tryllu 18.11.2007 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 wiesz, wszystkie ceny idą do góry. robocizny za murowane też. trudno, przecież nasze mieszkanie zyskało też sporo zyskało na wartości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 18.11.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Dokładnie, ja też liczę, że mieszkanie uda się mi w miarę dobrze sprzedać. Zaczynam ogłaszać się w styczniu. Kasę za mieszkanie muszę mieć gdzieś około maja (na wykończeniówkę), a przeprowadzka w październiku? Oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryllu 18.11.2007 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 my to musimy mieć kasę na dom. więc czekają nas dwie przeprowadzki.jedna pewnie na wiosnę do jakiejś tymczasowej lokalizacji a potem druga (też liczymy, że w jesieni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.02.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Gratuluję wyboru firmy i szybkich postępów na etapie niewykonawczym inwestycji . Macie bardzo ładne mieszkanie, moze go nie sprzedawać bo szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryllu 21.02.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 szybkich.... pamiętasz jak były planu na zeszły rok. hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.04.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 My również będziemy stawiali SZKIELECIKA Życzymy spokojnej budowy i szybkiej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.06.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Witaj,my też się przymierzamy do budowania w technologii szkieletowej.Możesz mi napisać co zaważyło o wyborze firmy?Mi się podoba bardzo jeden z projektów firmy Celbud, ale przeczytałam kilka negatywnych opinii, podobnie z Unibudem na który bardziej jest nastawiony mój mąż.A jakie są Twoje doświadczenia z Celbudem (widziałam że był brany pod rozwagę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryllu 30.06.2008 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Widziałem dom wybudowany przez Celbud (A raczej budowany przez Celbud)i muszę przyznać że dobrze to nie wyglądało. Inwestor wywalczył i tak mnóstwo rzeczy, mnóstwo poprawek ale w ogromie błędów na pewno znajdzie się jeszcze parę baboli, które wyjdą dopiero po pewnym czasie. Po tym co widziałem nie zdecydował bym się na Celbud. Celbud na pewno jest atrakcyjny cenowo i to było ok, ale to nie może decydować o wyborze producenta. Wiesz, byłem w piątek znowu w McDomusie i widziałem jak tam wygląda prefabrykat. Widziałem niemieckiego drewno z firmy Klenk-Holz AG (prześliczne!). To jest zupełnie inna jakość. Profesjonalne firmy w Polsce na pewno są droższe ale oferują zupełnie inny poziom. Olejcie Celbud i szukajcie innego producenta - naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.06.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Dzięki Tryllu, czyli już przestaję myśleć o Celbudzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 17.07.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Trzymamy kciuki za bezproblemową budowę. Niech się mury pną do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.12.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Dużo MIŁOŚCI na każdy dzień...życzy Aleksandra z rodziną http://www.otofotki.pl/img5/obrazki/oqdt1221536853m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 11.02.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Czołem Tryllu,jak budowa? Od trzech miesięcy cisza w dzienniku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Miło Cię znów "zobaczyć" Pisz co tam słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.04.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/mi41_Lato_-_zdjecia_kalendarzowe_4959.jpg http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/zk5055_Laka_kwiatow_4957.jpg http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/bw5777_Fotografie_bialych_kwiatkow_1888.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryllu 22.04.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 A za jakiej okazji te kwiaty? Zdjęcia śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Istana 22.04.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 tryllu świetna robota! Domek piękny, dziennik przeczytałam od deski do deski. Też będę budowała w tej technologii więc mam nadzieję, ze mogę liczyć na Twoje wskazówki. Jeszcze raz gratuluję cudnego domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 23.09.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 nareszcie wziąłeś się za aktualizację Wygląda wszystko fajnie, niedługo zapowiemy się na wizję lokalną Przy okazji zapytam - masz kogoś kto fachowo połączy kabelki od tv i sieci? Tłumaczyłeś mi co i jak, ale wiesz, że ze mnie lajkonik elektrotechniczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryllu 23.09.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 no przeprowadzka gdzieś od za tydzień.... więc nie ma problemu. pół podłogi w drewnie zrobiona jadę dzisiaj montować gniazdka w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 24.03.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Święci panscy !!!! tryllu "żyje" No to witamy i czekamy na nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryllu 24.03.2010 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 no wziąłem się za uaktualnianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts