Graszka1970 27.07.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 próba mikrofonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.07.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 halo halo halo jestem pierwsza? ale super!!!! Jako najblizszy (póki co) sąsiad Stasia będę czujnym okiem obserwować co u niego słychowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 27.07.2007 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Haloo,halooo. Właśnie zastanawiam się jak wkleić zdjęcie. Czytam i czytam inic. Tępok ze mnie. A tak na marginesie to zowu szukam ekipy bo obecni mnie wyrolowali. Kolejni. Pewnie trzecia wiosna wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 27.07.2007 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Selimm popyta swojego - jak to powiedział-papraka -czy da radę . Dobrzy ludzie na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.07.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 No wiec Graszko musisz zacząć od założenia albumu ja korzystam z http://www.photosite.com i http://www.fotosik.pl spróbuj na fotosiku, krok po kroku poprowadzą Cie tam za rączkę, a potem tu juz na forum znajdziesz instrukcje jak wklejac zdjecia ja tez ci pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.07.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 No, Graszka...witam...i pozdrawiam wszystkich . Pokaż no wizualny projekt tego Twojego Stasia....chyba nie jest aż tak skomplikowany, żeby ekipy się go bały . A tak poza tym gratuluję pierwszego kroku-rozpoczęcia dziennika budowy . Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 29.07.2007 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Zanim dotrę do dnia dzisiejszego ( mówie o dzienniku) to chyba minie wieczność . Może powinnam wziąć jeszcze jeden tydzień urlopu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 30.07.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Zanim dotrę do dnia dzisiejszego ( mówie o dzienniku) to chyba minie wieczność . Może powinnam wziąć jeszcze jeden tydzień urlopu ? Zdecydowanie tak. Tydzień urlopu jest dobry na wszystko. Melduję sie na pokładzie. Swojego dziennika budowy nie założyłem bo leń jestem i nie lubię krytyki . Zamiast tego powyżywam się na Waszym Stanisławie. Graszka - szukajcie ekipy bo zima idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.07.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Hej Graszka ja nie kapuje czegoś to jak wydali pozwolenie na budowę skoro kąt nachylenia dachu był inny nam wrócili właśnie projekt z powodu kąta nachylenia dachu i jaki to jest kąt ? w opisie domku pisze ze 0, a mnie to nijak na 0 nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 30.07.2007 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Droga Malmuc, wydali pozwolenie bo mieliśmy kompleksową obsługę architektoniczną . Kiedy się okazało, że kąt nachylenia dachu jest zły to naniesiono odpowiednie poprawki ( szkoda, że my o tym dowiedzieliśmy w momencie otrzymania pozwolenia na budowę). Jak kompleksowo to kompleksowo. Przecież taka drobna różnica 10 stopni w jedną czy w drugą nie robi różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 30.07.2007 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 W naszej okolicy kąt naczylenia dachu wynisi 30- 45 stopni jeśli się nie mylę. A Kuba niestety nie pamiętam ile miał, ale nie mieścił się w widełkach Sprawdzę dzisiaj jak przyjadę do domu - z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.07.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Graszka szkoda, że nie pogadaliście z kolesiem który te projkety zatwierdza możliwe, że przepuściłby was z tą różnicą coś o tym wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 30.07.2007 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Wiesz, wszyscy stwierdzili, że aż tak dużego odstępstwa nie da się zrobic . A wierz mi, gdyby się dało to pewnie stało by się tak jak napisałaś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.08.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Heloł no nieeeeee!!!! ja chałupę wykańczam, STOP !!! ona mnie ale takiego kompletu wypoczynkowo-sniadaniowo-obiadowo-kolacjowego nie mam Graszka będziem pić kawę u Ciebie i pilnowac majstrów weź no takich muskularnych i bez lustrzycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 02.08.2007 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Halllo malmuc U nas się zaczęło dzisiaj Płakać mi się aż chce ze szczęścia, bardzo chciałam biegać, załatwiać, zamawiać, płacić i tak właśnie teraz jest DZISIAJ ZACZĘLI muskularni, bez lustrzycy. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.08.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 nooo, Graszka....to gratuluję....na razie ciesz się szczęściem bo kiedyś przyjdzie moment że już bedziesz miała wszystkiego dość ....mnie on jeszcze nie dopadł ale jak czytam w dziennikach innych to u mnie juz niebawem dziewczyny.... kawka i oglądanie fajnych panów przy pracy to zawsze najlepsze zajęcie na budowie pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.08.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Graszka trzymaj sie babo dzielnie ! nie rycz mała nie rycz i nie pękaj zobacz do mnie, 11.09.2006 zaczęli, a na Sylwka miałam już więźbę, a w styczniu dachóweczkę aaaaaaaa.......... zapomniałam napisać, że na kawusię wpadnę, sprawdzę jak tam casting u ciebie wypadł Ja też miałam takiego jednego modela http://www.rmucha.photosite.com/~photos/tn/4332824_348.ts1158310201554.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 02.08.2007 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 No dziewczyny ! Tego mi było trzeba ! Od razu człowiekowi chce się żyć Malmuc, chyba muszę wyrozbierać moich budowlaców bo jak moi pod ubraniami są tacy jak ten Twój..... to może z pracy się zwolnię i jako pomocnik się przydam Mam nadzieję, nasi mężowie nam wybaczą tą małlutką słabość Mój majster dzisiaj bardzo chwalił moją sąsiadkę. W kusych spodenkach chodziła a było na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 03.08.2007 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Nooo to widzę że cuś drgnęło. Powodzena. Myślę, że dla swoich panów jesteście równie wyrozumiałe kiedy oglądają się za spódniczkami (albo stringami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.08.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Nooo to widzę że cuś drgnęło. Powodzena. Myślę, że dla swoich panów jesteście równie wyrozumiałe kiedy oglądają się za spódniczkami (albo stringami) no chyba żartujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts