ooliwka 06.11.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 to szuflady podobno super wygodne wszystko widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DiE 06.11.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ja mam takie szuflady, niestety nie cały dół tylko kilka, ale bardzo chwalę. Tylko muszą być odpowiednie - moje mają wytrzymałość na obciążenia do 30kg więc talerze można spokojnie upychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liwia 07.11.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Szuflady, bardzo duże i wygodne, polecam, ja mam ale nie w całej kuchni bo sa droższe, ale uzbierało mi się osiem i myślę że wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 07.11.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Witam.Ja też mam na dole szuflady. Sprawdzają się świetnie. Polecam też cargo.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 07.11.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 mam miec szuflady na gary i talerze:) super wygodna sprawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neskulka 26.11.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Witam, czy ktoś korzystał z usług firmy kim meble http://www.kimeble.pl? Chodzi o meble kuchenne z forniru. Jak wygląda jakość takich mebli ? Firma twierdzi, że fronty fornirowane wykonuje sama, czy to nie jest tak, że do wykonania takiego frontu potrzebne są specjalne urządzenia /prasa, .../ i nie każdy stolarz jest w stanie to zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.11.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Każdy stolarz wie jak to zrobić, a fornirować można samemu w domu bez specjalnych urządzeń. Ważna jest tylko staranność wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liwia 27.11.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Mam meble z forniru zebrano (zebra pasiak ciemna)i dąb bielony, jestem zadowolona . Zobacz rozwadowski. com.pl tam je kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 27.11.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Mam meble w kolorze wenge fornir. Gdybym miała wybierać raz jeszcze wybrałabym 'oklejane". nie dostałam tego co chciałam. Drewno różnie się barwi i nie dokońca jednakowo przyjmuje kolor. Jeśli mamy okleinę możliwości są większe- może to jednak moje subiektywne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 27.11.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Każdy stolarz wie jak to zrobić, a fornirować można samemu w domu bez specjalnych urządzeń. Ważna jest tylko staranność wykonania Bede bardzo wdzieczny za opis takiej metody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.11.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Każdy stolarz wie jak to zrobić, a fornirować można samemu w domu bez specjalnych urządzeń. Ważna jest tylko staranność wykonania Bede bardzo wdzieczny za opis takiej metody. Jakoś nie wierzę, że potrzebujesz instrukcji fornirowania Ale skoro potrzebujesz, to coś zorganizuję Może fornirowanie całej kuchni w domu byłoby nieco up...iwe, ale jestem przekonana, że jest to do zrobienia. Na pewno nie na moją cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 27.11.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Może fornirowanie całej kuchni w domu byłoby nieco up...iwe, ale jestem przekonana, że jest to do zrobienia. Na pewno nie na moją cierpliwość pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.11.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Może fornirowanie całej kuchni w domu byłoby nieco up...iwe, ale jestem przekonana, że jest to do zrobienia. Na pewno nie na moją cierpliwość pozdrawiam Dzięki Ja akurat wolę robótki dziergane Ale proszę: Fornirowanie O ile dobrze pamiętam, mój tata używał żelazka i domowej biblioteczki jako zamienników bardziej skomplikowanych narzędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fracek 29.11.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Kurcze pierwszy raz slysze ze meble forniruje sie zelazkim owszem ale o nacisku kilku ton na metr kw. mam w rodzinie stolrzy co to robia i mysle ze opinia na temat samodzielnego fornirowania jest mocno przesadzona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.11.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Kurcze pierwszy raz slysze ze meble forniruje sie zelazkim owszem ale o nacisku kilku ton na metr kw. mam w rodzinie stolrzy co to robia i mysle ze opinia na temat samodzielnego fornirowania jest mocno przesadzona.. He, he Też tak myśle. Pracowałem w paru firmach meblarskich i nikt choćby obrzeży nie probował tam fornirować żelazkiem.Ba ! Ani konserwatorzy tego nie robią Żelazkiem mozna przykleić kawałek odpadającego laminatu, ale nawet do zrobienia skrzyneczki na waciki potrzebna jest bylejaka ale jednak prasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 29.11.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 ale nawet do zrobienia skrzyneczki na waciki potrzebna jest bylejaka ale jednak prasa Oj oj Wojtku wiem o tym ze Ty wiesz że sie da Oczywiscie nie mówimy tu o duzych powierzchniach ale na mniejszych to i owszem potrzebny bedzie dobry klej najlepiej stykowy kawałek formatki lub deseczki młotek gumowy i sprawna reka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fracek 29.11.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Zdaje sie ze dziewczyna pytala o jakosc wykonanych MEBLI fornirowanych do kuchni ??? Z tego co wiem wielkosc zakladu sie nie liczy a jego dowiadczenie w pracy na fornirze oraz wyposazenie w niezbedne specjalistyczne urzadzenia do fornirowania jak prasa, pila do ciecia forniru czy chociazby do sklejania pekniec.W kuchni narazonej na wilgoc wykonanie powino byc super inaczej sie odklei zwlaszcza na brzegach.Pomagalem w fornirowaniu swojej kuchni to wiem ze to nie takie halo jak tu jest opisywane zwlaszcza ze wykonawcy takich mebli zycza sobie za to sporo kasy.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Astomar 30.12.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Czy ktoś może się podzielić uwagami z doświadczenia na temat urządzenia kuchni w meble, tz jakie są praktyczniejsze fronty mebli : z połyskiem czy matowe , chodzi o meble w kol. wanilia i buk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ochikarka 31.12.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 witam - ja mam meble w kolorze wanilii w połysku lakierowane polecam super wyglądają i łatwo sie je czyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 03.01.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 mat, kolor wenge,wbrew obawom bezproblemowe w utrzymaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts