MarzannaPG 26.07.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Mam prawie pełną skrzynkę wiadomości i nie mogę ich usunąć. Nie wiem co się dzieje: zaznaczam i klikam na Usuń Zaznaczone, nawet na Usuń Wszystkie i po chwili wracam do skrzynki w niezmienionej formie - nic się nie usunęło. O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.07.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Mam prawie pełną skrzynkę wiadomości i nie mogę ich usunąć. Nie wiem co się dzieje: zaznaczam i klikam na Usuń Zaznaczone, nawet na Usuń Wszystkie i po chwili wracam do skrzynki w niezmienionej formie - nic się nie usunęło. O co chodzi? W IE to niestety nie działa [od paru miesięcy] alternatywą jest instalacja Firefoxa >>> http://www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/ w tej przeglądarce wszystko działa jak należy ale w każdej wiadomości prywatnej masz w prawym dolnym rogu przyciski do jej zapisania / usunięcia http://img518.imageshack.us/img518/5008/privdeletenb5.jpg trochę to uciążliwe, ale skoro inaczej się nie da, to trzeba tak sobie radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 26.07.2007 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 No kurczę dlaczego nie działa? Jak nie ma innego wyjścia to trudno, muszę 'na piechotę' usuwać każdą wiadomość. Skończę do wieczora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.07.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 No kurczę dlaczego nie działa? pojęcia nie mam w tym dziale oraz w "Inforrrrmacje inforrrrrmatyków forrrrrum..." znajdziesz kilkanaście wątków na ten temat ...i ZERO reakcji.. od miesięcy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.07.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Jak nie ma innego wyjścia to trudno, muszę 'na piechotę' usuwać każdą wiadomość. Skończę do wieczora? możesz na parę dni rozłożyć najważniejsze, by "zrobić miejsce" na nowe priwy pojemności poszczególnych folderów w skrzynce priwów są następujące: Skrzynka - 3 posty zajmują 4% miejsca - czyli wchodzi max 75 postów Wysłane - 1 post zajmuje 4% miejsca - czyli wchodzi max 25 postów Zapisane - tu normalnie: 1 post to 1% miejsca - czyli wchodzi max 100 postów Jeśli postów jest więcej, te najstarsze pewnie "spadają" ze skrzynki ale pewności 100% nie mam, nie stestowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 26.07.2007 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 OK, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.07.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 A ja lubie miec porzadek a nie czekac, ze cos mi samo spadnie... Wiec, tyram, tyram...., jak inaczej sie nie da... Tylko trzeba regularnie, od razu po przeczytaniu.., fru-wylatuje.., bo jak zostana to potem mozna tylko... #@#$^&*(@# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Mam prawie pełną skrzynkę wiadomości i nie mogę ich usunąć. Nie wiem co się dzieje: zaznaczam i klikam na Usuń Zaznaczone, nawet na Usuń Wszystkie i po chwili wracam do skrzynki w niezmienionej formie - nic się nie usunęło. O co chodzi? W IE to niestety nie działa [od paru miesięcy] alternatywą jest instalacja Firefoxa >>> http://www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/ w tej przeglądarce wszystko działa jak należy ale w każdej wiadomości prywatnej masz w prawym dolnym rogu przyciski do jej zapisania / usunięcia http://img518.imageshack.us/img518/5008/privdeletenb5.jpg trochę to uciążliwe, ale skoro inaczej się nie da, to trzeba tak sobie radzić Zycze nam wszystkim aby w przyszlym roku Redakcja nasz zaskoczyla piekna wiadomoscia, ze funkcje "usun wszystkie" i "usun zaznaczone" juz dziala!!!! Bo inaczej skarge bedzie trzeba zlozyc do samego Sw. Mikolaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts