Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 70
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
  • 5 months później...
  • 9 months później...

Chciałabym przestrzec przed nieuczciwym wykonawcą jakim jest pan Marek Sztuc firma DEKMAR. Sama zostałam oszukana i chciałabym przestrzec innych, ktorzy moga mieć z nim do czynienia. Bierze pieniadze na materiał zaznaczam ze na cały materiał na dach ze niby ma duże znizki itd. gadki szmatki. nastepnie przychodzi do roboty cos tam porobi nie powiem.

Koniec mojego zmagania Z tym panem to 1,5 miesiaca błagania by przyszedł na budowe i skonczyl az ON stwierdził ze nie ma co konczyc bo nie ma materiału a on tez nie ma pieniedzy ktore mu dalam na material . Więc drugi raz zapłaciłam tym razem juz w hurtowni. a on i tak sie nie pojawil.

UWAŻAJCIE NA NIEGO.

PRZESTRZEGAM ZEBY JUZ NIKT NIE STAŁ SIĘ JEGO OFIARĄ.

• 2 weeks później...
  • 1 year później...

Mera schody (http://www.mera.pl ) - czyli jak naciągamy klienta na 7 tys.

Po wieeelu tygodniach rozmów z kilkoma firmami robiącymi schody wreszcie zapadła decyzja.

Schody na podstawie oględzin, konsltacji, wstepnych pomiarów i precyzyjnych wizualizacji przygotowanych przeze mnie zostały wycenione na 12.300 zł

Podpisałem umowę – zamówienie z firmą Mera Schody S.A. 25 maja i wpłaciłem zaliczkę 3.700 zł.

Po miesiącu dostaje e-maila że cena schodów zostaje podwyższona o 7 tys

Wiedzieli że zależy mi na czasie. Dwa tygodnie dopraszałem się o zwrot zaliczki. Myślicie że ktoś powiedział przepraszamy? Dzięki firmie Mera Schody wprowadzę się do domu 2-3 miesiące później, bo przecież nie wprowadzę się do domu bez schodów a inne firmy maja już zajęte terminy.

• 5 months później...
  • 2 months później...
ostrzegam Państwa - jeżeli natkniecie się na tego "fachowca"

nie nawiązujcie współpracy - to zwykły naciągacz i partacz.

Prowadzi firmę zaraejestrowaną w okolicach Radzynia Podlaskiego

Dziwnie to napisać, ale ten człowiek nie zna się na niczym.....a niestety

wzbudza zaufanie.

Ja mam przez niego wiele kosztownych, poważnych przeróbek.

Kieruję pozew do sądu i nikomu nie życzę spotkania z tym .....

Zgadzam się z opinią - firma MM Niedziałek i związany z nią Mirosław Niedziałek to zwykły naciągacz i oszust !!! O tyle groźny, że potrafi wzbudzić zaufanie. Ale gdy zwykły fachowiec zobaczy jego pracę - to niestety okazuje się że nic nie umie, nie zna się na budownictwie. Wykształcenia chyba nie ma żadnego, bo nawet po jakiejkolwiek zawodówce budowlanej ludzie maja większą wiedzę niż on.

Próbował tylko wiecznie wyciągać zaliczki (co ze wstydem przyznam, że często mu się udawało), biorąc na litość, że akurat ktoś mu nie zapłacił pieniędzy, ktoś go w coś wrobił i ma akurat kłopoty i musi natychmiast mieć pieniądze lub z płaczem opowiadał, że ma żonę psychicznie chorą i potrzebuje na szybko pieniędzy na lekarza lub na opiekę nad nią.

Proszę poczytać sobie o nim różne posty w internecie, bo z tego co widać, od kilku lat udało mu się już wielu ludzi naciągnąć i narazić na straty.

A ilu jest tych poszkodowanych, którzy nie wpadli na pomysł ostrzegać innych przed takim "fachowcem" ......

• 2 months później...
Zgadza się święta prawda oszust nie fachowiec oszukuje zarówno klientów jak i swoich pracowników, (pracuje się u tego pana na czarno) bierze ludzi z łapanki, niektórzy nie mają pojęcia o robocie bo walają się pijani po terenie budowy :D:D:D Pan Mirek Ćwirek czy jak mu tam wisi mi jeszcze z 1000zł a odsetki wciąż rosną...

• 2 months później...

Skoro jesteś taki ambitny i jesteś taki pokrzywdzony to proszę o podanie twojego adresu i danych. Bo przecież zostałeś przez moja firmę , a konkretnie przezemnie oszukany.

Czekam 14 dni . Po tym czasie sprawę skieruję na drogę sadowa, a policja i tak cie znajdzie. To tylko kwestia czasu.

a skoro masz rację to wygrasz w sądzie !!!

A tak na marginesie . Skoro cię oszukałem to dlaczego nie skierowałeś sprawy do sądu ?????????

• 4 months później...
Ciekawe skąd miałem wiedzieć , że jakiś obszczymórek mnie bezpodstawnie oczernia ???? Co to ja wrózka jestem , a może z fusów miałem wywnioskować ????

już po tonie Twoich wypowiedzie mozna stwierdzić , że cos jest na rzeczy z tymi zarzutami...

fajnie , że jest to forum, o jestem na etapie zakupu pieca u Ciebie na pewno tego nie zrobie