CYCU 07.08.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 podciągam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szklanka literatka 10.08.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 z Mełgwi /k. Lublina. Kolo Świdnika w Lubelskiem. Wrzuc na czarna listę Lubelszczyzny, Melgiew sie raczej wlasnej listy nie dorobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braat 16.09.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 A moze napiszesz dlaczego nie polecasz tej firmy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clam 26.02.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Cóż miałem doczynienia z ekipa Dekarzy z Mełgwi k/lublina którym przewodniczy pan Tadeusz Wyka.Potencjalnych klientów przestrzegam przez tym co Wasz czeka ........ jeśli zaczna robić właśnie Twój dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkady1978 27.02.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 kolego, jak już piszesz takie rzeczy na forum to przydałoby ,abyś jakoś to uargumentował, opisał co Cię tak wkurzyło itp. Bo jak na razie (wybacz) ale to bezpodstawne stukanie w klawiaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetas60 15.12.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Chciałabym przestrzec przed nieuczciwym wykonawcą jakim jest pan Marek Sztuc firma DEKMAR. Sama zostałam oszukana i chciałabym przestrzec innych, ktorzy moga mieć z nim do czynienia. Bierze pieniadze na materiał zaznaczam ze na cały materiał na dach ze niby ma duże znizki itd. gadki szmatki. nastepnie przychodzi do roboty cos tam porobi nie powiem. Koniec mojego zmagania Z tym panem to 1,5 miesiaca błagania by przyszedł na budowe i skonczyl az ON stwierdził ze nie ma co konczyc bo nie ma materiału a on tez nie ma pieniedzy ktore mu dalam na material . Więc drugi raz zapłaciłam tym razem juz w hurtowni. a on i tak sie nie pojawil. UWAŻAJCIE NA NIEGO.PRZESTRZEGAM ZEBY JUZ NIKT NIE STAŁ SIĘ JEGO OFIARĄ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eweelina11 21.12.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Ja nie polece 'ekipy budowlanej' z Jabłonnej ( 15 km za Lublinem) Pan Zając- nie wywiązuje się ze swoich prac, kradnie materiały, i robi z ludzi gupków:-? Moi rodzice mieli z nim duże problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetas60 31.12.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Ta Jabłonna to jakas pechowa ja mam za soba spore problemy z dekarzem naprawde radze uważac wziął ode mnie pieniadze na materiał na caly dach przyjechało może 1/4 i tyle ani materiału ani ekipy. przestrzegam firma DEKMAR MAREK SZTUC Z JABŁONNEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 13.07.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Mera schody (http://www.mera.pl ) - czyli jak naciągamy klienta na 7 tys.Po wieeelu tygodniach rozmów z kilkoma firmami robiącymi schody wreszcie zapadła decyzja. Schody na podstawie oględzin, konsltacji, wstepnych pomiarów i precyzyjnych wizualizacji przygotowanych przeze mnie zostały wycenione na 12.300 złPodpisałem umowę – zamówienie z firmą Mera Schody S.A. 25 maja i wpłaciłem zaliczkę 3.700 zł.Po miesiącu dostaje e-maila że cena schodów zostaje podwyższona o 7 tys Wiedzieli że zależy mi na czasie. Dwa tygodnie dopraszałem się o zwrot zaliczki. Myślicie że ktoś powiedział przepraszamy? Dzięki firmie Mera Schody wprowadzę się do domu 2-3 miesiące później, bo przecież nie wprowadzę się do domu bez schodów a inne firmy maja już zajęte terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 19.12.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Konkrety prosimy, konkrety. Bo póki co to mało wiarygodnie to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 22.12.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Może dodatkowo jakieś zdjęcia na potwierdzenie jego partactwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redlum 22.12.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 i link do tego wątku? Ludzie na forum są ostrożni do oceniania ludzi którzy zostali oskarżeni o partactwo - jeśli osoba opisująca takie przypadki nie ma zaufania na forum (czytaj pojawiła się raz i kogoś obsmarowała) nawet jak ma racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpak 19.03.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 ostrzegam Państwa - jeżeli natkniecie się na tego "fachowca" nie nawiązujcie współpracy - to zwykły naciągacz i partacz. Prowadzi firmę zaraejestrowaną w okolicach Radzynia Podlaskiego Dziwnie to napisać, ale ten człowiek nie zna się na niczym.....a niestety wzbudza zaufanie. Ja mam przez niego wiele kosztownych, poważnych przeróbek. Kieruję pozew do sądu i nikomu nie życzę spotkania z tym ..... Zgadzam się z opinią - firma MM Niedziałek i związany z nią Mirosław Niedziałek to zwykły naciągacz i oszust !!! O tyle groźny, że potrafi wzbudzić zaufanie. Ale gdy zwykły fachowiec zobaczy jego pracę - to niestety okazuje się że nic nie umie, nie zna się na budownictwie. Wykształcenia chyba nie ma żadnego, bo nawet po jakiejkolwiek zawodówce budowlanej ludzie maja większą wiedzę niż on. Próbował tylko wiecznie wyciągać zaliczki (co ze wstydem przyznam, że często mu się udawało), biorąc na litość, że akurat ktoś mu nie zapłacił pieniędzy, ktoś go w coś wrobił i ma akurat kłopoty i musi natychmiast mieć pieniądze lub z płaczem opowiadał, że ma żonę psychicznie chorą i potrzebuje na szybko pieniędzy na lekarza lub na opiekę nad nią. Proszę poczytać sobie o nim różne posty w internecie, bo z tego co widać, od kilku lat udało mu się już wielu ludzi naciągnąć i narazić na straty. A ilu jest tych poszkodowanych, którzy nie wpadli na pomysł ostrzegać innych przed takim "fachowcem" ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terrex 18.06.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Zgadza się święta prawda oszust nie fachowiec oszukuje zarówno klientów jak i swoich pracowników, (pracuje się u tego pana na czarno) bierze ludzi z łapanki, niektórzy nie mają pojęcia o robocie bo walają się pijani po terenie budowy :D:D Pan Mirek Ćwirek czy jak mu tam wisi mi jeszcze z 1000zł a odsetki wciąż rosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fuzoterm 01.09.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Skoro jesteś taki ambitny i jesteś taki pokrzywdzony to proszę o podanie twojego adresu i danych. Bo przecież zostałeś przez moja firmę , a konkretnie przezemnie oszukany. Czekam 14 dni . Po tym czasie sprawę skieruję na drogę sadowa, a policja i tak cie znajdzie. To tylko kwestia czasu.a skoro masz rację to wygrasz w sądzie !!!A tak na marginesie . Skoro cię oszukałem to dlaczego nie skierowałeś sprawy do sądu ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mriusz_Radom 01.09.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Najpierw dojedzie cię skarbówka - oni lubią takie donosy. Potem dopiero będzie czas na sądy i Policję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Empus 01.09.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 hmm odezwa po 6 latach całkiem szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fuzoterm 30.01.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 hmm odezwa po 6 latach całkiem szybko Ciekawe skąd miałem wiedzieć , że jakiś obszczymórek mnie bezpodstawnie oczernia ???? Co to ja wrózka jestem , a może z fusów miałem wywnioskować ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no1edytka 30.01.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ciekawe skąd miałem wiedzieć , że jakiś obszczymórek mnie bezpodstawnie oczernia ???? Co to ja wrózka jestem , a może z fusów miałem wywnioskować ???? już po tonie Twoich wypowiedzie mozna stwierdzić , że cos jest na rzeczy z tymi zarzutami... fajnie , że jest to forum, o jestem na etapie zakupu pieca u Ciebie na pewno tego nie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 30.01.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Nie wiem do kogo pijesz Pewnie do kogoś z gazowni....hehhe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts