Promyk 25.07.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Witam serdecznie Mam pytanie prosze o radę, póki nie jest za późno. Zmieniliśmy w projekcie okno. Przesunęliśmy jej bardziej w stronę salnu. Wylądował ono na połowie tak na przeciwko kominka. Zrobiłam to po to by salon jeszcze bardziej doświetlić. To jest okno od zachodu.( Tak anprawdę to tez nie wiem czy to dobry pomysł z tym oknem) ,Chodzi o zrobienie kuchni w kształcie literki C. Co sądzicie? http://www.dominanta.pl/rzuty_wezyr2g.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 25.07.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Może je powiększyć zamiast przesuwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.07.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Ja bym nie przesuwała, tylko dołożyła jeszcze jedno-za kanapą na przeciwko TV. Cześć Pattaya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna111 26.07.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 fajna jest ta ściana za kanapą i raczej bym jej nie ruszała. Może rzeczywiście dobry pomysł z powiększeniem okna np. 3 połacie zamiast dwóch? z drugiej strony, kuchnia ma przecież swoje okno i nie wydaje mi się, żeby była za ciemna nawet przy przesunięciu okna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 26.07.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Moim zdaniem oświetlenie kuchni nie ucierpi bo to przesunięte okno nadal będzie ją doświetlać. Policz sobie powierzchnię okien w kuchni (to przesunięte najwyżej potraktuj jako połówkę ). Powierzchnię okien pomnóż przez 8 i zobacz co wyjdzie. Jeśli 12 lub więcej (pow. kochni) to będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts