Uller 14.07.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 W projekcie mam wymiary ościeżnicy na bramę 2,5m (szeroka) na 2,1m (wysoka). Wykonawca sugeruje mi jednak że nie wjadę np. takim trakiem do garażu. Jaką można zrobić wysoką bramę, aby później nie mieć problemów z wjazdem do garażu, jak i z zakupem bramy za stosunkowo niewielkie pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 14.07.2003 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 wejdz na strony producentow bram garazowych i popatrz jakie maja standardowe wysokosci .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 15.07.2003 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Od tego zaczołem i u "Wiśniewskiego" znalazłem (ale nie na jego firmowej stronie) typową bramę 250 (w) na 225 (h). Ale sprawdzałem na innych stronach i nigdzie nie znalazłem takiej typówki, a najbardziej mi ona odpowiada. Może nie trafiłem do tych najbardziej popularnych producentów. Z oknami jest dużo łatwiej.Czy macie namiary na strony producentów bram garażowych? Wyszukiwarki zasypują mnie jakimś chłamem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GRom 15.07.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Mi bramę robił producent na wymiar 255X245 , brama panelowa.Liczy sobie za metr kwadratowy i nietypowość nie ma żadnego znaczenia.Z zamkiem i takimi pierdułkami oraz monażem zapłaciłem 3200 z vatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts