Gość enigma 13.07.2003 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Proszę pomóżcie. Chcę kupić okna plsastikowe, ale nie wiem , które firmy są dobre. proszę o recenzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larry 13.07.2003 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Nie jest to łatwy temat. Moim zdaniem szukaj okien dużych wytwórców, ponieważ jak przyjdzie ci reklamować to masz pewnośc że firma"kogucik" istnieje jeszcze. Ja zamierzam kupić okna TRAS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenowo 13.07.2003 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Ja kupuję okna firmy TUR-PLAST z Czaplinka.Sprawdzone ,dobra jakość i firma solidna.Produkują z profili Thyssena ,okucia firmy MACO.http://www.tur-plast.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 13.07.2003 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 zdecydowaie polecam thysena.Ale uwaga na dystrybutorow kladlem takie same okna w mieszkaniu jak i w domku.Zawiodlem sie strasznie na firmie NORMA 2000 ODRADZAM!!!!!!!! - totalna olewka klienta.Polecam Rekte bardzo fachowo dzialaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts