Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szuflada na sztućce

Aga - Żona Facia

Recommended Posts

Bardzo dobry temat:)

Ja akurat mam ten sam problem. Akurat mam pecha i te szafki na sztućce mam niewymarowe - i na szerokość i na długość. Szukałam w Ikei, ale nic mi z ich gotowych propozycji nie wejdzie - ani te drewniane, ani ten system przegródek. I chyba zostałam skazana na Bluma (ale nawet nie mam pojęcia jakie są ceny - strona Dactera w przebudowei:()

A co systemu przegródek - chyba na sztućce wolę jakieś wkładki, bo zauważyłam, że ten spód bardzo łatwo uszkodzić:(

Bardzo dobry temat:)

Ja akurat mam ten sam problem. Akurat mam pecha i te szafki na sztućce mam niewymarowe - i na szerokość i na długość. Szukałam w Ikei, ale nic mi z ich gotowych propozycji nie wejdzie - ani te drewniane, ani ten system przegródek. I chyba zostałam skazana na Bluma (ale nawet nie mam pojęcia jakie są ceny - strona Dactera w przebudowei:()

A co systemu przegródek - chyba na sztućce wolę jakieś wkładki, bo zauważyłam, że ten spód bardzo łatwo uszkodzić:(

no to moze jakas mata pod spód :roll:

w sumie nie powinnam zabierać głosu, bo kuchnie dopiero co zamówiłam. segregator na śmieci (koszt chyba 500 zł) i pojemnik na sztućce do szuflady 80 (160 zł) zamówiłam od razu (hettich). wiadomo, że będą potrzebne. mam kłopot z głowy, a koszt taki sobie. innych wynalazków nie zamawiałam, bo nie bardzo jeszcze wiem jak sobie to wszystko poukładam. wydaje mi się, że do reszty same maty wystarczą (takie z ikea na przykład)

a propo pytania jedynym za i przeciw może być cena. mi nie chciało się bawić w mierzenie i sprawdzanie ale może warto :wink:

ktoś z forumwiczów ma pojemniczki firmy BLUM

Witam, akurat mam takowe ale przy takim wyborze na rynku pojemników na sztućce trudno powiedzieć czy są bardziej estetyczne czy ergonomiczne od innych . Dla mnie najważniejszą rzeczą jest ta ,że firma BLUM ma w ofercie szuflady z prowadnicami na amortyzatorach(?) czyli wystarczy lekko popchnąć szufladę a ta sama delikatnie się domyka. Pozdrawiam