Anisia3 26.07.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Czy ktoś zna cennik spawania?U mnie przyspawane były takie małe kątowniczki, właściwie to blaszki z dziurką na wkręt. Kątowniki były przyspawane do stalowych dwuteowników, na których leżą drewniane legary. W sumie 30 sztuk.Nie było to rozliczane osobno, bo ekipa wykonywała więcej prac. Ale wolę znać cenę jednostkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 10.08.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Nikt nie spotkał się z cennikiem spawaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 18.08.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Oddawałem do zespawania 34 słupki ogrodzeniowe. Przyspawywne były tzw. "czapki" oraz po 2 płaskowniki na dole słupk (do umocnienia po wbetonowaniu). Zapłaciłem 50zł. W sumie 3h roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts