Jakubowa 27.07.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 oglądając zdjęcia z aranżacjami różnych kuchni nachodzi mnie podstawowe pytanie. wymarzyłam sobie, że piekarnik będzie w zabudowie w innym miejscu niż płyta, tak gdzieś na wysokości pasa, lodówka również ma być w zabudowie. czy dobrze jest, że oba te sprzęty często umieszczane są bardzo blisko siebie. czy temperatura piekarnika nie szkodzi lodówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 27.07.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 spece od designu zawsze mówią że nie szkodzi-ale prawde mówiąc lodówka więcej żżera prądu gdy działa w ciepłym środowisku-a przy piekarniku jast gorąco-chyba że rzadko używasz-a my niestety kilka razy w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulin 29.07.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 my też tak chcieliśmy i tak mamy. Tylko miezy piekarnikiem a lodówką stoi szafka CARGO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 29.07.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Poszukaj na stronie Ikei. Tam jest napisane jak powinny być rozmieszczone sprzety są nawet rysunki. W dziel kuchnia. Tylko zlewozmywak przy zmywarce a resta przedielona szafkami. Tak najprościej i najkrócej mogę powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts