Graszka1970 03.08.2007 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 a niechby spróbował.... kiedy jedziemy samochodem a głowa mu się nie daj boże macha za kieckami to z mety go wysadzam oczywiście to tylko słowa, bo przecież ( jak twierdzi mój mąż a nie ja) od patrzenia nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.08.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 No, mówię Wam....nasi górale to wszyscy chodza tacy porozbierani....oj, jest na co popatrzeć.... a co do chłopów...jak to mój T. powiada....ogląda się na mieście , a konsumuje w domu pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.08.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 No, mówię Wam....nasi górale to wszyscy chodza tacy porozbierani....oj, jest na co popatrzeć.... a co do chłopów...jak to mój T. powiada....ogląda się na mieście , a konsumuje w domu pozdrawiam, smoczyca i to jest recepta na wierny związek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 03.08.2007 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Tak , tak kobiety, bo jak nasi mężowie się tak mocno napatrzą na inne babki to potem w domku bardziej nas kochają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.08.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Graszka...niezła teoria .....tylko czy prawdziwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 03.08.2007 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 "oj żonki, żonki ale byście były piękne, gdybyście były chociaż trochę cudze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 03.08.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 ....nasi górale to wszyscy chodza tacy porozbierani....oj, jest na co popatrzeć.... No właśnie. A ja nie widziałem żeby babki też się tak na budowach rozbierały. W końcu coś się biednym budowlańcom należy. Uciekną potem jak nie przymierzając hydraulik. Może u Was jest inaczej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.08.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Nie, nie....ja np. nie chodzę porozbierana choć jak były ostatnie upały i basen dla Kasi był rozłożony, to aż mnie korrrrciło coby się wykąpać....ale mogliby nie przeżyć tego widoku ...więc się opanowałam szybciutko .....w końcu wazniejszi budowlańcy bo gdyby pouciekali to kto by mi wybudował . pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.08.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Kobity wiedzą co się dzieje jak chłop troche gołego ciała zobaczy a że inteligentne są i ściany równe chcą i kominy i otwory okienne na swoim miejscu to z rozwagą dawkują budowlańcom atrakcje Graszka! Ty lepiej przegoń te Twoją sąsiadke bo jeszcze nie Stasia Ci wymurują tylko jakiegoś połamańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 03.08.2007 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Malmuc, oni właśnie mówią , że dobe widoki mają, od razu robota pali im się w rękach żeby tylko z dymem mi sąsiasów nie puścili Normalnie to muszę chyba zacząc dietę, bo gdzie popatrze to te moje sąsiadki same odtłuszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.08.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Graszka....chyba zartujesz...a z czego niby Ty chcesz jeszcze schudnąć? przeca Ty to połowa mnie ... se nie żartuj pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 03.08.2007 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 No Daggulka, teraz to przesadzasz z tą połową Ciebie....osalałaś cy co ? ja się tam nie przejmuje, ale te modelki na mojej ulicy......kobieca zazdrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 03.08.2007 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Daggulka, czy Tobie się dzisiaj też tak nie chce jak mnie ? Ja mam iście weekendowy nastrój Mołabym się położyć i poleżeć nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.08.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Dawaj Graszka! no dawaj dawaj fakty poparte fotkami bo zaraz wszystkim powiem co sie dziś działo na waszej budowie WOW! czujesz jak to pięknie brzmi? BUDOWA! nie jakaś tam działka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 05.08.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Graszka....chyba zartujesz...a z czego niby Ty chcesz jeszcze schudnąć? przeca Ty to połowa mnie ... se nie żartuj pozdrawiam, smoczyca No, popieram smoczkę. Może masz jakieś krzywe lustro Graszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 05.08.2007 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 A co powiecie na to, że przed urodzeniem naszego drugiego syna było mnie 10 kg mniej..... to były czasy..... ale to se ne wrati.... Jak się nie ma to co lubi to się lubi co sę ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 05.08.2007 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Napiszę tak: najpierw marudziłam, że nie mam budowlańców a teraz , że nas ta budowa wykończy - finansowo. Zapłacicliśmy za ławy i myślę, ze jak tak dalej pójdzie to zrobimy dach i nasze finanse się skończą. Jesteśmy zdesperowani, ale az tak to chyba nie Wiem, że jak coś jest za darmo to jest do d..y, ale ceny wyższe niż warszawskie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 06.08.2007 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 No tak. A Wy myślałyście że te widoki to były za darmo ???!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 06.08.2007 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 No tak, za darmo umarło. W moim wieku to na darmochę nie ma co liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.08.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 http://images27.fotosik.pl/49/abc1c5f40eeb58e0.jpg tiaaaaaa........ kto by nie chciał żeby mu taka kobita fundamenty podlewała kurna! Graszka ty jeszcze raz powiedz coś o kilogramach, zbędnych kilogramach zamilcz kobieto Zapomniałam powiedzieć, że w sobotę odwiedziliśmy ( najpierw oni nas ) malmuc-ów na ich budowie. O rany ale się tam dzieje. Ostro wykańczają. A jak pięknie mają !. Dosłownie w kompleksy można wpaść. Piękny dom, świetny gust. Fajnych będę miała sąsiadów.... Graszka bez przesady a tak w ogóle to vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts