nidziowa 06.08.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Ha ha wiem, ze niezły zestaw. Tylko zastanawia mnie fakt, skąd to się u mnie wzięło?? Kiedy kupowalismy działkę była na niej trawka, przynajmniej tak mi się wydawało. Dbałam o nią odkąd zostałam włascicielką, systematycznie kosiłam, pomimo budowy i niezadowolenia męża, ze bardziej interesuję się nią niż nim . I co teraz. Pełno informacji na forum jak zamienić chwastowisko w piekny ogród ale jak patrzę...... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.08.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Zaraz, zaraz, bo cosik nie kumam. Dbałaś, jak piszesz o trawkę i to na fotkach to efekt Twoich starań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nidziowa 07.08.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Tak NAJLEPSZY SPECJALISTO NA TYM FORUM, nie wiem dlaczego ironizujesz. To nie znaczy ze jak jesteś dobry w tym temacie, to mozesz sobie ironizować z innych ludzi, laików w tym co ty robisz a może niezłych specjalistów w innej dziedzinie. Pisząc, ze dbałam to miałam na mysli jedynie systematyczne koszenie. A własciwie to nie wiem po co ta dyskusja jałowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 07.08.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Nie ironizuję. Do łba by mi nie przyszło, że te foty to wspomnienie po trawniku.Ot, pomyślałem, że ugoru kawałek do zagospodarowania.Dopiero Twój ostatni post mnie zadziwił, więc zapytałem.Dalszej jałowej dyskusji nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nidziowa 07.08.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Ekspresowa odpowiedz Muszę się nieśmiało przyznać, ze przeczytałam wszystkie (no moze wszystkie) Twoje wypowiedzi (odpowiedzi, porady..) na forum. A teraz spróbuję w praktyce. Moze się uda. pozdrawiam i zyczę sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts