Gość Instalatorek 22.01.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ja szczerze mogę polecić jednego Pana. Był u mnie kierownikiem budowy i wszystko szło jak należy. Poza tym miał kontakty z elektrykami i innymi takimi branżami. Ma swoją stronę http://www.ajk.org.pl Bardziej interesował mnie konstruktor, który wykona adaptację fundamentów, ale dzięki za informację na pewno wezmę to pod uwagę, chciałem się jeszcze dowiedzieć jak wygląda sprawa cenowo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestorkakasia 23.01.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 zadzwoń sobie do tego faceta, on na pewno kogoś może doradzić, bo wiem że ma duże kontakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aaaniaaa 03.03.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witam wszystkich. Ja także bardzo chętnie dołączę do grupy budujących z Grudziądza Co prawda nasz dom czeka już "tylko" wykończeniówka (kupiliśmy go w stanie surowym zamkniętym), ale mam nadzieję, że znajdę tu kogoś, z kim będzie można wymienić doświadczenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Instalatorek 03.03.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witam osoby budujące w Grudziądzu i okolicach. Podpinam się do grupy chociaż swój dom stawiam w Radzynie ale jestem z Grudziądza. Korzystając z okazji składam wszystkim najserdeczniejsze Bożonarodzeniowe Życzenia ! Tyle na wstępie. Macie zapewne bogatsze doświadczenie niż ja więc może wskażecie mi dobrego konstruktora w Grudziądzu, który nie boi się projektować fundamentów (np.płyty) na trudnym gruncie. Chodzi mi o człowieka, który coś doradzi. Pozdrawiam Uff... Projekt gotowy, konstruktor dał się przekonać. Fundamenty spasowane jak garnitur teraz dopiero rozpocznie się jazda, dzisiaj złożyłem wniosek o pozwolenie na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emalia1 03.03.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Instalatorek 14.03.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Witam wszystkich, szukam wykonawcy, na razie na stan zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 17.04.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 witam! ja równiez już niedługo dołączę do grona budujących grudziądzan... Jak bedzie się coś działo napewno się odezwę. Wszystkim życzę powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariorally 03.07.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witam szacowne grono Coś pustawo tutaj Za jakiś czas i ja zacznę powoli budowę swojego domku Pozdrawiam, mariorally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 06.07.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 pusto pusto... nikt sie nie odzywa albo nikt sie nie buduje w naszym grajdołku:] pozdrawiam - miło że pojawoł się jakiś wpis... może ruszymy troche ten post... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama100 21.07.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Faktycznie czasami tu zaglądam, ale mało kto się odzywa a szkoda Ktoś wie gdzie mozna kupić dobre drewno do kominka ? Pozdrowienia dla wszuystkich budujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aaaniaaa 08.10.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Czy macie jakieś namiary na elektryka z okolic Grudziądza, który ma uprawnienia do odbioru instalacji elektrycznej? Potrzebuję też kogoś, kto odbierze mi instalację wodno-kanalizacyjną... Pojęcia nie mam, gdzie ich szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 29.10.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Hallo Grudziądzanie- pochwalcie się Waszymi osiągnięciami w dziedzinie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jusmar 17.11.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witamy Natix My jesteśmy na etapie adaptacji projektu i przyłączy naszego Alabasterka. Jutro odbieramy mapę do celów projektowych, potem u jednej osoby załatwiamy wszystkie formalności do pozowlenia na budowę (mniej biegania) Chcemy rozpocząć budową wiosną 2010 a własciwie to jak szybko się da a wszystko zależy od pogody. Mamy wybraną ekipe do budowy i do wykończenia. Cały czas głowimy się co jeszcze można zmienić w projekcie, poza podniesieniem ściany kolankowej kilku ruchach z śnianami działowymi i zmianą kształtu okien. Kolejne pytanie to czym ogrzewać. Ciągły mentlik jak już coś wybierzemy to za chwilę zmiana decyzji i wszystko od nowa, gaz, groszek czy pc? No i zostały jeszcze drzewka do usunięcia ale z tym trzeba poczekać do adaptacji projektu i nie będzie tak łatwo jak u Was Chcielibyśmy juz zacząć tym bardziej że jest taka pogoda ale niestety sie nie da, trzeba czekać. Gorąco pozdrawiamy i czekamy na kolejnych budujacych w naszym mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 17.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Oooo- odzew z Grudziądza Jak miło... Też się powoli zastanawiamy czy nie zaczac ale ta pogoda jest taka troche niepewna, wiec chyba nie ma sie co pieklic... Czyli oboje czekamy na wiosnę Oby zima szybko przyszla i szybko poszla!!! pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk070 14.05.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 coś ta grupa ucichła...pogoda sprzyja-wszyscy na budowie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts