askaaa 27.07.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 witam co będzie praktyczniejsze?? jasne fronty(krem, złamana biel) z ciemnym blatem(mówię nawet o czerni, ale takiej perełkowej) czy jednak brązowe fronty z jaśniutkim blatem ??? planuje MDF WYSOKI POłYSK... z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mephisto 27.07.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Witam! Wprawdzie nie mam kuchni z mdfu na wysoki pomysł, ale wydaje mi sie, że jasniejsza będzie praktyczniejsza, mniej będzie widać paluchy itp.Mamy w łazience szafkę pod umywalkę właśnie z mdfu lakierowanego na wysoki połysk i jak na razie połysk widać dobrze, a paluchów i kropel wody nie. trzeba się mocno przyjrzeć. Na ciemnym byłoby to chyba bardziej widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 27.07.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 ja tez planuje połyski (wanilia) i tez boję sie o paluchy:(to ostatni nasz pomysł bo do wczoraj walczyliśmy o drewno ciemna grusza lub wenge:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 29.07.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 wolę chyba mat ,widziałam w salonie ciemny połysk i pełno było na nim paluchów a przecież w salonie nie ma kuchennych oparów osiadajacych na wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 31.07.2007 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 w salonie polecili mi połysk ale perłowy- fajnie odbijał swiatło i kropelki po przetarciu szmatka nie sa prawie widoczne....podobno ale w sklepie zawsze wszystko wyglada lu wydaje sie lepsze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 05.08.2007 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 witam co będzie praktyczniejsze?? jasne fronty(krem, złamana biel) z ciemnym blatem(mówię nawet o czerni, ale takiej perełkowej) czy jednak brązowe fronty z jaśniutkim blatem ??? planuje MDF WYSOKI POłYSK... z góry dzięki za pomoc pierwsze praktyczniejsze, drugie ladniejsze (wg mnie) .... ja wybralem to drugie, czekam na pierwsze sprzatanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 06.08.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam, najprościej udaj się do salonu z kuchniami , weź ze sobą próbkę kafli podłogowych ,kafli ściennych, ew. podaj kolor farby na ścianie i poproś o radę dekoratora wnętrz z tego salonu. Na początku uważaliśmy ,że decyzja podjęta samodzielnie da nam dużą satysfakcję ale przy kilkudziesięciu próbkach blatów,frontów,boków łatwo o błąd. Teraz nie żałujemy i nie męczymy się myślą ,że mogliśmy wybrać inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts