retrofood 30.07.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Wpadło mi ostatnio do domu jakieś szare paskudztwo, tak na oko ze 6 - 8 cm długości. Złapałem ją w słoik dżemowy, to zajmowała całe dno, ale lekko podwinięta. Na razie wypuściłem wolno, ale zastanawiam się co to moglo być. Znacie jakieś linki na strony o takich stworzeniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 30.07.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Wklep w gogle sówki albo zawisaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluszczyk 31.07.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Wpadło mi ostatnio do domu jakieś szare paskudztwo, tak .......... przecież one są piękne . jedyny problem z nim, to że wchodzą mi na rolety i czasem udaje mi się je zrolować..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.07.2007 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 przecież one są piękne . jedyny problem z nim, to że wchodzą mi na rolety i czasem udaje mi się je zrolować..... Piękne są dopóki latają (nawet po pokoju). Natomiast gdy zasypiam odkryty (bo ciepło) a coś zaczyna po mnie łazić, to natychmiast brzydną (chociaż nie takie rzeczy chodzą mi po głowie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 07.08.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Kup sobie kota,nie będzie żadnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.08.2007 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Kup sobie kota,nie będzie żadnej Mam kota! Ale łachudra, zamiast polować na te stwory w domu, znosi mi do domu wszystko z okolicy. Wczoraj, o 3 rano obudził mnie hałas w kuchni. Wstałem, zapaliłem światło i okazało się, że moje kocisko usiłuje wejść pod szafkę (coś ok. 2 cm prześwitu). Przyniósł mysz, która mało "przemiędlona" uciekła mu pod szafkę. Musiałem w środku nocy odsuwać meble przez tego włóczykija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Kup sobie kota,nie będzie żadnej Mam kota! Ale łachudra, zamiast polować na te stwory w domu, znosi mi do domu wszystko z okolicy. Wczoraj, o 3 rano obudził mnie hałas w kuchni. Wstałem, zapaliłem światło i okazało się, że moje kocisko usiłuje wejść pod szafkę (coś ok. 2 cm prześwitu). Przyniósł mysz, która mało "przemiędlona" uciekła mu pod szafkę. Musiałem w środku nocy odsuwać meble przez tego włóczykija. A może zacznij dawać mu jeść :):) żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 15.08.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Kilka dni temu tez miałam takiego "goscia". Po ciemku to coś wygladało jak nietoperz : i nieźle mnie wystraszyło. Syn złapał w słoik ale ją wypuściliśmy Była bardzo duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.08.2007 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 A może zacznij dawać mu jeść :):) żartowałam Żeby tylko chciał jeść ... Jak on poniżej rybek w sosie własnym i wiejskiej kiełbasy (ale od baby, sklepowej nie ruszy) nic nie chce. I tylko czasem złakomi się na wątróbkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts