Aga - Żona Facia 25.07.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Przepraszam, że zawracam głowę takimi duperelkami, ale chciałabym wiedzieć czy w kuchni, w meblach, w szufladzie tam gdzie zazwyczaj są sztućce ktoś z forumwiczów ma pojemniczki firmy BLUM, czy zwykłą ładną wkładkę. Poprosze o opinie. Co jest lepsze, wady i zalety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 26.07.2007 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Faktycznie zawracam głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.07.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Faktycznie zawracam głowę nie nie zawracasz ja co prawda nie mogę pomóc bo sama czekam na kuchnię i mieć będę wkładkę firmy Hettich, a raczej taką przekładki bez dna i sama nie wiem co to i jak to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 26.07.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Bardzo dobry temat:) Ja akurat mam ten sam problem. Akurat mam pecha i te szafki na sztućce mam niewymarowe - i na szerokość i na długość. Szukałam w Ikei, ale nic mi z ich gotowych propozycji nie wejdzie - ani te drewniane, ani ten system przegródek. I chyba zostałam skazana na Bluma (ale nawet nie mam pojęcia jakie są ceny - strona Dactera w przebudowei:() A co systemu przegródek - chyba na sztućce wolę jakieś wkładki, bo zauważyłam, że ten spód bardzo łatwo uszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.07.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Bardzo dobry temat:) Ja akurat mam ten sam problem. Akurat mam pecha i te szafki na sztućce mam niewymarowe - i na szerokość i na długość. Szukałam w Ikei, ale nic mi z ich gotowych propozycji nie wejdzie - ani te drewniane, ani ten system przegródek. I chyba zostałam skazana na Bluma (ale nawet nie mam pojęcia jakie są ceny - strona Dactera w przebudowei:() A co systemu przegródek - chyba na sztućce wolę jakieś wkładki, bo zauważyłam, że ten spód bardzo łatwo uszkodzić no to moze jakas mata pod spód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agneska 26.07.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Ja to dopiero zawracam głowę, bo nie bardzo wiem, o co chodzi. Czy wkładka blum to taka pojemnik z przegródkami na rózne sztućce? Czy może być coś innego? Dla nie to istotne, ponieważ własnie zamawiam kuchnię i jeszcze mogę coś zmienić. Dziękuję za wyrozumiałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 26.07.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 w sumie nie powinnam zabierać głosu, bo kuchnie dopiero co zamówiłam. segregator na śmieci (koszt chyba 500 zł) i pojemnik na sztućce do szuflady 80 (160 zł) zamówiłam od razu (hettich). wiadomo, że będą potrzebne. mam kłopot z głowy, a koszt taki sobie. innych wynalazków nie zamawiałam, bo nie bardzo jeszcze wiem jak sobie to wszystko poukładam. wydaje mi się, że do reszty same maty wystarczą (takie z ikea na przykład) a propo pytania jedynym za i przeciw może być cena. mi nie chciało się bawić w mierzenie i sprawdzanie ale może warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 26.07.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 ktoś z forumwiczów ma pojemniczki firmy BLUM Witam, akurat mam takowe ale przy takim wyborze na rynku pojemników na sztućce trudno powiedzieć czy są bardziej estetyczne czy ergonomiczne od innych . Dla mnie najważniejszą rzeczą jest ta ,że firma BLUM ma w ofercie szuflady z prowadnicami na amortyzatorach(?) czyli wystarczy lekko popchnąć szufladę a ta sama delikatnie się domyka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts