Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

czy na jasnym połysku (meble kuchenne) mocno widać paluchy ?

d5620s

Recommended Posts

Zachwyciła nas kuchnia waniliowa w wysokim połysku-na ciemnym widać łapy i zacieki-a jak to jest na jasnym?

Niedługo oszalejemy przez tą kuchnię-im wiecej oglądamy-tym bardziej odchodzimy od pierwotnego wzorca:)-a mówiłem żone-pierwsza myśl najlepsza-a tak-co?

Też chcę taką kuchnię, jak będzie znać palce, trudno, polatam ze szmatką.

Tez mam fronty lakierowane - białe.

Widać paluchy - ale pod światło. Musisz miec dobrą szmatkę np. z mikrofibry - bo widac też i zamazania - ślady po wilgotnej ścierce.

Zależy jak masz usytuowaną kuchnię względem świata/światła. Ja mam od strony północnej, więc nie mam z tym szczególnego problemu estetycznego.

Zresztą gdybym miała czarny mat - myłabym równie często co biały połysk - ten typ już tak ma :roll: - nawet wolę jak widać że jest brudne - byłabym zaniepokojona gdybym wiedziała że coś jest brudne a tylko sie dobrze maskuje...choć nie jestem pedantką - to w kuchni musi byc na błysk...(taki mój ideał kuchni) - nie dotyczy momentów przygotowywania posiłków - kiedy gotuję - uwielbiam taki artystyczny bałagan...

kurcze dziś własnie byłam umówiona z firma KOMANDOR na budowie i pewno lipa po deszczyk pada i jest błoto - projekt bede miala dopiero robiony . Wiem tylko jak ma całość wyglądać widzialam taka kuchnie w gazecie SALON i SYPIALNIE - meble wanilia z dodatkiem drewna palisander

no to oczywiście czekamy na wieści:) i sam projekt za tydzien-dwa:)