MarlenaMarcin 25.09.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 my wybraliśmy bramę hormann.. jak na razie jeszcze na nią czekamy .. ale mam cichą nadzieje, że będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 25.09.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 moja jest ok...a już rok jeździ do góry i na dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 25.09.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Normstahl..moim zdaniem duzo solidniejsze od hormana a jak się ponegocjuje to i tańsze... i juz 15 znajomych stwirdziło że ich hormanki to jakieś liche przy tym... Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenewos 26.09.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 A czy ktoś ma, albo słyszał jakieś opinie na temat bramy Skorpion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 26.09.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Mam hormanna i jest OK. W Wiśniowskim nie podobała mi się faktura(głębokie rowki) Normstah- podobna a dużo droższa, więc jest jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 26.09.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Mam hormanna i jest OK. ...Normstah- podobna a dużo droższa, więc jest jak jest. Moja z firmy na N była 1000zł tańsza od identycznej z firmy na H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlek74 28.09.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 a ja mam Wiśniowskiego i to dwie i nie mogę narzekać, szybko, sprawnie i dobrze zrobione. Hulają góra dół tylko mają jedną wadę, w bok nie chcą, ale można się przyzwyczaić. A dla mnie było ważne, że są polskie. I polecam bo walorami technicznymi nie ustępują innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 05.10.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 W jednym domu (budowany 4 lata temu) mam bramę firmy Dako (tej od okien) z napędem Nice i oprócz tego że jest ciut za głośna to złego słowa nie powiem. Teraz do nowego domu zamontowałem podwójną bramę Wiśniowskiego z napędem Somfy. Cena z montażem 6000 zł. I jak na razie jestem bardzo zadowolony i z wykonania i z działania. Ważne aby montażem zajmował się ktoś doświadczony. Bowiem niedokładne lub niechlujne zamontowanie może w przyszłości skutkować problemami. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cris3City 06.10.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Skorpion uchodzi w moim regionie za "chińszczyznę".Lepiej kupić bramę u sprawdzonego, znanego producenta.Wtedy w przypadku ew. reklamacji, nie ma problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaelle 07.10.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Wybraliśmy Krispol, póki co tkwi w produkcji. Montaż wiosną, wówczas będę mogła dodać wnioski z użytkowania. Brałam przy wyborze pod uwagę także Normstahla Euroflair, ale cenowo niestety za ciency byliśmy , a poza tym ten model Krispol, który wybraliśmy miał jak na nasz gust ładniejszą powierzchnię udającą strukturę drewna, podobno nowość. Wąskie poziome przetłoczenia, złoty dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 12.10.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Teść ma bramę hormann'a już dobre 14 lat i śmiga. Generalnie zajmował się ich montażem więc może to być powodem, bo przecież dla siebie robi się najlepiej, ale... samej bramy nie robił ... więc osobiście pomimo, że o bramie będę myślał dopiero za około rok ale raczej hormann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 16.10.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ja zamowilam wlasnie Krispola, zdecydowala cena i krotki czas oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aandziula 10.12.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ja mam firmy Wiśniowski i jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 12.12.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Ja mam bramę na N, sporo ludzi ma na W i wszyscy mają też sporo więcej postów..... W mojej ocenie ich opinie są bardziej wiarygodne. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar2r 20.12.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Jak z tym Interflexem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasznowydom 31.12.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Ja zamówiłem bramę firmy Krispol. Sprawdzony sprzredawca stolarki mi ją polecił, cena dobra, napęd i tak markowy, więc spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 31.12.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Ja zamówiłem bramę firmy Krispol. Sprawdzony sprzredawca stolarki mi ją polecił, cena dobra, napęd i tak markowy, więc spróbuję. równeiz zamówiłem Krispol złoty dąb model Sirocco Slick (o gladkiej strukturze) bez przetłoczeń + napęd 2400x2125 z napedem i montazem - 3100zł pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 23.01.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Mam Normsthala, polecam. Wybrałem ja dlatego bo miała wszystkie pionowe cięgna pochowane w prowadnicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2151 27.01.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witam, Czy któryś z producentów bram ma w swojej ofercie bramę uchylną ocieploną (minimum 40mm), w kolorze złoty dąb.Nitus ma w swojej ofercie takie bramy ale izolacji jest tylko 20mm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 30.01.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 ja mam brame segmentowa firmy Hörmann o szer. 5m, z automatyka firmy Nice. Automatyka taze do bramy przesuwnej firmy Nice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts