Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Grudziądz

reamer

Recommended Posts

Gość Instalatorek
Ja szczerze mogę polecić jednego Pana. Był u mnie kierownikiem budowy i wszystko szło jak należy. Poza tym miał kontakty z elektrykami i innymi takimi branżami. Ma swoją stronę http://www.ajk.org.pl
:)

Bardziej interesował mnie konstruktor, który wykona adaptację fundamentów, ale

dzięki za informację na pewno wezmę to pod uwagę, chciałem się jeszcze dowiedzieć jak wygląda sprawa cenowo??

• 1 month później...
Gość Instalatorek
Witam osoby budujące w Grudziądzu i okolicach. Podpinam się do grupy chociaż swój dom stawiam w Radzynie ale jestem z Grudziądza. Korzystając z okazji składam wszystkim najserdeczniejsze Bożonarodzeniowe Życzenia !

Tyle na wstępie.

Macie zapewne bogatsze doświadczenie niż ja więc może wskażecie mi dobrego konstruktora w Grudziądzu, który nie boi się projektować fundamentów (np.płyty) na trudnym gruncie. Chodzi mi o człowieka, który coś doradzi.

Pozdrawiam

Uff... Projekt gotowy, konstruktor dał się przekonać. Fundamenty spasowane jak garnitur :) teraz dopiero rozpocznie się jazda, dzisiaj złożyłem wniosek o pozwolenie na budowę.

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...
  • 3 weeks później...
  • 2 months później...
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witamy Natix

My jesteśmy na etapie adaptacji projektu i przyłączy naszego Alabasterka.

Jutro odbieramy mapę do celów projektowych, potem u jednej osoby załatwiamy wszystkie formalności do pozowlenia na budowę (mniej biegania)

Chcemy rozpocząć budową wiosną 2010 a własciwie to jak szybko się da a wszystko zależy od pogody.

Mamy wybraną ekipe do budowy i do wykończenia.

Cały czas głowimy się co jeszcze można zmienić w projekcie, poza podniesieniem ściany kolankowej kilku ruchach z śnianami działowymi i zmianą kształtu okien. Kolejne pytanie to czym ogrzewać. Ciągły mentlik jak już coś wybierzemy to za chwilę zmiana decyzji i wszystko od nowa, gaz, groszek czy pc?

No i zostały jeszcze drzewka do usunięcia ale z tym trzeba poczekać do adaptacji projektu i nie będzie tak łatwo jak u Was :(

Chcielibyśmy juz zacząć tym bardziej że jest taka pogoda ale niestety sie nie da, trzeba czekać.

Gorąco pozdrawiamy i czekamy na kolejnych budujacych w naszym mieście.

• 5 months później...