Doki 12.07.2003 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 To pierwszy wykonawca, ktory powiedzial mi cos takiego przy rozliczeniu. Stary rzemieslnik, teraz juz takich trudno znalezc. Pierwszy, ktoremu przyszlo do glowy, ze to dzieki inwestorowi (mnie) ma za co pojechac na wakacje i ze domaganie sie solidnego i terminowego wykonania zleconej roboty to nie jest nieludzki wyzysk, w walce z ktorym dziadowie gineli od policyjnych kul co roku pierwszego maja.Jestem zadowolony z jego pracy. Zaplacilem co do grosza i przed terminem platnosci, wlasnie dlatego, ze jestem zadowolony. Dlaczego tak trudno znalezc innych wykonawcow, z ktorych tez bylbym zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2003 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Oczywiście rzecz nie dzieje się w Polsce? opal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 13.07.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Ciekawe, czy zechce przyjechać do mnie do Warszawy popracować chętnie wezmę kontakt z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 13.07.2003 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Ciekawe, czy zechce przyjechać do mnie do Warszawy popracować chętnie wezmę kontakt z nim Watpie, bo starszy pan niechetnie wypuszcza sie na dluzsze trasy, no i jak mialby przewiezc caly swoj sprzet i materialy. Ale mozesz zapytac. To Marcel Avonts z Hemiksem kolo Antwerpii. Nawiasem mowiac, on niezle mowi po polsku, wiec z dogadaniem sie nie powinno byc problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 13.07.2003 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.07.2003 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 hmm...to do Szczecina Marcel miałby blizej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts