kroyena 26.07.2007 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Tak se siedzę na Forum Muratorum i klikam do tej strony prawie jak to Psa Marszałka, tzn. nie:Bierz!tylko:Szukaj!I ona szuka, i jest git. Na a byłoby GITES gdyby tak po wyszukaniu strona owa pozostała, a wątki wyszukane otwierały się w nowych oknach. Ja bym się nie męczył, bo z natury leniwy jestem.Serwer Redakcji by się nie męczył, bo mu już ze dni dwa to samo słówko szukać każę.I Redakcja by się nie męczyła czytając wątek kroyeny. Co Szanowna Redakcja na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.07.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Na a byłoby GITES gdyby tak po wyszukaniu strona owa pozostała, a wątki wyszukane otwierały się w nowych oknach. nie rozumiem jeśli korzystasz z IE, po prostu otwieraj wątki w nowych oknach, klikając prawym przyciskiem myszy na link do wątku przy klasycznym korzystaniu z funkcji "Szukaj" jest to tytuł tematu przy przeszukiwaniu "postów od ostatniej wizyty" - flaga [jesli chcesz czytać nowe posty] albo uprade'uj sobie IE do wersji 7 albo załóż sobie porządną przeglądarkę Firefox >>> http://www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/ w FF kolejne strony można otwierać na nowych kartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.07.2007 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Ale obciach sobie narobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.07.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Ale obciach sobie narobiłem. no też mnie zdziwko dopadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 26.07.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 albo załóż sobie porządną przeglądarkę Firefox >>> http://www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/ w FF kolejne strony można otwierać na nowych kartach ale w mozilli tez, aby otworzyc temat w nowym oknie/karcie, nalezy kliknac prawym przyciskiem i wybrac odpowiednia opcje. Nie jest to automat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 26.07.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Ale obciach sobie narobiłem. Normalnie wstyd przed Ryśkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.07.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Ale obciach sobie narobiłem. nie przejmuj się to nie pierwszy raz już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.07.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 albo załóż sobie porządną przeglądarkę Firefox >>> http://www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/ w FF kolejne strony można otwierać na nowych kartach ale w mozilli tez, aby otworzyc temat w nowym oknie/karcie, nalezy kliknac prawym przyciskiem i wybrac odpowiednia opcje. Nie jest to automat. dałem FF, bo chyba jako jedyna przeglądarka potrafi sobie dać radę z pocztą na Forum a otwieranie na kartach potrafią już wszystkie, nawet IE 7 zresztą z odopowiednimi nakładkami [np. Maxthon] IE potrafi to już od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 26.07.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 albo załóż sobie porządną przeglądarkę Firefox >>> http://www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/ w FF kolejne strony można otwierać na nowych kartach ale w mozilli tez, aby otworzyc temat w nowym oknie/karcie, nalezy kliknac prawym przyciskiem i wybrac odpowiednia opcje. Nie jest to automat. dałem FF, bo chyba jako jedyna przeglądarka potrafi sobie dać radę z pocztą na Forum a otwieranie na kartach potrafią już wszystkie, nawet IE 7 zresztą z odopowiednimi nakładkami [np. Maxthon] IE potrafi to już od dawna używam go z pół roku już. Jestem bardziej zadowolony niż z IE. Jest chyba też szybszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts