malmuc 27.08.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 heloł niesmialo zapytowywuje co słychac ? nie moge Was utrafić pod domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 27.08.2008 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 hallo, hallo, dzisiaj na Ciebie weszłam )) i podglądałam.... u mnie głowa pusta, pomysłów brak....tynki wewnętrzne się robią Ja jestem na budowie w soboty, a w tygodniu na chwilę ptrzed pracą i po pracy. Widziałam, że Wiewiórka urodziła drugą córeńkę - przekaż jej od nas pozdrowienia i życzenia - bardzo proszę A co u was, jak się mieszka ? marzę o etapie kiedy będziemy na swoim..... Pozdrawiam Graszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.08.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Nie wierze, przecieram oczy patrze Graszka co sie z Toba dzialo?? Fajnie, ze juz jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 28.08.2008 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Dzień dobry ) Zaglądam od czasu do czasu do Waszych dzienników, ale zazwyczaj nie biorę się za pisanie bo w domu niem mam raczej szans się dopchać a w pracy....no cóż ...jestem w pracy. Jestem zjadaczką cudzych pomysłów ,podglądam i "pożyczam" Wasze pomysły ........ Jesteśmy na etapie tynków wewnętrznych, pod koniec września przychodzi tynkarz do elewacji zewnętrznej......i może na wiosnę ........a kasa znika i znika a to dopiero początek utrapień i zmartwień zdołowanego inwestora......... pozdrawiam Graszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 28.08.2008 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Markoto, miło, że pamiętasz ..... ładne te nasze domki a Twoja armatura do łazienki jest śliczna......pomału muszę się rozglądać, ale nie wiem od czego zacząć .... pozdrawiam i nadal będę do Ciebie zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.08.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Graszka u nas tez etap tynkow Teraz w lazience polozyli nam tynk i zatynkowali wszytskie dziury wykute przez instalatora, nie chce slyszec co bedzie mial do powiedzenia jak wejdzie montowac podtynki Ja tez sie zaczynam martwic z czego wykonczymy dom, powoli widac dno sakiewki ale jestem dobrej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.10.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Graszka co Ty kombinujesz z elewacją? wiesz mam na myśli te czesci co miały byc płytkami obłożone uchyl na rabka tajemnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts