Graszka1970 09.10.2007 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 wiem, że jestem upierdliwa, ale zwieźli nam cegłe na parter.........a prognozy przedstawiają się następująco: Katowice Częściowe zachmurzenie i bez opadów. temp. max: 11 °C temp. min: 6 °C Wiatr pół-zach. 7.2 km/h Temp. odczuwalna (wiatr): 10.46°C Faza księżyca: Wsch. słońca: 06:56 Zach. słońca: 18:06 Prognoza ogólna Środa Wzrastające zachmurzenie, następnie deszcz. temp. max: 14°C temp. min: 3°C wiatr: pół-wsch. 7.2 km/h Czwartek Przeważnie pochmurno ale bez opadów. temp. max: 11°C temp. min: 3°C wiatr: pół-zach. 7.2 km/h Piątek Pochmurno, następnie możliwe ulewy. temp. max: 13°C temp. min: 4°C wiatr: poł-zach. 21.6 km/h Sobota Zmienne zachmurzenie i możliwy opad topniejącego śniegu. temp. max: 9°C temp. min: 0°C wiatr: pół-zach. 21.6 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 10.10.2007 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 W piątek byliśmy na małej imprezce służbowej i mieliśmy niezłą niespodziankę.... Normalnie od razu bym się pochwaliła ( przepraszam za moją próźność ), ale z leksza za dużo wypilam mojego ulubionego czerwonego winka i dochodziłam do siebie........... Dzisiaj z trzeźwością umysłu stwierdzam, że głowa mnie już nie boli ( 4 dni miałam wrażenie, że młotkiem ktoś mi wpija cóś do głowy .... ), a tego piątkowego wieczoru dosłownie wszyscy mieli gęsią skorkę........... im starszy tym lepszy - jak winko, http://images22.fotosik.pl/169/0ed21f609fa03aa5.jpg .....głos jak dzwon - na żywo oczywiście ! a nie jak te niby gwiazdeczki z playbacku........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts