vanderbobo 25.07.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 witam mam problem ponieważ jeden z dwóch kabli które mam w salonie został uszkodzony podczas robót wykonczeniowyh w domu. mam cyfrę + i mam tuner w salonie, kupiłem sprzęt z dipola (jeszcze nie wiedziałem że 1 kabel nawalił) do zrobienia instalacji z przedłużaczami pilotów. ale niestety teraz nie wiem czy da się to jakoś zrobic na 1 kablu? jest na to szansa żeby sygnał z tunera wysłac tym samym kablem co sygnał ktory idzie z czaszy do tunera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 26.07.2007 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 nie ma takiej mozliwosci... ale mozna bezprzewodowo sygnal z tunera do innego tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 26.07.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Rozwiązaniem jest umieszczenie tunera na poddaszu tam gdzie schodzą się kable od anten i wzmacniacza, rozgałęźniki ewent. multiswitch. Skoro masz już przedłużacze pilota to OK, zaopatrz się jeszcze w dodatkowy pilot do tunera aby leżał w innym pokoju inie musiał być przenoszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 26.07.2007 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 wiem że istneje tekie rozwiązanie z tunerem na poddaszu - chciałem tego uniknąć ale widzę że się nie da. czyli muszę to zrobić tak: http://www.dipol.com.pl/img/schemat008.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts