jussttina 30.07.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witam wszystkich na poczatku! Jestem tutaj pierwszy raz i zwracam sie o pomoc, może ktos umialby mi doradzic jak mam pomalowac szablon na scianie?? Kupilam juz gotowy z magnata ale ani gabka ani pedzlem, nie wychodzi!! probowalam kilka razy ale nic z tego, farba choc gesta rozmazuje sie !! Jesli ktos znalazl technike malowania szbalonu prosze o podpowiedz!! Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xdotka 30.07.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Mnie poradzono, aby kupić specjalne farby akrylowe dla plastyków. Są bardzo gęste, szybkoschnące i nie rozmazują się.Sama jeszcze nie mam doświadczenia, dopiero szykuję się do malowania szablonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 30.07.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Jedyne sprawdzone rozwiązanie: farby w sprayu.pzdr Darex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilaWr 30.07.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 samemu można wkonac http://www.abcgospodyni.pl/szablony.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 30.07.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 najlepiej gąbeczka i farby akrylowe kupisz w sklepie dla plastyków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.07.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 samemu można wkonac http://www.abcgospodyni.pl/szablony.html Ale fajne Nawet są gotowe szablony. Chyba sie pokuszę o jakiś rysunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 31.07.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 najlepiej gąbeczka i farby akrylowe kupisz w sklepie dla plastyków Dokładnie - gąbeczką. Maczasz gąbeczkę w farbie (delikatnie!!!) i nie pocierasz, ale przyciskasz lekko miejsce przy miejscu. I już. Reszta to wprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.05.2020 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 (edytowane) Najpierw musisz nałożyć podkład pod farbę. Jeśli masz farby akrylowe, potrzebujesz tego samego podkładu. Potem farby nie będą już tak rozmazane. Kiedy malowałem farbami akrylowymi w trakcie rysowania i malowania w Artakademii [sPAMER], uczono nas, aby pokrywać karton, na którym malowaliśmy podkładem. Spróbuj, myślę, że to pomoże. Myślisz ,że od 2007 roku nie znalazła szablonów i nie pomalowała? Pewnie moderator uzna to za spam ale na przyszłość czytaj komu odpowiadasz i ile lat ma post autora. Edytowane 29 Czerwca 2020 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 01.05.2020 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Jednopostowiec i od razu link. Hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soveve 27.06.2020 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2020 Dziękuję za radę. Przygotowujemy naprawy w przedszkolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts