Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika budowy Graszki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 126
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No, Graszka...witam...i pozdrawiam wszystkich :D .

Pokaż no wizualny projekt tego Twojego Stasia....chyba nie jest aż tak skomplikowany, żeby ekipy się go bały :roll: .

A tak poza tym gratuluję pierwszego kroku-rozpoczęcia dziennika budowy :D .

Pozdrawiam, smoczyca.

Zanim dotrę do dnia dzisiejszego ( mówie o dzienniku) to chyba minie wieczność :). Może powinnam wziąć jeszcze jeden tydzień urlopu :) ?

Zdecydowanie tak. Tydzień urlopu jest dobry na wszystko.

Melduję sie na pokładzie. Swojego dziennika budowy nie założyłem bo leń jestem i nie lubię krytyki :wink:.

Zamiast tego powyżywam się na Waszym Stanisławie.

Graszka - szukajcie ekipy bo zima idzie :-?

Droga Malmuc,

wydali pozwolenie bo mieliśmy kompleksową obsługę architektoniczną :-? . Kiedy się okazało, że kąt nachylenia dachu jest zły to naniesiono odpowiednie poprawki ( szkoda, że my o tym dowiedzieliśmy w momencie otrzymania pozwolenia na budowę). Jak kompleksowo to kompleksowo. Przecież taka drobna różnica 10 stopni w jedną czy w drugą nie robi różnicy :-?

nooo, Graszka....to gratuluję....na razie ciesz się szczęściem bo kiedyś przyjdzie moment że już bedziesz miała wszystkiego dość :lol: ....mnie on jeszcze nie dopadł ale jak czytam w dziennikach innych to u mnie juz niebawem :lol: :lol: :lol:

dziewczyny.... kawka i oglądanie fajnych panów przy pracy to zawsze najlepsze zajęcie na budowie :D :D :D

pozdrawiam, smoczyca

Graszka trzymaj sie babo dzielnie !

nie rycz mała nie rycz :lol:

i nie pękaj

zobacz do mnie, 11.09.2006 zaczęli, a na Sylwka miałam już więźbę, a w styczniu dachóweczkę :D

aaaaaaaa..........

zapomniałam napisać, że na kawusię wpadnę, sprawdzę jak tam casting u ciebie wypadł :D

Ja też miałam takiego jednego modela :lol: 8)

http://www.rmucha.photosite.com/~photos/tn/4332824_348.ts1158310201554.jpg

No dziewczyny ! Tego mi było trzeba ! :D

Od razu człowiekowi chce się żyć :D

Malmuc, chyba muszę wyrozbierać moich budowlaców bo jak moi pod ubraniami są tacy jak ten Twój..... to może z pracy się zwolnię i jako pomocnik się przydam :wink:

Mam nadzieję, nasi mężowie nam wybaczą tą małlutką słabość :wink:

Mój majster dzisiaj bardzo chwalił moją sąsiadkę. W kusych spodenkach chodziła a było na co popatrzeć :wink: