mmmagdaa 30.07.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Musze wybrac kolor zaprawy do klinkieru-cegła matrix wienerberger - czarna (niektorzy mowia ze grafitowa). Prosze o wskazowki, a moze i zdjecia? a ten klinkier to na słup przed domem i kominy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelb6 30.07.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ja na kominach zrobiłem naturalną cementową zaprawę i dobrze wygląda,mam też matrixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 30.07.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 też chciałem kupić matrixa na kominy, ale niestety wszędzie proponowano mi czekać ponad półtora miesiąca Skończyło się na CRH Tytan. Możesz zobaczyć zdjęcie komina w moim dzienniku (jeden z ostatnich postów). Spoinę wybrałem szarą. Ale gdybym miał jeszcze raz wybierać to wybrałbym w identycznym odcieniu co cegła. Na fotce spoinka jeszcze dobrze nie wyschła, więc wydawać się może "nie szara" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 30.07.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Spoinę wybrałem szarą. Ale gdybym miał jeszcze raz wybierać to wybrałbym w identycznym odcieniu co cegła. taki sam kolor fugi i cegly to wg mnie porazka optyczna , jedynie gleboka fuga a co za tym idzie cien ratuje sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 31.07.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 zapraszam do odwiedzenia naszego dziennikajest tam fotka kominazaprawa ciemnoszara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 31.07.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Musze wybrac kolor zaprawy do klinkieru-cegła matrix wienerberger - czarna (niektorzy mowia ze grafitowa). Prosze o wskazowki, a moze i zdjecia? a ten klinkier to na słup przed domem i kominy Witaj, ja również budowałem komin z czarnej cegły Matrix Wienebergera - użyłem grafitowej zapray firmy Kreisel http://images22.fotosik.pl/165/f3efb8cbef390565.jpg Zdjęcie pochodzi z mojego dziennika - możesz tam również zobaczyć jak wygląda fuga już po wymurowaniu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3241mirek 31.07.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 polecam zaprawy SOpro. Sam takich używałem i żadnych wykwitów i innych temu podobnych rzeczy nie było. Mam na kominie kalahari ton z CRH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts