Promyk 25.07.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Witam Prosze o radę czy w tym malutkim WC na dole uda się zamieścić prysznic. Jeśłi nie proszę jak moż\na poszerzyć wc aby zmieściła prysznic oczywiście bez kabiny. Pozdrawiam http://www.dominanta.pl/rzuty_wezyr2g.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 25.07.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Pomieszczenie wydaje się być za małe na prysznic,umywalkę i sedes.Sam sedes i prysznic zmieści się ale ten drugi musialby przejąć funkcję umywalki.Myślę,że to niezbyt fortunne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna111 26.07.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 jak wyżej.. ale mi się i tak bardziej podobał pomysł ze zmianą przeznaczenia gabinetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 26.07.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 PostWysłany: Sro Lip 25, 2007 10:42 pm Temat postu: Czy uda się zmieścić na dole prysznic? Witam Prosze o radę czy w tym malutkim WC na dole uda się zamieścić prysznic. Jeśłi nie proszę jak moż\na poszerzyć wc aby zmieściła prysznic oczywiście bez kabiny. Gdybyś "wcięła" się w kuchnię, to powstałaby luka akurat na prysznic (wc stanęłoby wtedy na ścianie obok okna). Zaburzyłabyś może trochę tym rozwiązaniem estetykę kuchni (wejście byłoby takie "kominowe"), ale prysznic by był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xdotka 26.07.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 A może dałoby radę powiększyć wiatrołap i WC w ten sposób,żeby ściana zewnętrzna zaczynała się równo z garażem. Wiem, że to zmiana konstrukcyjna, ale wtedy wszystko się zmieści, i kabina i kibelek, i bidet i umywalka...Okno w tej łazience dałabym wtedy od zachodu, wysoko pod sufitem,żeby doświetlało, a nie można było zajrzeć Ja jednak nie rezygnowałabym z gabinetu. Dodatkowy pokój na dole bardzo się przydaje. Druga możliwość : zwęzić wiatrołap, czy raczej wydłużyć WC kosztem wiatrołapu, tak,żeby zmieścił się na lewo prysznic, na prawo kibelek, a na wprost umywalka (czy inny układ). W związku ze zwężeniem wiatrołapu, może brakować w nim w tym momencie miejsca na głęboką szafę,a więc odwrócić bieg schodów, miejsce pod schodami zrobić dostępne od strony wiatrołapu i tam zrobić mini garderobę na wierzchnie okrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts