Graszka1970 28.09.2007 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Graszka - Staś bombowy no i ja podzielam opinię Fajnie wygląda ta wizualizacja z drewnem na elewacji. Takie cudo będzie czy inaczej to planujecie? Nie możecie się bliżej budować dziewczyny? Na babski comber to i ja bym się pisała Dziękuję, dziękuję Planowaliśmy zamiast elewacji drewnianej duże kafle lub klinkier, ale niestety może to być tylko coś lekkiego, bo stelaż tego nie utrzyma. Ale zanim się wybudujemy to może jeszcze jakiś pomysł wpadnie nam do głowy. Kideyś widzieliśmy takie ocieplenie połączone z klinkierem - cena nas zmroziła..... Widziałam realizację Stanisława u Ponty Pendy. Jest piękna, a modrzewiowa elewacja z modrzewiową podbitką prezentuje się cudnie..... Mamy dylemat, bo ciężko o drewno w dobrym gatunku i w rozsądnej cenie. Zresztą mamy chwilę na zastanowienie się. A na comber zapraszamy. Markoto Ciebie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.09.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Ja pod Gliwicami w Szałszy widziałam pięknie zrobioną elewację z łupanego kamienia połączonego z tynkiem. Sama nigdy nie myslałam o takim połączeniu a jak zobaczyłam to mi szczeka opadła. Drewno na elewacji też fajne, choć Sebek nie chce. Zresztą nasza stodoła ubrana w drewno i tak wyglądałaby jak stodoła. W pewnym momencie budowy stwierdziłam, że mieszkać będę wewnątrz- nie na elewacji, choć po cichu przyznaję, że gdybym miała ładną elewację to stwierdzenie nie padłoby. Jak się nie ma co się lubi..... A na babski może by nas Magda zawieźli nasi mężczyźni. Sprawa musi być rozwojowa..... Jak intergracja to integracja. Nie zapomnijcie o nas baby następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.09.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Na nastepny comber chetnie sie pisze, dzis mam rocznice wiec nie wypada sie szlajac Ale dziekuje za zaproszenie Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.09.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Marta ? o nie czyżbym cały czas myslała że Marta to Magda? wszystkiego dobrego na kolejne latka razem Moi rodzice obchodza dzisiaj 34 rocznice dostali kieszonkowe i poszli do kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.09.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 no troszke sie przejezyczylas ale nie jestes pierwsza wiec jest ok Dzieki bardzo za zyczenia. My niestety tym razem nie mamy komu dzieci opchnac, wiec czekamy tylko kiedy pojda spac zeby sobie uczcic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.10.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Graszka .... gratuluję wyjścia z ziemi ...teraz to już z górki dużo, dużo, dużo....słoneczka życzę ...żebyś mogła budować, budować, budować pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.10.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 co to kurka felek sie dzieje! ja nie dostaje powiadomień o Twoich wpisach i trochę przegapiłam płyta sliczna, przejezdzalismy w sobote,i zapusciłam zurawia i okiem rzuciłam wyjsc z samochodu nie mogłam bo szlifowalam kątowniki, maski nie zalozylam , rekawiczek tyz nie i wyglądałam jakbym z tydzien leżała w solarium teraz zastanawiam sie czemu mnie tak rwie cos w dłoni oj oj słaba płeć jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 09.10.2007 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 No dziewczynki nie DZIĘKUJĘ, żeby nie zapeszyć Widzę, że wszystkie kobitki jesteśmy pracowite Wczoraj to wyglądałam jak ostatni lupm. Modliłam się tylko żeby mnie jakiś sąsiad nie zobaczył Za to dzisiaj bolą mnie wszystkie mięśnie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 09.10.2007 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Wczoraj byłam u znajomej dwa domy od Wiewióry , więc zapuściłam żurawia oj, dzieje się u nich, dzieje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.10.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Wczoraj byłam u znajomej dwa domy od Wiewióry , więc zapuściłam żurawia oj, dzieje się u nich, dzieje...... Ty! Graszka! pomysl jakie szyje bedzie mialy smukle jak żurawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 09.10.2007 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 o tak, tak , smukłe jak żurawie, a ręce też smukłe i powyciągane do kostek R jest na budowie i mówi, że woda już nam nie wybija .........ale i tak trzeba jeszcze zaczopować..... Ostatnio to codziennie siedzę na budowie, także jak co to zapraszam na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.10.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 o tak, tak , smukłe jak żurawie, a ręce też smukłe i powyciągane do kostek R jest na budowie i mówi, że woda już nam nie wybija .........ale i tak trzeba jeszcze zaczopować..... Ostatnio to codziennie siedzę na budowie, także jak co to zapraszam na kawkę ja nie wiem Graszka, ale woda was kocha, zwłaszcza waszą działke jakby tak było ze 30 stopni (jak wlasnie jest u mojej siostry ) to taka tryskająca z ziemi woda na ochłode w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.10.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 No kurcze jak zobaczylam u mayland wpis i zobaczylam skad jestescie nie moglam sie oprzec zeby nie napisac, a powod jest dosc blachy nie tak calkiem dawno bo rok temu wyprowadzilam sie z rybnika i strasznie mi teskno - wiec pozdrawiam Was bardzo serdecznie!!!!! i bede czytac z wielkim sentymentem !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.10.2007 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Graszka piekny dom!!! Bardzo podoba mi się projekt. Aż jestem ciekawa jak bedzie wygladał Wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 10.10.2007 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 a dziękuję, dziękuję i oczywiście wszystkich serdecznie zapraszam do zaglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 10.10.2007 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 o tak, tak , smukłe jak żurawie, a ręce też smukłe i powyciągane do kostek R jest na budowie i mówi, że woda już nam nie wybija .........ale i tak trzeba jeszcze zaczopować..... Ostatnio to codziennie siedzę na budowie, także jak co to zapraszam na kawkę ja nie wiem Graszka, ale woda was kocha, zwłaszcza waszą działke jakby tak było ze 30 stopni (jak wlasnie jest u mojej siostry ) to taka tryskająca z ziemi woda na ochłode w sam raz zapraszam na kąpiel............w lecie biedne nasze myszki garażowe , musiały się na jakiś czas wyprowadzić bo woda w garażu.......i cukru nie mają jak podżerać......... dobrze im tak !!! zarazy jedne......w tamtym roku zeżarły mi 200 cebulek ślicznych holenderskich cebulek tulipanów, które dostałam od szefowej a skąd niby miałam wiedzieć, że w koszyczkach się sadzi.... w tym roku to już wiem i zaopatrzyłam się w koszyczki.........ale nie mam co do nich wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 10.10.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 no i wylizło dzisiaj słońce. To chyba się cieszysz co? trzymam kciuki. Mnie też pogoda się przyda bo rozplanotowuję humus. Nareszcie. Tymi ręcami. I odciski się porobiły od taczki... ale co tam. My baby damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 11.10.2007 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Graszka, piszesz ze bedziecie miec pompe ciepla. Ile cie to bedzie kosztowac i kto ci to bedzie robic? bez podłogówki i kalortferów ( pół na pół ) około 45 tys.zł. Odwierty robi nam firma z okolic Łodzi ( polecona przez Termospec) a pompę Termospec z Rybnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 11.10.2007 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Graszka, jeszcze jedna rzecz mi sie nasunela - to odnosnie pogody. Nie wiem skad jest twoja prognoza, ale na 2 najblizsze dni to moim zdaniem najlepsza jest http://weather.icm.edu.pl/ od lat z niej korzystam, jest nawet do wybrania takie miasto jak Rybnik ja tą pogodę obserwuję na WP i wcale mi się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 11.10.2007 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 ......a moi Panowie Budowlańcy jeszcze do mnie nie przyszli, chociaż mam ceglę na placu.......pewnie znowu będę mudsiała płakać do słuchawki to się zmiłują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts