dzoan 29.07.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Witajcie. CZy kros buduje ten dom dwurodzinny? a raczej dwupokoleniowy?moze jakies uwagi do projektu a moze ktos wprowadził ciekawe zmiany i chetnie sie tymi uwagami podzieli? NAm brakuje w tym domu pokoju biurowego na parterze no i nie wiem czy on nie jets taki maławy tzn brak schowków na graty> amoz ktos znalazl inny projekt dwupokoleniowy z ciekawymi rozwiazaniam http://www.archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&sid=m42d27d5822caeZapraszam na ta strone i czekam na uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamso 16.11.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Witam, Mi tez sie podoba ten projekt Również mysle o pokoju biurowym, moze udałoby sie zmniejszyć kotłownie i sypialnie rodziców i tam go wygospodarować. Ja jeszcze chciałbym dołożyć do bryły budynku garaż. Myślałem tez o Ameli : http://pprojekt.pl/projekt198-amelia.html choć tu tez konieczne byloby zrobić kilka przeróbek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zmijka 15.08.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 http://www.archon.pl/projekt_domu/Dom_w_mniszkach/m42d27d5822cae Przeszukałam forum i niestety, niewiele jest o tym projekcie Przmierzam się do niego, ale jestem zupełnie zielona w tym temacie. Wiem jedno- muszę wybudowac dom, w którym znajdą się 2 niezalezne mieszkania. Myslicie,że jest szansa na postawienie za 400tys? Bedę wdzięczna za wszystkie uwagi- te krytyczne równiez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zmijka 17.08.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Może jednak ktos rzuci okiem na ten projekt? bardzo proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zmijka 19.08.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 09.09.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 09.09.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 ale pewnie da radę za 400 - tak skromnie, bez solarów, podłogówki, odkurzacza centralnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominiaaa 22.02.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Witam wszystkich.Czy ktoś z was buduje dom jednorodzinny dwupokoleniowy ?Chodzi mi konkretnie o projekt dom w mniszkach bo wpadł nam w oko a nigdzie nie mogę znależć zdjęć z jego budowy...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikask 12.03.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts