panda 29.07.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Już po bólu, dzięki za pomoc, rozwierciłem. Wymieniłem. w sumie prosta czynność, tylko wiertło dobrej jakości trzeba mieć. I 2 dni zleciało Dowolny klucz byle tylko pierwszy ząbek był wysoki, do tego tzw. pasek dentystyczny, kilka minut i otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 29.07.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Już po bólu, dzięki za pomoc, rozwierciłem. Wymieniłem. w sumie prosta czynność, tylko wiertło dobrej jakości trzeba mieć. I 2 dni zleciało Dowolny klucz byle tylko pierwszy ząbek był wysoki, do tego tzw. pasek dentystyczny, kilka minut i otwarte. I trzy dni szukania paska dentystycznego Od dzisiaj nosze pasek dentystyczny w kieszeni!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 29.07.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Już po bólu, dzięki za pomoc, rozwierciłem. Wymieniłem. w sumie prosta czynność, tylko wiertło dobrej jakości trzeba mieć. I 2 dni zleciało Dowolny klucz byle tylko pierwszy ząbek był wysoki, do tego tzw. pasek dentystyczny, kilka minut i otwarte. I trzy dni szukania paska dentystycznego Od dzisiaj nosze pasek dentystyczny w kieszeni!! Podałem najprostsze i najskuteczniejsze rozwiązanie. Sposób a'la McGayver - użyj paska wyciętego z żyletki. Jeśli używasz maszynki do golenia to tam też jest cieniutka blaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 29.07.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Filmów sie naoglądałeś koleś??!! I nie wymądrzaj sie za mocno bo smutni panowie mogą to forum też przeglądać i możesz mieć u drzwi "załogę G" za nakłanianie do przestępstwa(taka nauka otwierania zamków to chyba pomoc no nie??) I raczej zbędne są te Twoje mądrości jak już sobie gościu poradził. Gdzie byłeś te dwa dni wcześniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 29.07.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Filmów sie naoglądałeś koleś??!! I nie wymądrzaj sie za mocno bo smutni panowie mogą to forum też przeglądać i możesz mieć u drzwi "załogę G" za nakłanianie do przestępstwa(taka nauka otwierania zamków to chyba pomoc no nie??) I raczej zbędne są te Twoje mądrości jak już sobie gościu poradził. Gdzie byłeś te dwa dni wcześniej?? Jak już jesteśmy kolesie to niech Ci będzie - wyluzuj koleś, wyluzuj Na filmach to używają kart płatniczych. Natomiast jak będziesz kiedyś takich mądrości potrzebował to polecam chociażby książkę telefoniczną - szukaj pod hasłem "awaryjne otwieranie zamków". Cały wykaz przestępców. Piotr J. poradził sobie rozwiercając zamek (a propos to co opisywano w wątku to też jest instruktaż popełnienia przestępstwa w Twoim rozumieniu problemu), on mógł sobie na to pozwolić. Jeśli natomiast ktoś zatrzaśnie sobie drzwi z kluczami w środku to można je otworzyć bez demolki, samemu lub czytając ksiązkę telefoniczną, panoramę firm. Co od nakłaniania do przestępstwa (to się podżeganie nazywa) to zgodnie z art. 18 par. 2 kk musi się ono charakteryzować bezpośrednim zamiarem aby inna osoba podjęła bezprawne zachowanie. Od kiedy to otwarcie własnego zamka w sposób inny niż kluczem jest działaniem bezprawnym? A te dwa dni? - obserwowałem wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 29.07.2007 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Bez przesady , nie dwa dni , może pół godziny. Paska w domu nie miałem Zdobyłem natomiast nowe doświadczenie. A klucze zgubiłem , więc i tak wkładka do wyrzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nataw 17.04.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Przepraszam za odświeżanie starego wątku, ale mam pytanie - czy można rozwiercić sejf? Wynająłem lokal, w którym jest sejf pozostawiony przez poprzedniego najemcę. Właściciel nie ma klucza, zostawił mi wolną rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 17.04.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Przepraszam za odświeżanie starego wątku, ale mam pytanie - czy można rozwiercić sejf? Wynająłem lokal, w którym jest sejf pozostawiony przez poprzedniego najemcę. Właściciel nie ma klucza, zostawił mi wolną rękę. Wsadź tą rękę do formaliny bo zaczniesz ją czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 17.04.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 kurcze... z niecierpliwością czekam kiedy pojawi się pytanie gdzie należy wiercić w bankomacie, który przypadkowo połknął wraz z kartą płatniczą zegarek i teraz koniecznie trzeba rzeczony bankomat jakoś otworzyć A najbardziej ciekawią mnie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andk 17.04.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 handgranatem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 17.04.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Zapukać!! Może ktoś siedzi i otworzy?? Co byś Ty nie "siedział" przy próbie otwarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
audioholic 07.06.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Witam Ja mam taki problem...otóż w drzwiach wejściowych bocznych pewnego dnia zepsuł się zamek obiawiający sie przekręcaniem kluczyka 'wkółko' [tzn przekręcanie go dowolnie nic nie zmienia...tak jakby się coś urwało?]....co zrobić? Czy rozwercenie go pomoże ? wkładka wygląda tak:http://img688.imageshack.us/img688/4964/zamek003copy.jpg firma ta to BKS....niestety konkretnej nazwy modelu nie znam...jedynie co znalazłem w sieci to rysunek/przekrój podobnie wyglądającej wkładki:http://img215.imageshack.us/img215/3716/zamekbks.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
audioholic 07.06.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 ok już nieistotne...jak się okazało nie tyle wkładka była problemem co pęknięty zamek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PLN 11.11.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Tylko bez złotych łopat,wiem że odgrzebuję kotleta.Co jeśli klucz mam,drzwi zamknięte,bębenek w środku się kręci,ale zatrzask nie odbija.Ten który z zamka idzie do futryny,dodam że drzwi masywne,metalowe,jak mało kolizyjnym sposobem dobrać się do tej nieszczęsnej śruby trzymającej wkładkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts