pchlistosc 13.07.2003 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Koledzy i kolezankipowiedzcie cos o wylewkach na podlogiMam do wylania ok 60m2 i nie wiem jaka technike wybrac(gruszka,miksokret a moze betoniarka?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 13.07.2003 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 W środku ekranu na górze jest "szukaj" . Weź kilka godzin wolnego i poczytaj . Potem okaże się że od nadmiaru inforamcji nie będziesz mógł spać. Ale tak działa to forum. I jeszcze coś. To uazleżnia. Wszystko staje się warte zapytania i przeszukania. Mimo wszytsko warto to robić. Miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drozdek 14.07.2003 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Betoniarkę sobie odpuść (ja robiłem 33 m2 od 9.00-1.00 następnego dnia), pozostały wybór zależy od zasobności portfela.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts