Kulin 29.07.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 zastanawiam się czy nie umieścić w suficie głośnków aby z nich płynęła cichutko muzyka, tylko zastanawiam się jak to rozwiązać technicznie, chodzi o załączanie muzyki, sterowanie nia itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.07.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Proste - multiroom i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 29.07.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 To w sumie drogi interes ale zawsze jakiś pomysł. No i jest dość ładne połączenie ceramiki z drewnem. Zobacz na tej stronie http://www.sklep.gejzer.pl/sevilla-radio-p-265.html?osCsid=11b103b813e1c9c964d3e1810cc723ae Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 29.07.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Kupić byle jakie radio samochodowe.Zamontować we wnęce żeby tylko panel wystawał (panel można pomalować na kolor łazienki).Wymaga zasilacza 12V/2A stałego.Zasilacz podłączyć najlepiej do lampy (jak się oświeci w łazience to będzie grało).Głośnik można też dać do wnęki a z przodu n.p. kratka wentylacyjna o wymiarze kafelki.Bardzo,bardzo dawno temu tak zrobiłem w mieszkaniu.A w domku planuję coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.07.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 U nas dodatkowe glosniki (dobre samochodowe) poprowadzilismy od sprzetu w sypialni. Nie ma mozliwosci sterowania muza, ale mozna zaladowac ulubione plyty do zmieniacza i sluchac w pianie do woli To nam wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 30.07.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 My mamy wkomponowaną we wnękę mini wieżę i głośniki w suficie. Jestem bardzo zadowolona. Rano radyjka można posłuchać, a w pianie puszczać sobie ulubioną muzyczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 31.07.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 U nas dodatkowe glosniki (dobre samochodowe) poprowadzilismy od sprzetu w sypialni. Nie ma mozliwosci sterowania muza, ale mozna zaladowac ulubione plyty do zmieniacza i sluchac w pianie do woli To nam wystarcza rodzice maja takie rozwiązanie- ma swoje dobre strony. Tylko podłączony jest sprzet w salonie-rano robią kawke, sniadanko, włączaja radio lub muzyke i w łazience fajnie słychac to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulin 31.07.2007 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 właśnie myślałem o takim czymś, kabelki mam podciągniete, więc nie ma z tym problemu, tylko nie wiem czy kupić głośniki samochodowe i umieścić je na suficie ? Szukałem takich głośników, ale jakoś nie moge znaleźć aby ta krateczka co przysłania głosnik była jasnego koloru, biała albo beżowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.07.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 właśnie myślałem o takim czymś, kabelki mam podciągniete, więc nie ma z tym problemu, tylko nie wiem czy kupić głośniki samochodowe i umieścić je na suficie ? Szukałem takich głośników, ale jakoś nie moge znaleźć aby ta krateczka co przysłania głosnik była jasnego koloru, biała albo beżowa. Maskownice sa zazwyczaj czarne, ale od czego lakier w spray'u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 31.07.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Muzyka w łazience, to dobry pomysł,a el pomyślimy chyba o tym robiąc górną łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalwi 31.07.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Szukałem takich głośników, ale jakoś nie moge znaleźć aby ta krateczka co przysłania głosnik była jasnego koloru, biała albo beżowa. a może tutaj: http://www.allegro.pl/search.php?string=glosnik+lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts