Gość 14.07.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Kto posiada kosiarkę spalinową marki HONDA - szerokość cięcia minimum 45 cm, a najlepiej > 50 cm, bez napędu?Proszę o opinię. Jak się ją użytkuje, jak jest z serwisem, jak wyglądają koszty eksploatacji.Ryszard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.07.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 tez bym sie dowiedziała chetnie....i jeszcze o kosiarki Bosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2003 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Jak tam kosiarze - wszyscy mają tylko sierpy i kosy ze składu rolnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drummer 17.07.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Ja mam honde easy 54 cm 4.5 KM z napędem. Napęd nadaje się tylko dla małej trawy a to wymusza częste koszenie. Tak poza tym to nie mam niezależnej regulacji prędkości jazdy i obrotów noży koszących i to mi trochę przeszkadza. A tak poza tym to dość cicha, kosi sie na razie dobrze. Coś mi się tylko wydaje że ma słabe noże -szybko się tępią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2003 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 ja mam kosiarke hondy z 2-stopniowym napedem i jestem bardzo zadowolona - uzytkuje 2 sezon na sporej dzialce i jak na razie nie bylo najmniejszych klopotow. scina nawet wysoka trawe, tylko ja marnie zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wawa 22.08.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Na szybko tępiące się noże w kosiarce najlepsza jest miejscowa złota rączka. Mój tato zaopatruje w noże własnej roboty wszystkich sąsiadów w okolicy, są nie do zdarcia - noże, nie sąsiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts