d5620s 29.07.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Zachwyciła nas kuchnia waniliowa w wysokim połysku-na ciemnym widać łapy i zacieki-a jak to jest na jasnym?Niedługo oszalejemy przez tą kuchnię-im wiecej oglądamy-tym bardziej odchodzimy od pierwotnego wzorca:)-a mówiłem żone-pierwsza myśl najlepsza-a tak-co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 29.07.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Bardziej będzie widać paluchy na inoxsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angi 30.07.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Zachwyciła nas kuchnia waniliowa w wysokim połysku-na ciemnym widać łapy i zacieki-a jak to jest na jasnym? Niedługo oszalejemy przez tą kuchnię-im wiecej oglądamy-tym bardziej odchodzimy od pierwotnego wzorca:)-a mówiłem żone-pierwsza myśl najlepsza-a tak-co? Też chcę taką kuchnię, jak będzie znać palce, trudno, polatam ze szmatką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 30.07.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Tez mam fronty lakierowane - białe. Widać paluchy - ale pod światło. Musisz miec dobrą szmatkę np. z mikrofibry - bo widac też i zamazania - ślady po wilgotnej ścierce. Zależy jak masz usytuowaną kuchnię względem świata/światła. Ja mam od strony północnej, więc nie mam z tym szczególnego problemu estetycznego. Zresztą gdybym miała czarny mat - myłabym równie często co biały połysk - ten typ już tak ma - nawet wolę jak widać że jest brudne - byłabym zaniepokojona gdybym wiedziała że coś jest brudne a tylko sie dobrze maskuje...choć nie jestem pedantką - to w kuchni musi byc na błysk...(taki mój ideał kuchni) - nie dotyczy momentów przygotowywania posiłków - kiedy gotuję - uwielbiam taki artystyczny bałagan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 31.07.2007 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Tez mam fronty lakierowane - białe. Widać paluchy - ale pod światło. troche mnie pocieszyłas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ochikarka 02.08.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 witam ja odbieram klucze we wrześniu i planuje również meble kuchenne na wysoki połysk w kolorze wanilii - kurcze najwyżej będę latała ze ścierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 02.08.2007 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 witam ja odbieram klucze we wrześniu i planuje również meble kuchenne na wysoki połysk w kolorze wanilii - kurcze najwyżej będę latała ze ścierka a masz projekcik? bo my dopiero w fazie projektu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 03.08.2007 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Ja też bede miała kuchnie z połyskiem. jedna strona grafitowa- tam gdzie wysoka zabudowa , druga strona- niska zabudowa drewniana- kolor wenge lub jasny jesion. tu jeszcze myslę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ochikarka 03.08.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 kurcze dziś własnie byłam umówiona z firma KOMANDOR na budowie i pewno lipa po deszczyk pada i jest błoto - projekt bede miala dopiero robiony . Wiem tylko jak ma całość wyglądać widzialam taka kuchnie w gazecie SALON i SYPIALNIE - meble wanilia z dodatkiem drewna palisander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 03.08.2007 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 kurcze dziś własnie byłam umówiona z firma KOMANDOR na budowie i pewno lipa po deszczyk pada i jest błoto - projekt bede miala dopiero robiony . Wiem tylko jak ma całość wyglądać widzialam taka kuchnie w gazecie SALON i SYPIALNIE - meble wanilia z dodatkiem drewna palisander no to oczywiście czekamy na wieści:) i sam projekt za tydzien-dwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 03.08.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Ochikarka ten palisander tez widzialam tez mi sie podoba bedzie ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.08.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Mam jasną kuchnię na wysoki połysk i jakoś nie zauważyłam, żeby było widać na niej odbite paluchy . Może na ciemnym kolorze byłoby to bardziej widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 03.08.2007 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Mam jasną kuchnię na wysoki połysk i jakoś nie zauważyłam, żeby było widać na niej odbite paluchy . Może na ciemnym kolorze byłoby to bardziej widoczne. czyli przyklepane -na sto proc. robimy jasny połysk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts