KSERO 30.07.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 tu komentuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.07.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witaj! http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=30921 jak zdjecia wklejac masz tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 02.08.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 17.08.2007 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Dla wszystkich rządnych zdjęć zamieszczam odsyłacz do zdjątek coby forum nie zaśmiecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 18.08.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 A w jakiej częsci Polski znajduje się ta "duszyczka"?? Długo już remontujesz?? Dach i okna to już Twoje dzieło?? Powodzenia w skuwaniu tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 18.08.2007 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Remontuję już długo , bo kasy mam mało i kredyt w banku. Dach sobie już był, a okna są moje. Wszyscy chcieli je podzielić, ale się uparłam na swoim, że całe mają być. podkarpacie niedługo wkleję archiwalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 26.08.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 jestem pod wrazeniem , ładniutko tam u ciebie , co do nowej pracy poradzisz sobie życzę powodzenia maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 12.10.2007 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Jakoś sobie radzę jeszcze tylko nowa praca nakłada się na starą i zamiest obowiązków są nowe i inne obowiązki. Tylo czasu coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 16.01.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Ale jaja z tą belką wmurowana w komin Co do drzwi zielonych to też fajna sprawa. Cały świat jest w "złotym dębie" a przecież tyle kolorów nam Bozia dała. No i super będą sie komponować do cegieł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 17.01.2008 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 docelowo elewacja ma być popielata koloru włąśnie jak u ciebie podkład pod ostatnią warstwę dokładnie taka jaki masz teraz domek dach i rynny zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 17.01.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 szkoda trochę tych cegieł ... ale pewnie trzeba ocieplić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 17.01.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 jaszcze nie wiem, bo to 50 mc muruale otynkować na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 25.01.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 witaj ksero wielka i ciężka sprawa przed tobą. działka bardzo urokliwa, domek wpasowany idealnie. zapowiada się super. ja walczyłabym żeby zostawić cegłę na elewacji. cały właśnie w niej urok. czytając twój dziennik od razu pomyślałam, że musisz mieć coś wspólnego z artystycznym światem. a tu później czytam o rysunku czym się dokładnie zajmujesz? trzymam kciuki za sprawne remontowanie aaa relacja z wybuchu przerażająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 25.01.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Tak naprawdę uczę w szkole przedmiotów informatycznych i pokrewnych no i remontuję domek Ale się uczę tego i owego, a ten rysunek to na przymus mi w licencjat filologiczny wcisnęli "obowiązkowo" Nigdy tek naprawdę nie rysowałam to są moje pierwsze kroki Pierwszy raz węgiel w ręce w tamtym tygodniu trzymałam pokarzę wyniki, jak zeskanuję szkoda tylko, że na rysowanie mam tak mało czasu cegła niestety się nie nadaje do zostawienia, bo chociaż z daleka fajnie wygląda, to nie jest to klinkier i trochę popękana jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 27.01.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 (...) cegła niestety się nie nadaje do zostawienia, bo chociaż z daleka fajnie wygląda, to nie jest to klinkier i trochę popękana jest no i właśnie o to chodzi, to jest klasa, a nie jakiś idealny klinkier udający cegłę. ja bym się poważnie zastanowiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 27.01.2008 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Zobaczymy, ale raczej popiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.02.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Ksero, gdzie mozna zobaczyc fotki Twojego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 27.02.2008 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Mój domek to domek do remontu Zdjęć wkleiłam mało obiecuje sie poprawić. Twoja wizualizacja łazienki bardzo mi sie podoba. Ciekawa jestem, jak sprawdzi ci sie wanna w podlodze. Jak już będziesz ją miala napisz, czy jest bardzo głośna i czy nie przeszkadza, że te wszystkie mechanizmy są w podłodze. Pozdrawiam ksero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.02.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 to czekam na Twoje zdjecia. oczywiscie ze dam znac jak sie sprawdza wanna, ale to jeszcze troche czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
afreitag 23.04.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 ODWAGI! (z domkiem i teściófką!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts