na jasniejsze wydanie, bo mam w kuchni roletke rzymska w niebieskim kolorze i po zaslonieciu przed sloncem robi sie ciemno w kuchni. Moglam kupic zolta, ale wydawalo mi sie ze przy mojej slonecznej kuchni bedzie za jasna.. pech hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.08.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Zalezalo mi bardzo na tym, zeby meble byly zgrabne i sprawialy wrazenie lekkosci. Skoro mowi tak Editta - moja jedna z wiekszych inspiratorek na forum! :) to zaczynam byc z siebie dumna. no tego się nie spodziewałam czerwona jestem od stóp po czubek głowy, o tak Do parkietu w kuchni nie mam zadnych zastrzezen; wbrew powszechnym opiniom nie stoi tam wiecznie woda (zastrzezenia mialabym tylko do parkietu sosnowego). A jesli za jakies kilkanascie lat sie odrobine zetrze w miejscach najczestrzego dreptania to calosc wycyklinuje i poloze plytki tylko w okolicy szafek. u mnie nie stoi w ogole woda i mam w kuchni panele podlogowe, spisuja sie super bardzo dobrze znać wasze opinie. w mieszkaniu, które wynajmuję też mam panele w kuchni i też nie zauważam większej różnicy, pomimo nawet, że to najtańsze panele starszego typu. znaczy więc, że nie mam się czego obawiać. dzięki dziewczyny. a propo płytek też się wycierają więc to prawie żaden argument. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 04.08.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Bardzo podoba mi sie twoja kuchnia. Jest taka lekka i swieza, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 05.08.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Inezka ja mam prośbę pokaż tą twoją wyspę, bardziej no wiesz z przodu i stylu. Ja się też przymierzam zrobić namiastkę takiej wyspy.Eluś, wyspe widac na czwartym zdjeciu, z tylu wyglada identycznie szafki otwieraja sie na 2 strony. Wyspa ma wymiary 168x60 (2 x szafki 60 cm + otwarte poleczki 40 cm + 8 cm jasne boczki - z blatu). Zreszta wkleje zdjecie jeszcze raz... Postaram sie tez zdobyc inne... http://www.hoffmanowska.pl/Wnetrza/kuchnia_DSCN0982.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 05.08.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 http://www.hoffmanowska.pl/Wnetrza/kuchnia_DSCN0990.JPG Inezka stól jest przesliczny ...dobrze dobrane krzesła...cały zestaw mi sie bardzo podoba ...gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 05.08.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Ozzie, Motyczka... dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.08.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Monka za diabła nie mogę znaleść nazwy tych płytek Wklejam zdjątko żebyś mogła zobaczyć sobie je z bliska. Płytki kupowane w "Klink inetrnational" może znajdziesz u siebie. http://images2.fotosik.pl/101/252f66fa6fbe465dm.jpg Joolu znalazłam nazwę...chyba Mediterraneo Producent Azuvi http://www.infowm.pl/e/221/g/pod-mediterraneo-4-d.jpg http://www.infowm.pl/e/221/g/pod-mediterraneo-7-d.jpg Czy to takie same? Inezko mam nadzieję że gniewasz że w twoim wątku wklejam te płytki ale skoro była o nich mowa to moze komuś też się przydadza informacje o nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 05.08.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Witaj Inezka ja niestety ne widzę zdjęć tylko krzyżyki.Dzięki za chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 05.08.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Monka, oczywiscie, ze sie nie gniewam Elus, niestety jest problem z serwerem i nie wiem czy wogole da sie odtworzyc wszystkie zdjecia. A tyle ich bylo od poczatku obecnosci na forum Okaze sie w poniedzialek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta_p 06.10.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 W mieszkaniu mam meble do kuchni z plyty MDF, natomiast do domu bardzo chcialabym meble z frontami drewnianymi. I tutaj zgrzyt miedzy mna a mezem. Jedno to cena, ale on uwaza ze meble 'drewniane' sa mniej trwale niz MDF. Jakie Wy macie meble w kuchni? Dziekuje za odpowiedz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 07.10.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Wybor straszliwie skrajny .Marcedes czy Syrenka ?A posrednich rozwiazan nie zakladacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 07.10.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Wybor straszliwie skrajny .Marcedes czy Syrenka ? A posrednich rozwiazan nie zakladacie? Spora przesada z tym porównaniem, aż takiej różnicy w klasie produktu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZofiaD 09.10.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Aneta, ty jeste z Krakowa to do Kęt masz blisko. Wejdż sobie na stronę http://www.paw-meble.com.pl i zobacz czy co ci się spodoba. Ja zamówiłam u nich fronty drewniane, bo cena była zaskakujšco niska - taniej niż BRW. Co do trwałoci frontu drewnianego, to znajoma ma od 10 lat i nic się nie dzieje, właciwie co by się miało dziać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-kra 09.10.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ja mam MDF od roku i nic sie z nimi nie dzieje. jestem właśnei bardzo miło zaskoczona, bo z mebli kuchennych jestem chyba najbardziej zadowolona , w porównaniu z reszta mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 14.10.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Płytki kupowane w "Klink inetrnational" może znajdziesz u siebie. http://images2.fotosik.pl/101/252f66fa6fbe465dm.jpg Joola-zdjęcia Twojego domku są powalające-samo zdjęcie okapu z przyległościami już wstarczy aby stwierdzić że masz wg. mnie jedna z najpiekniejszych kuchni na forum!!! Gratuluję smaku i stylu! A teraz poproszę o zdradzenie z jakiej firmy masz meble kuchenne, i z jakiej podłogę w kuchni? Zresztą kominek też zniwalający-CUDO!! A cud urody łazienki tez może posiadasz? A może opublikujesz? PLIZZZZZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 14.10.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Monka, oczywiscie, ze sie nie gniewam Elus, niestety jest problem z serwerem i nie wiem czy wogole da sie odtworzyc wszystkie zdjecia. A tyle ich bylo od poczatku obecnosci na forum Okaze sie w poniedzialek. Witam, czy udało sie cóś poprawic, wszyscy tak chwalą Twoje wnetrza, ja też chcę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.10.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Płytki kupowane w "Klink inetrnational" może znajdziesz u siebie. http://images2.fotosik.pl/101/252f66fa6fbe465dm.jpg Joola-zdjęcia Twojego domku są powalające-samo zdjęcie okapu z przyległościami już wstarczy aby stwierdzić że masz wg. mnie jedna z najpiekniejszych kuchni na forum!!! Gratuluję smaku i stylu! A teraz poproszę o zdradzenie z jakiej firmy masz meble kuchenne, i z jakiej podłogę w kuchni? Zresztą kominek też zniwalający-CUDO!! A cud urody łazienki tez może posiadasz? A może opublikujesz? PLIZZZZZZZ Wszystko co posiada Joola jest cud urody - łazienki też, nie mówiąc o samej Jooli. Byłam i sprawdziłam naocznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaR. 16.10.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Ja tez niestety nie widze zdjec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts