malmuc 25.09.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Graszka gdzie się podziała kobieto ? Juz ubijałaś.......... zalewasz? zalałaś? albo już oblewasz aaaaaaa........... dochodzisz do siebie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.09.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Się przyłaczam do zmartwionych .... w sobotę spotkanko u Edzi a Ciebie ani słychu ani widu....nawet nie wiemy, czy pasuje Ci sobota czy niedziela . Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 25.09.2007 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Dzień dobry dziewczynki I Wy się o mnie martwicie ? Aż miło poczytać ! Ja dosłownie gonię w piętkę, bo: - piątek po południu zaczęli zasypywać - sobota - załatwiłam ubijarkę i kangura i ubijaliśmy ( sami), bo nasza ekipa miała inną robotę) - niedziela - mój ślubny wyjechał na tydzień do Wawy- stanie przy żelazku, prasowanie, pakowanie - poniedziałek - 4.00 pobudka, trzeba zawieźć mężusia na dworzec; 6.30 - na budowę, bo trzeba otworzyć budowlańcom ( od 7.00 - pracowali) ; 8.00 - Starszy syn szkoła- spóźnienie to minus jeden punkt z zachowania; w pracy - vat - transport międzynarodowy - tragedia - mam dosłownie urwanie głowy, bo szef z wyjazdu wrócił i trzeba zdać relację co i jak i kiedy i dlaczego tak dużo wydaliśmy . W międzyczasie, wysypał się dostawca piasku i stoją z robotą. Załatwiam drugiego - piasek 2 x droższy, ale co zrobić, skoro zamówiona koparka stoi i nic nie robi..... 16.00 koniec pracy - do banku po kasę, bo trzeba za piasek zapłacić i za koparkę 16.30 - na budowę - i chwilka relaksu na kawkę.......uffff 19.00 - do domku - przytulanie i usypianie malucha, czego efektem było to, że ja spałam z dzieckiem na kolanach, a dziecko śmiało się bo mama się kiwa..... 20.00 starszy syn zaproponował, żebym go z randki przywiozła, ale nie potrafiłam nawet głowy podnieść. KONIEC DNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 25.09.2007 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Dzisiaj od rana znowu ciężko pracuję ( cd z wczoraj a termin goni). Ekipa od 7.00 na budowie. Może dzisiaj zaleją ???? To lubię !!!! Nareszcie cóś się dzieje Dobrze by było, bo od jutra ma padać, a zimia ma przyjść od 15 października Oczywiście na chwilę obecną sobota mi pasuje bardzo i będę miała okazję spotkać się z Wami kochani i trochę psychicznie dychnąć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 No to sie ciesze ze sie ruszylo Trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 zalewaj prędziuchno, przed deszczem zdążysz a my juz zadbamy żebyś se dychneła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.09.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 no nie wiem czy to ważne, ale chciałam tylko zauważyć, że nam ZALALI e taam zalali phi! no zalali, kto tam zauważy? bo mąż raczej nie no i jak czuje sie zalana inwestorka ? to ja za Twoje zdrówko dziś wypiję i pochwal sie jaki prezent Inwestor Ci wręczy no bo chyba się należy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 26.09.2007 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 samopoczucie owszem lepsze .... po pracy jadę zalewać, tzn polewać bo zaczyna wysychać..... inwestor owszem, dzwoni i pyta co i jak, ale też nieźle się bawi a to zakupy w Złotych Tarasach, a to recital w Akwarium, a to spektakl, a to koncert. Żyć nie umierać. I to wszystko nazywa się SZKOLENIEM Biedni Ci bankowcy ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Graszka - super się czyta! Staś bardzo mi się podoba. Zresztą lubię projekty z Archipelagu. Nasza Elwirka też miała stamtąd pochodzic. Ale to były czasy kiedy jeszcze nie było takich nowoczesnych brył. Przy okazji mam pytanko - sami zaopatrujecie budowę w materiały? Bo my akurat jesteśmy przy poszukiwaniach bloczków betonowych na fundamenty i nie wiemy skąd. Trzymam kciuki co byś nie popadała w deprechę Pamiętaj że wszystko to będziesz wspominała z rozbawieniem siedząc na tarasie i popijając kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 27.09.2007 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Graszka - super się czyta! Staś bardzo mi się podoba. Zresztą lubię projekty z Archipelagu. Nasza Elwirka też miała stamtąd pochodzic. Ale to były czasy kiedy jeszcze nie było takich nowoczesnych brył. Przy okazji mam pytanko - sami zaopatrujecie budowę w materiały? Bo my akurat jesteśmy przy poszukiwaniach bloczków betonowych na fundamenty i nie wiemy skąd. Trzymam kciuki co byś nie popadała w deprechę Pamiętaj że wszystko to będziesz wspominała z rozbawieniem siedząc na tarasie i popijając kawkę Dziękuję bardzo. mMarzyliśmy z mężem o bardziej nowoszesnym projekcie, np. z płaskim dachem, ale niestety plan zagospodarowania przestrzennego nie dopuszczał takich fanaberii W materiały zaopatrujemy się sami, zwłaszcza, że ceny niektórych mamy wynegocjowane 2 lata temu a wiesz jak działają wykonawcy. Często bywa tak, że i z materiałów dostają jakąś działkę. Nikt nikomu oczywiście nie wylicza, ale w dzisiejszych ciężkich czasach, wszyscy liczą każdą wydaną złotówkę. My wolimy mieć tę złotówkę u siebie w kieszeni Zaopatrujemy się w BUDOZBYCIE. Szybka obsługa, dobry kontakt i terminowe dostawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 27.09.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 No gratulacje!! Alleluja i do przodu!! A jesli chodzi o płaski dach - my mogliśmy mieć i zrezygnowaliśmy z banalnego powodu pt. śnieg w zimie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 27.09.2007 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 No gratulacje!! Alleluja i do przodu!! A jesli chodzi o płaski dach - my mogliśmy mieć i zrezygnowaliśmy z banalnego powodu pt. śnieg w zimie! Mój teść to samo nam mówił i przyznaliśmu mu rację. W poprzednim projekcie po adaptacji mieliśmy płaski dach nad garażem i martwiłam się co z odśnieżaniem. .......kiedy zobaczyliśmy Stasia już tak bardzo nie było nam smutno, że nie wypaliły nasze plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.09.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 z tym dachem to ktoś tu do mnie pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 27.09.2007 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 absulutnie nie do Ciebie sąsiadko ! dobrze wiesz jakie mieliśmy przejścia z naszym poprzednim projektem......i płaski dach na garażu to nie problem, wręcz zaleta, że można mieć piękny tarasik kawkowy. Dużo łatwiej zgarnąć śnieg z tarasu niż z dachu, prawda ? Staś był na otarcie łez bo też prosty i w gronie faworytów ( niestety większy i ledwo na działce się mieści). A Wasz dom jest piękny i żeby Ci więcej do głowy podobne pomysły nie przychodziły NO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 27.09.2007 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 a wiesz, że my mamy nasz poprzedni projekt w szufladzie.........może jak będziemy kolejny dom budować to skorzystamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.09.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 płaski dach na garażu to nie problem, wręcz zaleta, że można mieć piękny tarasik kawkowy. Dużo łatwiej zgarnąć śnieg z tarasu niż z dachu, prawda ? eee... Graszka to Ty dawno u mnie byłaś kłopoty są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.09.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Graszka - Staś bombowy i nie narzekaj, bo płaski dach może i modny ale problematyczny. Malmuc to wie, prawda? A na dodatek wydaje mi sie że jako mało praktyczne w naszych warunkach klimatycznych szybko wyjdą z mody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 27.09.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Graszka - Staś bombowy no i ja podzielam opinię Fajnie wygląda ta wizualizacja z drewnem na elewacji. Takie cudo będzie czy inaczej to planujecie? Nie możecie się bliżej budować dziewczyny? Na babski comber to i ja bym się pisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.09.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 i ja i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 28.09.2007 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 płaski dach na garażu to nie problem, wręcz zaleta, że można mieć piękny tarasik kawkowy. Dużo łatwiej zgarnąć śnieg z tarasu niż z dachu, prawda ? eee... Graszka to Ty dawno u mnie byłaś kłopoty są oj to prawda, dawno nie byłam. u Ciebie. Mam nadzieję, że jutro będziemy mogły sie popocieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts