Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gres METEOR veramika Casalgrande -czy ktoś użytkuje?

kasiola

Recommended Posts

Nata03 wybrałam Almond (taki lekko kremowy) w przedpokoju ma być w połączeniu z nooce (nie wiem czy dobrze piszę ,ale chodzi o jasny kawowy) , do salonu jako opaska podłogi drewnianej też Almond i teraz problem z kuchnią - co robić ? Kombinuję różne połączenia wymiarów 30/30 i 30/60 w tych dwóch kolorach - sama nie wiem czy też nie wstawic części w wersji matowej -ale trochę boję sie mycia :(

Jeśli ktos ma xiekawe rozwiązania to prosze uprzejmie o zdjęcia - niestety sama muszę aranżować :roll:

Nata03 wybrałam Almond (taki lekko kremowy) w przedpokoju ma być w połączeniu z nooce (nie wiem czy dobrze piszę ,ale chodzi o jasny kawowy) , do salonu jako opaska podłogi drewnianej też Almond i teraz problem z kuchnią - co robić ? Kombinuję różne połączenia wymiarów 30/30 i 30/60 w tych dwóch kolorach - sama nie wiem czy też nie wstawic części w wersji matowej -ale trochę boję sie mycia :(

Jeśli ktos ma xiekawe rozwiązania to prosze uprzejmie o zdjęcia - niestety sama muszę aranżować :roll:

Kasiola - nie miej obaw co do uzytkowania, to naprawde porzadny produkt. Mamy w sklepie wylozony maly kawalek podlogi i pieknie sie czysci. Woda i plyn do mycia naczyn. Na stronie Nowej Gali znajdziesz wzory laczenia plytki 30x30, 30x60, 60x60 (seria Orientale) - mozesz zastosowac, bo Meteor ma te formaty. W kuchni bardzo jasne kolory na podlodze oznaczaja czestsze zmywanie podlogi... Nie zapomnij uzyc elastycznej fugi - nie wchlania tak drastycznie brudu jak zwykla fuga i dluzej cieszy oko.

Pozdrawiam

Nata

Wybierz do kuchni kolor pasujacy do mebli kuchennych

• 1 year później...