aniak34 30.07.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Dzięki za odpowiedż.Wasz Dom bardzo mi się podoba jest nietuzinkowy bez zadęcia .Ja również lubię taki styl "sielsko-wiejski" nie lubię wnętrz "nowoczesnych" gdzie standardem są meble venge i kanapa ze skóry nie daj Bóg ze skóry tzw ekologicznej .No ale każdy lubi co innego .Ja zaczynam budoę JUŻ jutro (mam nadzieję) po wielu perypetiach zresztą.Będziemy budować ROMĘ z Krajobrazów w Świerklanach mamy fajną choć malutką działkę(800 m)z lasem gzie rośnie piękny dąb kilka sosen i brzóz .a propos dębu to wiele osób mi doradzało aby go ściąć" bo będzie dużo liści do grabienia i zasadzić tuje bo szybko rosną"takie teksty mnie rozwałały poza tym tuje są takie powszechne i kojarzą mi się z cmentarzem nie rozumiem dlaczego tak wszyscy je sadzą.No ale to moje zdanie.Jeszcze raz wyrazy uznania za orginalność.papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak34 30.07.2007 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Chyba coś nie tak to jest komentarz dla Kraktoma jeśli można prosić admina o przeniesienie Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts