tomolo 30.07.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 witam. mial ktos do czynienia z tymi oknami i moze mi podpowie czy warto sie interesowac zakupem okien w np. obi cena 600 zl za okno dachowe jest atrakcyjna ale jak to sie przeklada na jakosc- trwalosc? http://www.obi.pl/pl/markets/Promocje/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 30.07.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 A samego okna nie wstawisz potrzebne sa jeszcze dodatki ok.300 i wychodzi na to,ze sprawdzonej firmy okno kosztuje tyle samo co u przestawicila tylko,ze u niego jeszcze dostaniesz rabat kupujac kilka sztuk a w markecie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 30.07.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 zgadzam sie z przedmówcąco do jakości samych okien to zazwyczaj sa ok-po prostu masowa produkcja i powinny byc tansze-ale nie zawsze są ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomolo 02.08.2007 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 kupilem 4 takie okienka w obi. kpl. jest wszystko do zamocowania. okno z mocowaniami, kolnierz + roletka- 600 zloty. identyczne w castoramie 770. zobaczymy po montazu czy bede zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 02.08.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Różnica być może jest w szybie - w tych oknach zazwyczaj nie jest hartowana, co do jakości to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 02.08.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Różnica być może jest w szybie - w tych oknach zazwyczaj nie jest hartowana, co do jakości to nie wiem. Czy to możliwe żeby w oknie dachowym szyba nie była hartowana? Klient kupuje i ryzykuje że podczas gradu straci telewizor na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 02.08.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Możliwe o ile wierzyć sprzedawcom z PSB. Było u nich okno o nazwie Optilight czy cos takiego. Pytam czemu takie tanie a pani na to że zdaje sie nie maja hartowanej szyby (między innymi).Nawiasem mówiąc produkowane chyba przez fakro (ale bez nazwy fakro -oczyms to świadczy np. że firma nie chce sobie popsuc marki w razie prawdopodobnej wpadki z jakością). Ps cos pokręciłem z nazwą jakoś inaczej się nazywało ale istota sprawy ta sama.A w ulotce technicznej Optilight słowa nie ma o tym że szyba jest hartowana a zwykle producenci chwala sie takimi detalami.Dodatkowo po przejrzeniu folderu okpolu jestem prawie pewien bo przy tanszych oknach okpolu nie pisze o szybach hartowanych, przy droższych za to jest to nawet wytłuszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts